Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• News Editors
Δημοσ.

Άλλο ένα podcast με τους 3 στον αέρα, όπου και συζητάμε αρχικά για την αναβάθμιση στις ταχύτητες upload για όσους έχουν FTTH σύνδεση, η οποία ενεργοποιήθηκε για τους συνδρομητές των Cosmote, Nova και Vodafone.

Σε ότι αφορά τις FTTH συνδέσεις, οι αρχικές πληροφορίες αναφέρουν ότι τη σχετική αίτηση για το Gigabit Voucher έχουν κάνει μόλις 15.000 νοικοκυριά.

Σε άλλες ειδήσεις, η Dreame κάνει επίσημα την παρουσία της στην Ελλάδα μέσω της Westnet, φέρνοντας στην αγορά τις επιτυχημένες ηλεκτρικές σκούπες  της εταιρείας και όχι μόνο. Συνεχίζουμε με δύο έρευνες, η πρώτη της Kaspersky που αναφέρει ότι οι χρήστες στην Ελλάδα κατατάσσονται στην πρώτη θέση παγκοσμίως ως προς την έκθεσή τους σε κυβερνοαπειλές. Στη δεύτερη έρευνα το 46% των ερωτηθέντων αναφέρει ότι έχει πέσει ή υποψιάζετει ότι έχει πέσει θύμα παρακολούθησης από την τεχνολογία.

Ολοκληρώνουμε με την ετήσια ανασκόπηση του Spotify και την παρουσία του MetaAI στην Ευρώπη.

00:00 - Εισαγωγή
01:41 - Σχόλια
12:00 - Νέες ταχύτητες Upload
14:03 - Gigabit Voucher
18:48 - Dreame
21:27 - AWS
24:52 - Kaspersky
30:30 - Spotify Wrapped
31:54 - Τεχνολογία και παρακολούθηση
36:04 - Meta AI
38:13 - Πτήσεις

Το podcast "3 στον Αέρα" είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts και με βίντεο στα YouTube Music και Spotify!

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ.

Αγαπητοί 3 στον αέρα, Δυστυχώς η Kaspersky έχει δίκιο. Γίνεται χαμός με τις επιθέσεις ransomware στην Ελλάδα και μάλιστα σε μικρές επιχειρήσεις των 10-20 ατόμων που λες ποιος ασχολείται, κι όμως τις χτυπούν! Γνωρίζω τρεις επιχειρήσεις φίλων μου στην Θεσσαλονίκη που χτυπήθηκαν φέτος από τέτοιες επιθέσεις. Επίσης ένα άλλο κουλό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ότι οι επιθέσεις υποκλοπής τραπεζικών κωδικών της ALPHA BANK είναι 50% περισσότερες από όλες τις άλλες ελληνικές τράπεζες. Μιλώντας με φίλο από την ALPHABIT, εταιρία κυβερνοασφάλειας, μου είπε ότι κανένας  δεν μπορεί να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό. Και δυστυχώς τα θύματα είναι πολλά. 

Όσον αφορά το αν μας ακούνε οι έξυπνες συσκευές μας, δεν ξέρω τι κάνουν οι δικές σας αλλά το δικό μου το Surface με ακούει συνεχώς. Το έχω καρατσεκάρει επανειλημμένα, λέω απίθανα πράγμα μπροστά του και μετά πάω να κάνω αναζήτηση στην Google και μου τα βγάζει πρώτο αποτέλεσμα!  Ναι στην Google τα στέλνει τα δεδομένα όχι στο Bing όσο κουφό και αν ακούγεται αυτό!  Το κάνει και το Galaxy S23 μου αυτό αλλά όχι τόσο ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα όσο το Surface μου. 

Τίμο πες ρε συ κανένα κουφό. Αυτό με το Χαλκούτσι και την αποχαλκοποίηση το θυμάμαι ακόμα και γελάω!  Καλά Χριστούγεννα σε όλους. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...