thandeme Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, Σερβις με Λάδια, Φίλτρο λαδιού, Φίλτρο καμπίνας, Φίλτρο αέρα, Υγρό κιβωτίου, μπαράκια ζαμφορ, φούσκα ημιαξονιου σε Nissan Micra K12 μου κόστισε 300 ευρώ. Είναι πολλά ή φυσιολογική τιμή; Σε εξειδικευμένο συνεργέιο.
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Τα πλήρωσες;Τα πλήρωσες. Αν σου πούμε ειναι πολλά θα αλλάξει κάτι;Δεν θα αλλάξει κάτι . Εγώ νομίζω μια χαρά ειναι. 3 1 2
Black Demis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 και ναι και οχι και τι ενωω αναλογα τι ανταλλακτικά μπήκαν Λάδια μπορεί να μπήκαν απο 20 ευρω το 5 λιτρο μπορεί να μπικαν και 50 ευρώ Φίλτρο λαδιού μπορεί να μπικε με 10 ευρω μπορει με 15 φιλτρο καμπινας το ιδιο φιλτρο αερα το ιδιο βαλβολινες μπορει να μπικαν απο 20 ερω μεχρι και 60 ευρω ζαμφορ λαστιχάκια απο 25 εως 40 ευρω (αναλογα με την μαρκα) φουσκες το ιδιο κάπου στα 40 με 60 ευρω δλδ σε μια περίπτωση μπορεί να πλυρωσες ανταλλακτικά μόνο 260 ευρω και εργασία 40 και στην αλλη 150 ανταλλακτικά και εργασία άλλο τόσο σε μια περίπτωση εσυ τους λήστεψες στην Δεύτερη αυτοί εσένα........ η αληθεια λογικά ειναι κάπου στην μέση κανα 200 ανταλλακτικά και κανα 100 εργασία που είναι και το ποιο τίμιο 4
geopro Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, thandeme είπε Καλησπέρα, Σερβις με Λάδια, Φίλτρο λαδιού, Φίλτρο καμπίνας, Φίλτρο αέρα, Υγρό κιβωτίου, μπαράκια ζαμφορ, φούσκα ημιαξονιου σε Nissan Micra K12 μου κόστισε 300 ευρώ. Είναι πολλά ή φυσιολογική τιμή; Σε εξειδικευμένο συνεργέιο. Αν έχουν μπει ανταλλακτικά ικανοποιητικής ποιότητας η τιμή είναι σωστή. 5
thandeme Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Τα πλήρωσες;Τα πλήρωσες. Αν σου πούμε ειναι πολλά θα αλλάξει κάτι;Δεν θα αλλάξει κάτι . Εγώ νομίζω μια χαρά ειναι. Ρωτάω για να ξέρω αν είναι τίμιος ο μάστορας για να ξαναπάω ή όχι.
geopro Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, thandeme είπε Ρωτάω για να ξέρω αν είναι τίμιος ο μάστορας για να ξαναπάω ή όχι. Σωστό το σκεπτικό. Τί πάει να πει "Τα πλήρωσες; Τα πλήρωσες ; " Το συνεργείο δεν είναι για μία φορά μόνο. 1
thandeme Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, geopro είπε Σωστό το σκεπτικό. Τί πάει να πει "Τα πλήρωσες; Τα πλήρωσες ; " Το συνεργείο δεν είναι για μία φορά μόνο. Ακριβώς
tutuyo Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 κανα 200αρι τα ανταλλακτικα+100 η εργασια οκ μπορουσε ισως και φτηνοτερα, αλλα δεν ειναι κατι τραγικο 1
pananton Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 εγώ πάντως έχω καταλάβει πως τα εξειδικευμένα θα βαρέσουν λίγο παραπάνω. προσωπικά και εγώ σε εξειδικευμένο πάω αλλά δεν έχω πειστεί ακόμα ότι αξίζει το παραπάνω κόστος. σαν τιμή μου φαίνεται ούτε φτηνός ούτε ακριβός. 1
kostasw Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Τσιμπημένο μου ακούγεται. Βέβαια δεν γνωρίζουμε το κάθε ανταλλακτικό τι είναι. Έχει ακριβά έχει και φθηνά. Αν γνωρίζει ο μάστορας όλα αυτά θεωρητικά δεν είναι πάνω 2 ώρες εργασία
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, geopro είπε Σωστό το σκεπτικό. Τί πάει να πει "Τα πλήρωσες; Τα πλήρωσες ; " Το συνεργείο δεν είναι για μία φορά μόνο. Το ψάξιμο για το κόστος το κάνουμε πριν πληρώσουμε,αφού πληρώσαμε θα του ζητήσουμε τα λεφτά πίσω γιατί ο Χ (όχι το πρώην twitter) στο ιντερνετ λέει ότι ειναι πολλά; Ο φίλος δεν έχει ψαχτεί καθόλου ,δεν γράφει καν τι ανταλλακτικά του έβαλε και θέλει να μάθει αν οι τιμές ήταν σωστές.Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα. 3
giokol Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Υπάρχει κάποια απόδειξη που να αναφέρει ξεκάθαρα τι αντιστοιχεί σε κάθε ποσό; Διαφορετικά, αν είναι μαύρα αρα και χωρίς ΦΠΑ....
thandeme Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 52 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το ψάξιμο για το κόστος το κάνουμε πριν πληρώσουμε,αφού πληρώσαμε θα του ζητήσουμε τα λεφτά πίσω γιατί ο Χ (όχι το πρώην twitter) στο ιντερνετ λέει ότι ειναι πολλά; Ο φίλος δεν έχει ψαχτεί καθόλου ,δεν γράφει καν τι ανταλλακτικά του έβαλε και θέλει να μάθει αν οι τιμές ήταν σωστές.Δεν γίνονται έτσι τα πράγματα. Για την επόμενη φορά ρωτάω ρε πασά μου, προφανώς τώρα τα έδωσα πάει.
PLACEBO_89 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, thandeme είπε Καλησπέρα, Σερβις με Λάδια, Φίλτρο λαδιού, Φίλτρο καμπίνας, Φίλτρο αέρα, Υγρό κιβωτίου, μπαράκια ζαμφορ, φούσκα ημιαξονιου σε Nissan Micra K12 μου κόστισε 300 ευρώ. Είναι πολλά ή φυσιολογική τιμή; Σε εξειδικευμένο συνεργέιο. Αναλογα τι γνωσεις εχει ο καθενας και ποια συνταγη θελει να επιλεξει πχ: Λάδια, Φίλτρο λαδιού 5/40 100% 18+4.5 22.5 Φίλτρο αέρα 4.5 Φίλτρο καμπίνας ανθρακα 7 Υγρό κιβωτίου 75/90 συνθ. 20 μπαράκια ζαμφορ 21 φούσκα ημιαξονιου 9 Εργασια 80ευρω Καυσιμα για αγορα ανταλλακτικων 6ε. Συνολο 170ευρω!!! Ολα τα ανταλλακτικα ειναι καλης ποιοτητας και σε τιμη vfm!!! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, thandeme είπε Για την επόμενη φορά ρωτάω ρε πασά μου, προφανώς τώρα τα έδωσα πάει. Πασάκα μου δεν έχουν όλα τα ανταλλακτικά ίδιες τιμές.Ουτε καν πόσα λίτρα λάδι πήρε δεν γράφεις.Υπάρχουν λάδια με 20€ το 4λιτρο και με 80€ το 4λιτρο.Φίλτρο λαδιού με 3€ και με 18€.Πως να σου πούμε αν σε έκλεψε ή όχι αν δεν μας λες τι ακριβώς έβαλε; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα