paoke9 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα. Πριν κάποιες μέρες οι γονείς μου παρήγγειλαν μερίδες φαγητό από την pizza fan. Μετά και οι δύο είχαν εμετούς, διάρροιες και κράμπες στην κοιλιά, μαύρα χάλια. Τι μπορώ να κάνω; *Από τη συγκεκριμένη εταιρεία, είχα λάβει κι εγώ πίτσα που είχε μέσα, από κάτω από την ζύμη, έντομα. Τότε απλά μου είχαν στείλει άλλη πίτσα.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, paoke9 said: Τι μπορώ να κάνω; Ρύζι νερόβραστο; 3
arg_ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 8 minutes ago, paoke9 said: Από τη συγκεκριμένη εταιρεία, είχα λάβει κι εγώ πίτσα που είχε μέσα, από κάτω από την ζύμη, έντομα. Τότε απλά μου είχαν στείλει άλλη πίτσα. Αφού δεν σε χρέωσαν και για τα έντομα, πάλι καλά να λες 😄 1 1
momotis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, paoke9 είπε φαγητό από την pizza fan. Μετά και οι δύο είχαν εμετούς, διάρροιες και κράμπες στην κοιλιά, μαύρα χάλια. Τι μπορώ να κάνω; 1 6
alefther Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, paoke9 είπε Καλημέρα. Πριν κάποιες μέρες οι γονείς μου παρήγγειλαν μερίδες φαγητό από την pizza fan. Μετά και οι δύο είχαν εμετούς, διάρροιες και κράμπες στην κοιλιά, μαύρα χάλια. Τι μπορώ να κάνω; *Από τη συγκεκριμένη εταιρεία, είχα λάβει κι εγώ πίτσα που είχε μέσα, από κάτω από την ζύμη, έντομα. Τότε απλά μου είχαν στείλει άλλη πίτσα. πηρες πιτσα με εντομα και δεν εριξες ακυρο στο συγκεκριμενο καταστημα αλλα συνεχισες να αγοραζεις απο εκει ... 4D Chess 2 1 2
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 43 λεπτά πριν, paoke9 είπε Καλημέρα. Πριν κάποιες μέρες οι γονείς μου παρήγγειλαν μερίδες φαγητό από την pizza fan. Μετά και οι δύο είχαν εμετούς, διάρροιες και κράμπες στην κοιλιά, μαύρα χάλια. Τι μπορώ να κάνω; *Από τη συγκεκριμένη εταιρεία, είχα λάβει κι εγώ πίτσα που είχε μέσα, από κάτω από την ζύμη, έντομα. Τότε απλά μου είχαν στείλει άλλη πίτσα. Δηλαδή σας έστειλαν πίτσα με ζουζούνια και εσείς εκεί παραγγέλνετε ακόμα; Πραγματικά δεν σας καταλαβαίνω. Ας πάνε οι γονείς σου στο νοσοκομείο γιατί δεν ξέρεις πως μπορείς να εξελιχθεί.Περαστικά τους. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις