Manos_Sek Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να κάνω αυτό το post. Σκοπεύω να αγοράσω ένα Suzuki Baleno που δεν έχει οθόνη infotainment και σκέφτηκα πως ένα τάμπλετ είναι πιο ορθολογική επιλογή σε αντίθεση με ένα μαμίσιο infotainment system, που αν χαλάσει θα θέλει επίσκεψη σε μάστορα και συνεπώς, θα εχει μεγαλύτερο κόστος (αγοράς, εγκατάστασης, επισκευής κλπ), ενώ το τάμπλετ, αν τα φτύσει, το αλλάζεις και τελείωσες. Και επιπρόσθετα θα μπορώ να έχω ότι εφαρμογή θέλω για gps,μουσική, συν το διαγνωστικό με OBD. Έχω όμως μερικές ερωτήσεις: - Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει το ίδιο στο αυτοκίνητο του; - Μπορώ να συνδέσω το τάμπλετ με Bluetooth για μουσική και πλοήγηση αλλά και το κινητό μου για κλήσεις; - Μπορώ να κάνω hotspot από το κινητό μου και να συνδέετε αυτόματα το τάμπλετ για να έχω δεδομένα; - Μπορώ να συνδέσω κάμερα οπισθοπορειας στο τάμπλετ; Έχω βρει αυτά που έχω σκεφτεί ότι θα δούλευαν για το setup μου. https://www.skroutz.gr/s/26093996/Swissten-Vasi-Kinitou-kai-Tablet-Aytokinitou-S-GRIP-T1-CD1-Vasi-Aytokinitou-Gia-Tablet-Prosarmozetai-sto-CD-me-Rythmizomena-Agistra-65010504.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Και https://www.skroutz.gr/s/45463052/Xiaomi-Redmi-Pad-SE-11-Tablet-me-WiFi-4GB-128GB-Graphite-Gray.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ
kallair Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αυτες οι βασεις ειναι της πλακας κ δεν κρατανε σταθερα ουτε ενα κινητο. εχω μια κ μου βγαζει την πιστη οταν την χρησιμοποιω. Προσωπικα στο αμαξι μου (mazda2) αγορασα πριν μερικες μερες απο aliexpress οθονη (150€ με τα διαφορα κουπονια) που ειχε ετοιμο κ το πλαισιο για να κουμπωσει στο αμαξι. εδωσα και 100 ευρω για την εγκατασταση. στην τιμη της εγκαταστασης ηταν η τοποθετηση, πισω καμερα, dashcam, μικροφωνο και gps και ρυθμιση των κουμπιων του τιμονιου να χειριζομαι την οθονη. Φανταζομαι αν χαλασει η πηγη, θα αγορασω μια αλλη κ θα την βιδωσω πανω στο πλαισιο της προηγουμενης πηγης. συνολο με 250€ εχω εγκαταστημενη οθονη κ λειτουργει σαν να ηταν απο μαμά στο αμαξι. Αλλά παμε κ στις ερωτησεις σου: - Μπορώ να συνδέσω το τάμπλετ με Bluetooth για μουσική και πλοήγηση αλλά και το κινητό μου για κλήσεις; μπορεις να το κανεις με 2 λυσεις. 1η. line in καλωδιο καρφι στο αμαξι για μουσικη 2η.τα γκατζετακια που τα βαζεις στον αναπτηρα του αμαξιου κ διαλεγεις μια κενη συχνοτητα fm επισης να ξερεις τα περισσοτερα tablets δεν εχουν ενσωματομενο gps, αν δεν κανω λαθος. - Μπορώ να κάνω hotspot από το κινητό μου και να συνδέετε αυτόματα το τάμπλετ για να έχω δεδομένα; προφανως και μπορεις. - Μπορώ να συνδέσω κάμερα οπισθοπορειας στο τάμπλετ; οχι δεν μπορεις να βαλεις καμερα οπισθοπορειας. κ πρακτικα δεν θα ειναι καθολου βολικο. στα συστηματα που την εχουν ετοιμη, υπαρχει ειδικη συνδεσμολογια που μολις βαλεις οπισθεν δινει εντολη κ γυριζει η καμερα στην οπισθεν. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από kallair
lvisimato Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, kallair είπε Αυτες οι βασεις ειναι της πλακας κ δεν κρατανε σταθερα ουτε ενα κινητο. εχω μια κ μου βγαζει την πιστη οταν την χρησιμοποιω. Προσωπικα στο αμαξι μου (mazda2) αγορασα πριν μερικες μερες απο aliexpress οθονη (150€ με τα διαφορα κουπονια) που ειχε ετοιμο κ το πλαισιο για να κουμπωσει στο αμαξι. εδωσα και 100 ευρω για την εγκατασταση. στην τιμη της εγκαταστασης ηταν η τοποθετηση, πισω καμερα, dashcam, μικροφωνο και gps και ρυθμιση των κουμπιων του τιμονιου να χειριζομαι την οθονη. Φανταζομαι αν χαλασει η πηγη, θα αγορασω μια αλλη κ θα την βιδωσω πανω στο πλαισιο της προηγουμενης πηγης. συνολο με 250€ εχω εγκαταστημενη οθονη κ λειτουργει σαν να ηταν απο μαμά στο αμαξι. Αλλά παμε κ στις ερωτησεις σου: - Μπορώ να συνδέσω το τάμπλετ με Bluetooth για μουσική και πλοήγηση αλλά και το κινητό μου για κλήσεις; μπορεις να το κανεις με 2 λυσεις. 1η. line in καλωδιο καρφι στο αμαξι για μουσικη 2η.τα γκατζετακια που τα βαζεις στον αναπτηρα του αμαξιου κ διαλεγεις μια κενη συχνοτητα fm επισης να ξερεις τα περισσοτερα tablets δεν εχουν ενσωματομενο gps, αν δεν κανω λαθος. - Μπορώ να κάνω hotspot από το κινητό μου και να συνδέετε αυτόματα το τάμπλετ για να έχω δεδομένα; προφανως και μπορεις. - Μπορώ να συνδέσω κάμερα οπισθοπορειας στο τάμπλετ; οχι δεν μπορεις να βαλεις καμερα οπισθοπορειας. κ πρακτικα δεν θα ειναι καθολου βολικο. στα συστηματα που την εχουν ετοιμη, υπαρχει ειδικη συνδεσμολογια που μολις βαλεις οπισθεν δινει εντολη κ γυριζει η καμερα στην οπισθεν. Καλησπερα φιλε, επειδη το σκεφτομαι και γω για οθονη απ το συγκεκριμενο σαιτ για να βαλω σε peugeot 206, να σε ρωτησω 2 πραγματακια? Ποια οθονη πηρες εσυ? Πληρωσες τελωνειο οταν ηρθε η παραγγελια?
kallair Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, lvisimato είπε Καλησπερα φιλε, επειδη το σκεφτομαι και γω για οθονη απ το συγκεκριμενο σαιτ για να βαλω σε peugeot 206, να σε ρωτησω 2 πραγματακια? Ποια οθονη πηρες εσυ? Πληρωσες τελωνειο οταν ηρθε η παραγγελια? Δεν υπαρχει κατι συγκεκριμενο που αγοραζεις. γραφεις το μοντελο του αυτοκινητου σου, android και 1din ή 2din αναλογως τι πηγη φοράει. πχ εγω εκανα αναζητηση mazda2 2007 android 2din. μετα για να επιλεξω ποιον πωλητη θελω, κοιταω τις κριτικες. θελουμε να εχει κανει ΠΟΛΛΕΣ πωλησεις και να μην εχει κακες κριτικες του τυπου "wrong item. fake advertised, not 4gb 64gb ram" και τετοια. επισης στις αξιολογησεις να ειναι 95% κ πανω. Για να ειμαστε πιο σιγουροι οτι δεν θα περασει τελωνειο, επιλεγουμε προϊοντα που στελνονται με την επιλογη "choice". Προτιμησε οθονη με τουλαχιστον 4gb ram k 64gb rom και οσο πιο δυνατη, τοσο καλυτερο. και να αναφερει οτι συνδεεται με android auto ή το αντιστοιχο της apple. πλεον aliexpress (ας ειναι καλα το temu που τους αναγκασε να στρωσουν τα μεταφορικα τους ολοι οι κινεζοι) ειναι τρομερα γρηγορο και χωρις τελωνειο. εχω παραγγειλει 10αδες μικροπραγματα εγω και ο αδερφος μου τους τελευταιους μηνες και ολα ερχονται μεσα σε 2-4 βδομαδες μαξ με acs. μεχρι και ανταλλακτικο πλυντηριου, σενσορας στροφων που εχει καταργηθει κ δεν το βρισκουμε πουθενα ελλαδα, το βρηκα απο aliexpress...
Λύση dpolal Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κοίτα καλύτερα έτομες λύσεις για το αμάξι σου και υπολόγισε και ένα κόστος εγκατάστασης αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ: SUZUKI BALENO mod. 2016-2021 https://tokalathimou.gr/οθόνες-αυτοκινήτων/εργοστασιακού-τύπου/suzuki/suzuki-baleno-mod-2016-2021 SUZUKI BALENO mod. 2022> https://tokalathimou.gr/οθόνες-αυτοκινήτων/εργοστασιακού-τύπου/suzuki/suzuki-baleno-mod-2022 Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2024 από dpolal
kallair Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Οι τιμές που βλεπω στο site ειναι τουλαχιστον διπλασιες απο αυτές που εχει στο aliexpress. αν στην τιμη ειναι μεσα και η εγκατασταση τοτε παω πασο. αλλά απ οτι ειδα δεν ειναι μεσα η τιμη. Στις 11/12/2024 στις 9:06 ΠΜ, dpolal είπε Κοίτα καλύτερα έτομες λύσεις για το αμάξι σου και υπολόγισε και ένα κόστος εγκατάστασης αν δεν μπορείς να το κάνεις εσύ: SUZUKI BALENO mod. 2016-2021 https://tokalathimou.gr/οθόνες-αυτοκινήτων/εργοστασιακού-τύπου/suzuki/suzuki-baleno-mod-2016-2021 SUZUKI BALENO mod. 2022> https://tokalathimou.gr/οθόνες-αυτοκινήτων/εργοστασιακού-τύπου/suzuki/suzuki-baleno-mod-2022
dpolal Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, kallair είπε Οι τιμές που βλεπω στο site ειναι τουλαχιστον διπλασιες απο αυτές που εχει στο aliexpress. αν στην τιμη ειναι μεσα και η εγκατασταση τοτε παω πασο. αλλά απ οτι ειδα δεν ειναι μεσα η τιμη. Οτιδήποτε πάρεις από ελληνικό μαγαζί είναι ποιό ακριβό από το alli, είναι γνωστό. Το θέμα είναι ότι για αγορές τέτοιων αντικειμένων που πάντα υπάρχει ένα ρίσκο στο να ταιριάξουν σωστά στο αμάξι καλύτερα να μην μπλέξεις με επιστροφές ή αλλαγές από Κίνα.
kallair Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, dpolal είπε Οτιδήποτε πάρεις από ελληνικό μαγαζί είναι ποιό ακριβό από το alli, είναι γνωστό. Το θέμα είναι ότι για αγορές τέτοιων αντικειμένων που πάντα υπάρχει ένα ρίσκο στο να ταιριάξουν σωστά στο αμάξι καλύτερα να μην μπλέξεις με επιστροφές ή αλλαγές από Κίνα. Oπως εγραψα κ πιο πανω, θελει σωστο ψαξιμο και επιλογη, οταν διαλεγεις απο Κινα. ειδικα σε τετοια εξαρτηματα, δεν θα πας να παρεις απο το πρωτο που θα σου πεταχτει μπροστα σου. Θα επιλεξεις αυτο που εχει 100αδες πωλησεις (αν οχι χιλιαδες) και στις κριτικες να υπαρχουν φωτογραφιες να τσεκαρεις οτι ταιριαζει σωστα στο οχημα σου και δεν υπαρχουν κακες κριτικες περα του τυπου "δεν ελαβα το αντικειμενο" ή "δεν μπορω να συντονισω το carplay/κουμπια του τιμονιου". Για μενα μόνο μειον ειναι η εγγυηση που πρακτικα ειναι σχεδον μηδενικη. Οι τιμές όμως ειναι απο διπλάσιες εως τριπλάσιες (συστημα που εχει αγορασει φιλος μου και εδωσε 350+ ειναι πολυ χειροτερο απο αυτο που αγορασα εγω 150€ + 100€ η εγκατασταση), οποτε δεν μπορω να δικαιολογησω με τπτ αγορα απο ελλαδα. Σε ατομο βεβαια που δεν ειναι εξοικιωμενο με αγορες απο εξω, δεν θα του ελεγα ποτε να κανει τετοια αγορα μόνος του.
gorge18 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Απλα μη παρεις 2gb ραμ.. Απο 6 και πανω αν μπορεις. Γιατι ενα 2,32 που ειχα εγω, εκανε μονο για ραδιο. ηταν πολυ αργο.
lvisimato Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ κοιταζω αυτην εδω https://tokalathimou.gr/peugeot-206-1998-2006-android-οθόνη-αυτοκίνητου-4gb-με-gps-wi-fi-ηχοσύστημα-αφής-9-ιντσών-oem-youtube-playstore-mp3-usb-radio-bluetooth-mirrorlink-εργοστασιακή-4x60w-aux-pe320-4gb-1-1 Αν εχω καταλαβει καλα εφαρμογες τυπου cosmote tv netflix κλπ δεν μπορεις να εγκαταστησεις. Μέσω android auto γινεται?
pisons Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 10/12/2024 στις 8:18 ΠΜ, Manos_Sek είπε Δεν ξέρω αν είναι το σωστό μέρος για να κάνω αυτό το post. Σκοπεύω να αγοράσω ένα Suzuki Baleno που δεν έχει οθόνη infotainment και σκέφτηκα πως ένα τάμπλετ είναι πιο ορθολογική επιλογή σε αντίθεση με ένα μαμίσιο infotainment system, που αν χαλάσει θα θέλει επίσκεψη σε μάστορα και συνεπώς, θα εχει μεγαλύτερο κόστος (αγοράς, εγκατάστασης, επισκευής κλπ), ενώ το τάμπλετ, αν τα φτύσει, το αλλάζεις και τελείωσες. Και επιπρόσθετα θα μπορώ να έχω ότι εφαρμογή θέλω για gps,μουσική, συν το διαγνωστικό με OBD. Έχω όμως μερικές ερωτήσεις: - Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει το ίδιο στο αυτοκίνητο του; - Μπορώ να συνδέσω το τάμπλετ με Bluetooth για μουσική και πλοήγηση αλλά και το κινητό μου για κλήσεις; - Μπορώ να κάνω hotspot από το κινητό μου και να συνδέετε αυτόματα το τάμπλετ για να έχω δεδομένα; - Μπορώ να συνδέσω κάμερα οπισθοπορειας στο τάμπλετ; Έχω βρει αυτά που έχω σκεφτεί ότι θα δούλευαν για το setup μου. https://www.skroutz.gr/s/26093996/Swissten-Vasi-Kinitou-kai-Tablet-Aytokinitou-S-GRIP-T1-CD1-Vasi-Aytokinitou-Gia-Tablet-Prosarmozetai-sto-CD-me-Rythmizomena-Agistra-65010504.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Και https://www.skroutz.gr/s/45463052/Xiaomi-Redmi-Pad-SE-11-Tablet-me-WiFi-4GB-128GB-Graphite-Gray.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ ότι σκέφτεσαι είναι εφικτό, το έχω στο δικό μου με Samsung s8 ultra, συνδέεται με αντάπτορα Bluetooth στο ράδιο του αυτοκινήτου, κάμερα δεν έχω γιατί έχω αισθητήρες, αλλά και αυτό γίνεται αν το υποστηρίζει το tablet Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από pisons
kallair Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 14/12/2024 στις 1:02 ΜΜ, lvisimato είπε Εγώ κοιταζω αυτην εδω https://tokalathimou.gr/peugeot-206-1998-2006-android-οθόνη-αυτοκίνητου-4gb-με-gps-wi-fi-ηχοσύστημα-αφής-9-ιντσών-oem-youtube-playstore-mp3-usb-radio-bluetooth-mirrorlink-εργοστασιακή-4x60w-aux-pe320-4gb-1-1 Αν εχω καταλαβει καλα εφαρμογες τυπου cosmote tv netflix κλπ δεν μπορεις να εγκαταστησεις. Μέσω android auto γινεται? μεσω android auto δεν παιζει καμια εφαρμογη αναπαραγωγης βιντεο. μονο μουσικη οπως spotify k youtube music. Υπαρχουν καποια εξαρτηματακια (carlinkit) που κανουν καπου 70-80€ max, αν θυμαμαι καλα, που τα συνδεεις στο usb input του android auto του αυτοκινητου και μετα αυτα σου δινουν την δυνατοτητα να βαλεις εφαρμογες αναπαραγωγης βιντεο και οχι μονο. αλλα να βαλεις android auto ηχοσυστημα για να βαλεις μετα άλλο εξαρτημα πανω για να συνδεσεις το κινητο σου κ να παιξει το netflix, ειναι καπως. Στο android που φοράει το δικο μου, μόνο το amazon prime καταφερα να κατεβασω και να παιξει, και το youtube. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από kallair 1
kallair Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Μια μικρή διόρθωση. Στο δικό μου τελικά μπορώ να κάνω εγκατάσταση κανονικά Netflix, Spotify, Vodafone tv, COSMOTE tv. Netflix κ Spotify τα δοκίμασα και λειτουργούν κανονικά. COSMOTE tv,eon k Vodafonetv δεν έχω λογαριασμό για να τα δοκιμάσω αλλά με αφήνει να κατεβάσω κανονικά το app. Η μόνη εφαρμογή που δεν με αφήνει να κατεβάσω είναι το disney+. Οπότε όσοι σκέφτεστε να παραγγείλετε κάποια οθόνη από aliexpress, στείλτε πρώτα μήνυμα στον πωλητή να δείτε αν δουλεύουν οι εφαρμογές που θέλετε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα