Nabuko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, PLACEBO_89 είπε Λάδια, Φίλτρο λαδιού 5/40 100% 18+4.5 22.5 Ολα τα ανταλλακτικα ειναι καλης ποιοτητας και σε τιμη vfm!!! Που βρήκες εσύ λάδια με 18 ευρώ και μάλιστα καλής ποιότητας? 🤔 3
PLACEBO_89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, thandeme είπε Για την επόμενη φορά ρωτάω ρε πασά μου, προφανώς τώρα τα έδωσα πάει. Τοτε και γω να μιλησω στην γλωσσα σου! Πηγα σουπερ μαρκετ και εδωσα 100ευρω. Πηρα τυρια,κρεατικα,χαρτικα,απορρυπαντικα κ.α χωρις να σου πω ποσοτητες,μαρκες και σε ρωτησω 100ευρω καλα εδωσα? Τι θα μου απαντουσες?!? 7 λεπτά πριν, Nabuko είπε Που βρήκες εσύ λάδια με 18 ευρώ και μάλιστα καλής ποιότητας? 🤔 Για το μικρα κ12 3*6 Δοκιμασμενο σε κινητηρες με πολλα χλμ. Εντος safe εως και 8000χλμ!
Nabuko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Για το μικρα κ12 3*6 Δοκιμασμενο σε κινητηρες με πολλα χλμ. Εντος safe εως και 8000χλμ! Ξαναρωτάω και ελπίζω να έχεις απάντηση αυτή τη φορά. Που βρήκες λάδια καλής ποιότητας με 18 ευρώ? Έχεις κάποιο λινκ? Μάρκα? 2
thandeme Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πασάκα μου δεν έχουν όλα τα ανταλλακτικά ίδιες τιμές.Ουτε καν πόσα λίτρα λάδι πήρε δεν γράφεις.Υπάρχουν λάδια με 20€ το 4λιτρο και με 80€ το 4λιτρο.Φίλτρο λαδιού με 3€ και με 18€.Πως να σου πούμε αν σε έκλεψε ή όχι αν δεν μας λες τι ακριβώς έβαλε; 3 λίτρα παίρνει. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έγραψε τι ακριβώς έβαλε για να σας τα πω ήταν συγκεντρωτική απόδειξη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παρόλα αυτά. Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και ακόμα μαθαίνω πως πηγαίνουν αυτά.
vamvakoolas Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 15 minutes ago, thandeme said: 3 λίτρα παίρνει. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου έγραψε τι ακριβώς έβαλε για να σας τα πω ήταν συγκεντρωτική απόδειξη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παρόλα αυτά. Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και ακόμα μαθαίνω πως πηγαίνουν αυτά. επειδη πηρα το ιδιο αμαξι περυσι δε πληρωσα τοσο σε εξειδικευμενο στην Αθηνα. Αν θυμαμαι πληρωσα κανα 200αρι (εκτος τα εξτρα τα δικα σου) αλλα αν θυμαμαι εκανε και εμενα κατι μικροεπισκευες (νομιζω βαση σασμαν). Επισης στο ιδιο συνεργειο για μια μικρη ζημια (κολλησε ο ηλεκτρομηχανισμος πορτ μπαγκαζ) δε με χρεωσε καθολου και μαλιστα ασχοληθηκαν παρολο που πηγα χυμα... εχει να κανει με το συνεργειο (ποσο λαμογια ειναι) και μερικες φορες δε χρειαζεται να ελεγξεις το λογαριασμο αλλα τα μικρα πραγματα που ανεφερα αλλα και την αισθηση/υπηρεσιες που λαμβανεις.
papoys1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, Black Demis είπε ζαμφορ λαστιχάκια απο 25 εως 40 ευρω (αναλογα με την μαρκα) φουσκες το ιδιο κάπου στα 40 με 60 ευρω ζαμφόρ λαστιχάκια μπρός πίσω (4) MOOD για opel (η πιο ακριβή μάρκα) 22 ευρώ😋 φούσκα ημιαξονίου μία καλή μάρκα 7-8 ευρώ και ναι πολλά πλήρωσε σιγά μην έβαλε στο micra ακριβό λάδι , αντε 3 λίτρα 20 ευρώ και αν ήταν βαρέλι 15 , βαλβολίνες 7-8 το λίτρο. Απλά τα συνεργεία έχουν γίνει ανταλλακτήρια λαδιών φίλτρων άντε και τίποτε τακάκια φρένων (βαριά εργασία) τα κονομάνε 5νθήμερο δουλεύουν και τα ξύνουν. Πας τους λές π.χ. αναρτήσεις πρόβλημα σου λένε έχω δουλειά μετά από 15 μέρες γιατί βαριούνται. Σου λέει δύο σέρβις την ημέρα σαν το micra βγήκε το μεροκάματο. Σιγά μην κάθονται να πιάνονται🤣 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 27 λεπτά πριν, Nabuko είπε Ξαναρωτάω και ελπίζω να έχεις απάντηση αυτή τη φορά. Που βρήκες λάδια καλής ποιότητας με 18 ευρώ? Έχεις κάποιο λινκ? Μάρκα? Δεν εχει νοημα αυτο που ρωτας. Αναλογα την τεχνολογια του μοτερ και την κατασταση υπαρχουν στο εμποριο(πηγες) τιμια λαδια με καλα χαρακτηριστικα και δοκιμασμενα. Αλλοι βαζουν απο τα lidl και ειναι φουλ ευχαριστημενοι τοσα χρονια με αποτελεσμα να εχουν γλιτωσει αρκετα ευρω! Το δικο σου ''πνευμα'' βασιζεται στην μαρκα και στην τιμη ενω στην πραγματικοτητα αναλαγα μοτερ/κατασταση υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις που το συντηρεις αριστα και γλιτωνεις στο τελος ενα καλο ποσο! 1
papoys1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 23 ώρες πριν, thandeme είπε λαθος Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από papoys1
Nabuko Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, PLACEBO_89 είπε Δεν εχει νοημα αυτο που ρωτας. Αναλογα την τεχνολογια του μοτερ και την κατασταση υπαρχουν στο εμποριο(πηγες) τιμια λαδια με καλα χαρακτηριστικα και δοκιμασμενα. Αλλοι βαζουν απο τα lidl και ειναι φουλ ευχαριστημενοι τοσα χρονια με αποτελεσμα να εχουν γλιτωσει αρκετα ευρω! Το δικο σου ''πνευμα'' βασιζεται στην μαρκα και στην τιμη ενω στην πραγματικοτητα αναλαγα μοτερ/κατασταση υπαρχουν εναλλακτικες λυσεις που το συντηρεις αριστα και γλιτωνεις στο τελος ενα καλο ποσο! Other words to love each other
gakost Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Συνεργείο δεν επιλέγεις με βάση 3 το λάδι 3 το ξύδι 5 το λαδόξιδο. Η τιμή είναι μια παράμετρος. Έμεινες ευχαριστημένος; Έκανε αυτά που σου είπε στην τιμή που σου είπε; Σε βολεύει η περιοχή ή τραβήχτηκες στην άλλη άκρη; Συζήτησε μαζί σου το αυτοκίνητο σου και σου είπε 5 πράγματα τι να προσέξεις και τι να περιμένεις μέχρι το επόμενο σέρβις; Ήταν ευγενικός και προσεκτικός με το αυτοκίνητο σου; Άντε και σου πει κάποιος πολλά πλήρωσες με 280 θα το έφτιαχνες αλλού αλλά θέλεις 30 ευρώ σε ταξί πήγαινε έλα και μισή μέρα άδεια τι θα προτιμήσεις; Καλές οι τιμές από το ίντερνετ αλλά λίγοι θέλουν να ασχοληθούν να αγοράσουν και να πάνε τα ανταλλακτικά ιδίως αν κάτι δεν είναι προγραμματισμένο, δεν θα θέλεις ξαναπάς το αυτοκίνητο. Στις πιο πολλές περιπτώσεις το μαγαζί θα σηκώσει το τηλέφωνο θα πάρει τον προμηθευτή που συνεργάζεται και θα παραγγείλει το ανταλλακτικό που χρειάζεται όσο και αν κάνει και θα βάλει και το ποσοστό κέρδους του. Δεν θα ψάξει ο άλλος να το πάρει από το ΑΒ site επειδή είναι 2 ευρώ φθηνότερο να περιμενει, να πληρώνει μετρητά και αν έχει πρόβλημα να έχει να κάνει με έναν προμηθευτή που δεν ξέρει, Και λογικό είναι. Αυτό για τα κοινά / φθηνά ανταλλακτικά και αναλώσιμα σε ακριβές επισκευές αλλάζει το πράγμα. 1
papoys1 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Nabuko είπε Other words to love each other Για μένα η καμπάνα που βάζω λαδάκια από τα lidl.😁 Πέραν της πλάκας τα συνεργεία γενικά έχουν ξεφύγει και μεις πάμε σαν τα κορόιδα χωρίς να ψάξουμε καθόλου και τους κάνουμε μάγκες. Ακου τώρα .Χτυπάει σε σαμαράκια λίγο μπροστά και λίγο πίσω το opel πάω σε επώνυμο καλό συνεργείο κάνει πλήρη έλεγχο όπως μου είπε και μου λέει 1.000 ευρώ μου πετάχτηκαν τα μάτια . 🙄 Το παίρνω φεύγω του λέω από μήνα να πληρωθώ. Πάω σε δύο άλλα γενικά συνεργεία με πάνε από μέρα σε μέρα γιατί όπως κατάλαβα βαριούνται φίλος μου συστήνει ένα τρίτο . Πάω το κάνει βόλτα το βάζει αναβατόρι το κοιτά σχολαστικά μπρός πίσω χωρίς να του πω για τον άλλο μου βγάζει 4 λάστιχα ζαμφόρ μπρός πίσω (μάλιστα μου λέει δεν πρέπει να έχουν αλλαχτεί και έτσι είναι) , μία φούσκα έχει ανοίξει , ένα μπαράκι ζαμφόρ μου δίνει και το περιθώριο να τα αγοράσω μόνος. Πήγα σήμερα τα πήρα (οι καλυτερες μάρκες) 50 ευρώ θα το πάω αύριο και βλέπουμε.Μπορεί να χρειαστεί και κάτι άλλο αλλά μέχρι τα 1000 είμαι πολύ μακριά ακόμη και αμορτισέρ να θέλει άντε 250 ακόμη. Ασε φίλε οι περισσότεροι δεν το ψάχνουν και πάνε σαν το σκυλί στο αμπέλι που λένε.🤣 2
geopro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, thandeme είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παρόλα αυτά. Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και ακόμα μαθαίνω πως πηγαίνουν αυτά. Καταρχήν μπράβο σου που θέλεις να μαθαίνεις. Λοιπόν αυτό που θα μπορούσες να κάνεις μελλοντικά είναι να προμηθεύεσαι ο ίδιος τα ανταλλακτικά και αναλώσιμα από το εμπόριο. Υπάρχουν και online catalogues που μπορείς να συμβουλεύεσαι οπότε τυχόν λάθος περιορίζεται πολύ. Σιγά σιγά θα κτίσεις μια βάση δεδομένων για το αυτοκίνητο σου. Τί λάδια παίρνει, τί φίλτρα, τί μπουζί. Ότι π.χ. καλή μάρκα σε ψαλίδια, μπαράκια ζαμφόρ , φούσκες είναι η LEMFÖRDER. Στα αμορτισέρ η SACHS. Στα κάθε λογής φίλτρα η Mann filter και ούτω καθεξής. Αυτά θα τά μάθεις σε βάθος χρόνου και θα κτίσεις μια data base οπότε θα παραγγέλνεις είτε από Ελλάδα από π.χ. onparts είτε από Γερμανία όπως από autodoc. Επισυνάπτω ένα μικρό δείγμα για Opel Corsa C ενδεικτικά. Θα ρωτήσεις απαραιτήτως το συνεργείο αν δέχεται να τους πηγαίνεις εσύ τα ανταλλακτικά & αναλώσιμα έτσι ώστε να προσαρμόσουν ανάλογα τη χρέωση της εργασίας τους. Προσοχή είναι σημαντικό να το γνωρίζουν αυτό διότι συνήθως προσδοκούν ένα κέρδος από τά ανταλλακτικά. Θα δεις ότι και εσύ θα βάζεις καλά ανταλλακτικά σε φθηνότερες τιμές και το συνεργείο θα κάνει την δουλειά του.Corsa-C (Z14XE).txt Καλό ξεκίνημα και μην απογοητεύεσαι από κάποια σχόλια. Εμείς εδώ στο ινσομνια το συνηθίζουμε αυτό αλλά χωρίς κακές προθέσεις. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από geopro 3 1
Black Demis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, papoys1 said: ζαμφόρ λαστιχάκια μπρός πίσω (4) MOOD για opel (η πιο ακριβή μάρκα) 22 ευρώ😋 φούσκα ημιαξονίου μία καλή μάρκα 7-8 ευρώ και ναι πολλά πλήρωσε σιγά μην έβαλε στο micra ακριβό λάδι , αντε 3 λίτρα 20 ευρώ και αν ήταν βαρέλι 15 , βαλβολίνες 7-8 το λίτρο. Απλά τα συνεργεία έχουν γίνει ανταλλακτήρια λαδιών φίλτρων άντε και τίποτε τακάκια φρένων (βαριά εργασία) τα κονομάνε 5νθήμερο δουλεύουν και τα ξύνουν. Πας τους λές π.χ. αναρτήσεις πρόβλημα σου λένε έχω δουλειά μετά από 15 μέρες γιατί βαριούνται. Σου λέει δύο σέρβις την ημέρα σαν το micra βγήκε το μεροκάματο. Σιγά μην κάθονται να πιάνονται🤣 στο mikra ειναι ολοκληρο μπαρακι παει απο 7 ευρω το ενα εως και 22 ευρω το ενα (και θελει δυο δλδ απο 7 εως 22) φουσκα παει φουσκες πανε απο 9 ευρω (σετ) μεχρι 32 ευρω σετ (αναλοτα με την μαρκα) λαδι αν εβαλαν βαρελι του κωλου κανα απο 20 ευρω εως και 50 αν μπικε καποιο ιμισυθετικου πχ Liqui moly το mikra k12 φωραει παλιου κυβιτιο σαν συνεπεια θελει βαλβολινες gl3 η και gl3+ αυτα παιζουν κοντα στα 20 ευρω το λιτρο αυτο σε γενικες γραμμες τωρα αν του βαλανε σωστα πραγματα η οτι ναναι οπως ναναι αρκει να φυγει δεν το ξερουμε υγ στο opel σου ειναι πολυ ποιο φθηνα αρκετα ανταλλακτικά με κάποιες εξαιρέσεις πχ μερικούς αισθητήρες 2
meletis_m Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, papoys1 είπε Για μένα η καμπάνα που βάζω λαδάκια από τα lidl.😁 Πέραν της πλάκας τα συνεργεία γενικά έχουν ξεφύγει και μεις πάμε σαν τα κορόιδα χωρίς να ψάξουμε καθόλου και τους κάνουμε μάγκες. Ακου τώρα .Χτυπάει σε σαμαράκια λίγο μπροστά και λίγο πίσω το opel πάω σε επώνυμο καλό συνεργείο κάνει πλήρη έλεγχο όπως μου είπε και μου λέει 1.000 ευρώ μου πετάχτηκαν τα μάτια . 🙄 Το παίρνω φεύγω του λέω από μήνα να πληρωθώ. Πάω σε δύο άλλα γενικά συνεργεία με πάνε από μέρα σε μέρα γιατί όπως κατάλαβα βαριούνται φίλος μου συστήνει ένα τρίτο . Πάω το κάνει βόλτα το βάζει αναβατόρι το κοιτά σχολαστικά μπρός πίσω χωρίς να του πω για τον άλλο μου βγάζει 4 λάστιχα ζαμφόρ μπρός πίσω (μάλιστα μου λέει δεν πρέπει να έχουν αλλαχτεί και έτσι είναι) , μία φούσκα έχει ανοίξει , ένα μπαράκι ζαμφόρ μου δίνει και το περιθώριο να τα αγοράσω μόνος. Πήγα σήμερα τα πήρα (οι καλυτερες μάρκες) 50 ευρώ θα το πάω αύριο και βλέπουμε.Μπορεί να χρειαστεί και κάτι άλλο αλλά μέχρι τα 1000 είμαι πολύ μακριά ακόμη και αμορτισέρ να θέλει άντε 250 ακόμη. Ασε φίλε οι περισσότεροι δεν το ψάχνουν και πάνε σαν το σκυλί στο αμπέλι που λένε.🤣 Προφανώς σου είπε 1000 γιατί μάλλον ήθελε να σε διώξει. Καλό είναι να γίνεται έρευνα αλλά υπάρχουν ποιότητες και ποιότητες . Άλλωστε σε μερικούς εάν πας τα ανταλλακτικά σε χτυπάνε στη εργασία . Μέχρι ένα όριο το ψάχνω και εγώ και ότι μπορώ το κάνω μόνος μου . Όλοι έχουν ένα περιθώριο κέρδους και λογικό είναι. Είναι καθαρά θέμα συμφωνίας του πελάτη με το συνεργείο. 1
Black Demis Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 53 minutes ago, meletis_m said: Όλοι έχουν ένα περιθώριο κέρδους και λογικό είναι. Είναι καθαρά θέμα συμφωνίας του πελάτη με το συνεργείο. ειδικα τα μεγαλα συνεργεια πρεπει να εχουν κερδος καθος τα εξοδα τους ειναι τεραστια και εχουν και αρκετους υπαλλιλους σαν συνεπεια πολλες οικγενιες να θρεψουν (μην ξεχνατε οτι με 1,000 ευρω ουτε μηνα δεν βγαζεις πλεον ) Μερικοί το κοιτάνε μονόπλευρα δλδ ψάχνουν το ποιο φθηνό από την άλλη κάποια συνεργεία βαράνε τέρμα στο Θεό τιμές το σωστό είναι κάπου στην μέση πχ για εργασία του ΤΣ ενα 100 ευρώ Είναι οκ τιμή.......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα