golden33 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά σε pc με τα παρακάτω parts θέλω να κάνω μία αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών. Να πω την αλήθεια θα γίνει λόγω του PoE 2 που σχεδόν είναι unplayable με την rx580. Δεν προβλέπεται αλλαγή οθόνης σύντομα οπότε με 1080p θα συνεχίσω. Τί έχετε να προτείνετε σχετικά οικονομικό?
Aten-Ra Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, golden33 said: Καλησπέρα παιδιά σε pc με τα παρακάτω parts θέλω να κάνω μία αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών. Να πω την αλήθεια θα γίνει λόγω του PoE 2 που σχεδόν είναι unplayable με την rx580. Δεν προβλέπεται αλλαγή οθόνης σύντομα οπότε με 1080p θα συνεχίσω. Τί έχετε να προτείνετε σχετικά οικονομικό? Περίμενε σε δυο μέρες τα Review της Intel B580 , αλλιώς μια RX7600 με το CPU που έχεις είναι το max για το POE2. https://en.gamegpu.com/rpg/role-playing/path-of-exile-2-test-gpu-cpu
golden33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 15 hours ago, Aten-Ra said: Περίμενε σε δυο μέρες τα Review της Intel B580 , αλλιώς μια RX7600 με το CPU που έχεις είναι το max για το POE2. https://en.gamegpu.com/rpg/role-playing/path-of-exile-2-test-gpu-cpu Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω την εικόνα, είμαι λίγο άσχετος με αυτά. Την κάρτα που αναφέρεις δεν την βλέπω στην εικόνα. Θα μπορούσα να δω και για ένα νέο cpu, λογικά τον 5600? Θα είναι καλύτερα τα πράγματα και με αλλαγή cpu σωστά? Γενικά ψάχνω να βρω ένα combo που να βγάλει 2-3 χρόνια ακόμα αλλά να είναι και σχετικά οικονομικό. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από golden33
Aten-Ra Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, golden33 said: Καλημέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Να πω την αλήθεια δεν καταλαβαίνω την εικόνα, είμαι λίγο άσχετος με αυτά. Την κάρτα που αναφέρεις δεν την βλέπω στην εικόνα. Θα μπορούσα να δω και για ένα νέο cpu, λογικά τον 5600? Θα είναι καλύτερα τα πράγματα και με αλλαγή cpu σωστά? Γενικά ψάχνω να βρω ένα combo που να βγάλει 2-3 χρόνια ακόμα αλλά να είναι και σχετικά οικονομικό. Η Intel B580 βγαίνει αύριο 12 Δεκεμβρίου θα δούμε τα πρώτα Review για αυτό δεν υπάρχει στο παραπάνω. Με τον 5600 θα μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερες κάρτες, απλά προσωπικά θα περίμενα ένα ακόμα μήνα μέχρι της αρχές Ιανουαρίου να δω τις καινούργιες κάρτες και τιμές από AMD/NVIDIA. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από Aten-Ra
badounask Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Αν η B580 έρθει στην τιμή που λένε ότι θα έρθει στα 250 € θα είναι μία πολύ καλή επιλογή δεδομένου ότι θα είναι περίπου 10% πάνω από 4060 αλλά όλα αυτά είναι από το στρατόπεδο της intel μένει μόνο να αποδειχτεί και επί του πρακτέου υπομονή μία μέρα να δούμε τις επιδόσεις της και μετά λίγο καιρό μέχρι να δούμε και τις επίσημες τιμές !
golden33 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Tην εμπιστευόμαστε απο άποψη support και drivers την Intel? Αν δεν κάνω λάθος είναι σχετικά καινούρια στις gpu.
badounask Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Εξαρτάται αν έρθει στην τιμή που ακούγεται 250€ δεν θα το σκεφτώ και πολύ θα την αγοράσω, θα έχει και 12gb που θα τραβάει για 2κ ανάλυση,από τους drivers δεν περιμένω και πολλά πράγματα αλλά ούτε και θαύματα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι πίσω από nvidia και μετά από amd. Αν πάλι έρθει πάνω από 300€ υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές θα περιμένω μέχρι τον Ιούνιο για να πάρω λογικά την νέα RX8600. .
golden33 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δεν ξέρω, έχω μπερδευτεί πολύ. Δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντικά τα review που είδα και είμαι σε αδιέξοδο. Δεν ξέρω τι να επιλέξω με δεδομένο ότι μάλλον θα αλλάξω και cpu και θα πάω στον 5600.
badounask Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό το βίντεο ίσως σε βοηθήσει, αξίζει να το παρακολουθήσεις . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα