Προς το περιεχόμενο

Easy Setting Box

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eμαθα οτι υπαρχει αυτο το προγραμμα απο τη Samsung, με το οποιο spliταρεις την οθονη. Αλλα δε το βρισκω, ουτε καν στο site της Samsung. Μηπως ξερεις κανεις απο που να το κατεβασω?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fitsoulas2024 είπε

Eμαθα οτι υπαρχει αυτο το προγραμμα απο τη Samsung, με το οποιο spliταρεις την οθονη. Αλλα δε το βρισκω, ουτε καν στο site της Samsung. Μηπως ξερεις κανεις απο που να το κατεβασω?

Από εδώ 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kinhthra είπε

Από εδώ 

Θενκς, αλλα μου βγαζει αυτο. Ποιο DLL χρειαζεται?

Μπορεις να μου πεις, για να μη κανουμε και τσαμπα κοπο, ποια μοντελα αφορα το προγραμμα? Γιατι ουτε αυτο καταλαβα με σαφηνεια απο το ψαξιμο που εκανα.

img.png

Δημοσ.
14 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Θενκς, αλλα μου βγαζει αυτο. Ποιο DLL χρειαζεται?

Μπορεις να μου πεις, για να μη κανουμε και τσαμπα κοπο, ποια μοντελα αφορα το προγραμμα? Γιατι ουτε αυτο καταλαβα με σαφηνεια απο το ψαξιμο που εκανα.

img.png

έκανα εγκατάσταση κι δεν μου έβγαλε κανένα σφάλμα. τώρα τι ακριβώς κάνει δεν ξέρω και δεν το έχω ψάξει.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, micos000 είπε

Solution is to install first Visual C++ Redistrivutable Packages vor Visual Studio Code in x86 version ->

https://www.microsoft.com/de-at/download/details.aspx?id=40784

After this everyting works

To εβαλα (το vcredist_x64.exe μόνο γιατι τα αλλα δυο αφορουν x32) χωρις να αλλαξει κατι, παλι μου βγαινει το error msg περι ελλειψης DLL).

Δημοσ.
5 ώρες πριν, micos000 είπε

Βάλε και το άλλο.

Δεν ξέρω τι θέλει αλλά το βρήκα στα φόρουμ της samsung

Τα αλλα δυο δε μπαινουν αφου ειναι για x32.

Δημοσ.
Στις 10/12/2024 στις 5:00 ΠΜ, fitsoulas2024 είπε

Το δοκίμασα. Ενδιαφέρον φαίνεται. Παρολ που έχω 2 οθόνες Samsung φαίνεται να λειτουργεί σε όλες τις οθόνες. Δεν έχει σχέση αν έχετε Samsung 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...