Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα αρχαίο Microsoft Sidewinder X5 εδώ και 10+ χρόνια και το λάστιχο που έχει η ροδέλα του έλιωσε, οπότε ψάχνω να βρω αν τυχαίνει να υπάρχει ανταλλακτικό.

Ναι, οκ, έχω ήδη άλλο ποντίκι, αλλά επειδή αυτό με έχει βολέψει πολύ, ψάχνω μήπως μετά από τόσα χρόνια υπάρχει κάποιος τρόπος να το φτιάξω, έτσι για το "γαμώτο".

Μπορώ να βάλω οποιαδήποτε ροδέλα, ό,τι βρω σε amazon, alibaba, temu, ebay;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρητικά ναι μπορείς να βάλεις τα πάντα αρκεί να ταιριάζει σε διαστάσεις πάντα. Χρήση κολλητηριού ελπίζω εννοείται να έχεις, γιατί είναι δουλειά ανθρώπου που πιάνουν τα χέρια του (νταξ για να ανεβάζεις το συγκεκριμένο θέμα σίγουρα έχεις αλλά το λέω για να είμαι καλυμμένος 😅). Εγώ ένα Sharkoon που είχα πάρει πριν καμία 7-8 χρόνια το είχα αλλάξει την ροδέλα του με μια από Microsoft ποντίκι, επειδή πολλά χρόνια είχα το Microsoft είχα μάθει σε εκείνη την ροδέλα και στο "τρίξιμο" της 😅, βασικά μου άρεσε ότι την ένιωθες κάτω απ' το χέρι δεν ήταν τέρμα μαλακή να κάνεις scroll και να μη νιώθεις τίποτα. Οπότε την έβαλα στο Sharkoon και λειτουργεί εδώ και καμία 6-7 χρόνια απρόβληματιστά.

Επεξ/σία από Νυσταγμένος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...