Προς το περιεχόμενο

Αγορά κινητού με καλή κάμερα

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από GATE123,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα είμαι σε αναζήτηση κινητού με κύριο χαρακτηριστικό την καλή κάμερα.

Ποιο μου προτείναται ανάμεσα σε Honor magic 6 pro, one plus12, Huawei Pura, Huawei 60 pro και Samsung s23 plus.

Νομίζω αυτά τα κινητά είναι κοντά και στις τιμές....

Δεν αναφέρω iPhone γιατί θέλω λογισμικό android. 

Αν κάποιος έχει ή είχε κάποιο από αυτά τα κινητά ας μας γράψει την εμπειρία του. 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, GATE123 είπε

Το Honor magic 6 pro και μετά έρχεται δεύτερο το Samsung.

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ προς τα εκεί κινούμαι απλά έχω ακούσει διάφορα για το Honor ότι γενικα πέφτει πολύ προώθηση από ίντερνετ χωρίς να το αξίζει πραγματικά. 

Εσύ το έχεις; 

Και πάλι ευχαριστώ. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Galteo67 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ προς τα εκεί κινούμαι απλά έχω ακούσει διάφορα για το Honor ότι γενικα πέφτει πολύ προώθηση από ίντερνετ χωρίς να το αξίζει πραγματικά. 

Εσύ το έχεις; 

Και πάλι ευχαριστώ. 

Γενικά τα Magic έχουν καλύτερη κάμερα.

Και το προηγούμενο μοντέλο ήταν καλό.

Όχι δεν το έχω.

Έχω το 1+12 όμως.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή κι εγώ ψάχνω κινητό με καλή κάμερα για την σύζυγο και για να μην ανοίγω νέο νήμα, η σειρά Α της Samsung δεν έχει καλή κάμερα σωστά?

Έχει κόλλημα με τη Samsung και θα ήθελε και να τραβάει καλά αντικείμενα σε απόσταση (π.χ. άγρια ζώα...). Κλίνει προς το S23...

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Επειδή κι εγώ ψάχνω κινητό με καλή κάμερα για την σύζυγο και για να μην ανοίγω νέο νήμα, η σειρά Α της Samsung δεν έχει καλή κάμερα σωστά?

Έχει κόλλημα με τη Samsung και θα ήθελε και να τραβάει καλά αντικείμενα σε απόσταση (π.χ. άγρια ζώα...). Κλίνει προς το S23...

Το Α55 που έχει η σύζυγος βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες, σε πρόσφατο ταξίδι που πήγαμε οι φωτογραφίες που τράβηξε είχαν πολύ μικρή διαφορά από τις δικές μου με το s22 ultra (για βραδινές μιλάω). 

• Thanks 1
Δημοσ.

Σχετικά με την κάμερα, από το GSM  Arena , διαβάζω (το Α55 είναι αριστερά):

Main Camera Modules 50 MP, f/1.8, (wide), 1/1.56", 1.0µm, PDAF, OIS
12 MP, f/2.2, 123˚ (ultrawide), 1/3.06", 1.12µm
5 MP, f/2.4, (macro)
50 MP, f/1.8, 23mm (wide), 1/1.57", 1.0µm, dual pixel PDAF, OIS
8 MP, f/2.4, 76mm (telephoto), 1/4.5", 1.0µm, PDAF, OIS, 3x optical zoom
12 MP, f/2.2, 13mm, 123˚ (ultrawide), 1/3.0", 1.12µm

Features LED flash, panorama, HDR LED flash, HDR, panorama  
Video 4K@30fps, 1080p@30/60fps, gyro-EIS 8K@24fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps, 720p@960fps

Το S23 διαθέτει κάμερα telephoto 8MP ενώ το Α55 διαθέτει κάμερα Macro 5MP. Μήοπως είναι καλύτερο στα μακρινά που θέλει η σύζυγος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...