nikos5800 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, aetos1988 είπε Απορώ πως έχεις μείνει ακόμα με τον R5 1600😁. Δεν έχεις θέμα με την RTX 4060; Ψιλό πράγματα,σε ελάχιστες περιπτώσεις,κυρίως όταν το παιχνίδι κάνει shader compilation 1
Houzouris Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Κάποιος αν έχει απάντηση για τα τελευταία μου 2 ερωτήματα ?? που έγραψα στο προηγούμενο μήνυμα μου ?? περι θερμοκρασιών οτι βλέπω πχ σε 1440 γύρω στους 70-75 βαθμούς και το τι είναι το frame generation ??
Dr_Pepper Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Στις 14/12/2024 στις 12:07 ΜΜ, nikos5800 είπε Ψιλό πράγματα,σε ελάχιστες περιπτώσεις,κυρίως όταν το παιχνίδι κάνει shader compilation σίγουρα έχεις bottleneck δηλαδή γενικά χαμηλότερο framerate πχ αν κομπούσεις την ίδια κάρτα σε pc πχ με τι να σου πω... πες πχ i5 12600κ (όχι δηλαδή κάτι πολύ καινούργιο ή πολύ highend που θα ήταν ακόμη πιο εμφανής η διαφορά) θα έχει καλύτερο FPS στα ίδια παιχνίδια. Εννοείς μάλλον δεν έχεις θέμα με την έννοια ότι τα 1% και 10% low FPS δεν ειναι πολύ χαμηλά για να παρατηρείς stuttering κτλ Στις 12/12/2024 στις 12:52 ΠΜ, Houzouris είπε Κάτι ακόμα που θέλω να ρωτήσω είναι κάτι που είδα αλλου γραμμένο που βοηθάει στα fps dlss τι σημαίνει ?? σημαίνει ότι δεν παίζεις στην κανονική ανάλυση και ποιότητα (αν έχεις βάλει πχ πες 1080p στις ρυθμίσεις και έχεις 1080p monitor) αλλά ότι τρέχει η κάρτα 720p το παιχνίδι με χαμηλότερες ρυθμίσεις και μετά μέσω AI το ανεβάζει σε 1080p Έτσι ανεβαίνει το FPS αλλά χάνεις σε ποιότητα αυτά ειναι για console peasants όχι για PC masterace To frame generation ειναι ότι βάζει copy paste ένα παρόμοιο frame με το προηγούμενο και έτσι ανεβαίνει το νούμερο των FPS αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει καινούργια πληροφορία Γενικά ειναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες να ξεγελάνε τον κόσμο για να πουλάνε ακριβά κάρτες γραφικών που κανονικά αξίζουν τα μισά λεφτά άκου εκει x60 σειρά να κάνει 400-500 ευρώ τόσο έκανε κάποτε το flagship...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα