nikoshiotaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 καλησπέρες στο team αν γνωριζει καποιος περι του θεματος ...εκανα μια αποστολη στις 2/12 με αντικαταβολη για αθηνα το παιδι παρελαβε την επομενη ακριβως μερα εχω δωσει το iban στην γενικη ταχυδρομικη και μεχρι σημερα 10/12 δν εχω δει τπτ στον λογαριασμο ακομα ...γνωριζει καποιος που θα πρεπει να παρω καπιο τηλ κεντρικα η θα πρεπει να παρω στο εκαστοτε καταστημα που εστειλα το δεμα ευχαριστω εκ των προτερων... 1
alefther Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 νομιζω οτι κατα βαση λενε 5 εργασιμες για να κανουν την πληρωμη, και αν εισαι σε αλλη τραπεζα (πχ αυτοι Αλφα εσυ Eurobank) θες και 2 εργασιμες για να πιστωθουν, και προφανως θα πληρωσεις το εισερχομενο εμβασμα. Αλλα δε χανεις και τιποτα να τους παρεις τηλεφωνο (στο κεντρικο τους νουμερο) αν και ειμαι βεβαιος οτι θα σου πουνε οτι γινεται χαμος λογω εορταστικης περιοδου και να κανεις υπομονη. Γνωστος μου με eshop σε ασχετη φαση (οχι στο χαμο που γινεται τωρα) μου χε πει οτι παιρνει και 20 ημερολογιακες να ερθουν χρηματα απο αντικαταβολες. 1
Therempant Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, nikoshiotaras είπε καλησπέρες στο team αν γνωριζει καποιος περι του θεματος ...εκανα μια αποστολη στις 2/12 με αντικαταβολη για αθηνα το παιδι παρελαβε την επομενη ακριβως μερα εχω δωσει το iban στην γενικη ταχυδρομικη και μεχρι σημερα 10/12 δν εχω δει τπτ στον λογαριασμο ακομα ...γνωριζει καποιος που θα πρεπει να παρω καπιο τηλ κεντρικα η θα πρεπει να παρω στο εκαστοτε καταστημα που εστειλα το δεμα ευχαριστω εκ των προτερων... + @sleepychris Κάνουν αρκετές μέρες. Σε 3 δικές μου περιπτώσεις έκαναν να μπουν τα χρήματα περίπου 4 μέρες με 5. 2 1 1
stefa_1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Την τελευταια φορα που χρησιμοποιησα Γεν. Ταχυδρομικη για να παραλαβω αντικαταβολη, πηρε ακριβως 14 ημερολογιακες μερες μεχρι να πιστωθει επιτελους στο λογαριασμου. (Αυτο εγινε καμια διετια πισω) Με την ACS τι παιζει btw, σε ποσες εργασιμες σου πληρωνουν αυτοι την αντικαταβολη σου ? 1
nikoshiotaras Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα