XxNefelixX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Έχω ένα παιχνίδι ας το πούμε "Χ" στο ps5 και ενας φίλος μου έχει το ίδιο απο το steam μπορούμε να παίξουμε μαζί ? Συνεργάζονται οι πλατφόρμες?
xaerialtwistx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Οι πλατφόρμες όχι, οι server των εκαστοτε game developers αν το θελήσουν, ναι. Με άλλα λόγια, εξαρτάται από τον τίτλο οποτε θα πρεπει να ψαχνεις για το καθε παιχνιδι ξεχωριστα το αν το υποστηρίζει.
nickol-us Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται από το παιχνίδι. Cross platform & cross play είναι οι όροι που χρησιμοποιούνται όταν σε ένα παιχνίδι μπορούν να παίξουν μαζί παίχτες από διαφορετικές πλατφόρμες. Ξεκινά "ερωτήσεις" στο Google για τα games που θες. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από nickol-us 1
Charismo Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Πρέπει να έχει crossplay το παιχνίδι όπως ειπώθηκε, αλλά πιο συγκεκριμένα πρόσεξε να έχει crossplay ανάμεσα σε PC και PS5 γιατί πολλές φορές με τις ιδιοτροπίες της Sony, κάποια παιχνίδια έχουν crossplay αλλά μόνο ανάμεσα σε PC και Xbox. Ή μπορεί να έχει μόνο PS5 και Xbox, αλλά όχι PC.
vorlon68 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Charismo είπε Πρέπει να έχει crossplay το παιχνίδι όπως ειπώθηκε, αλλά πιο συγκεκριμένα πρόσεξε να έχει crossplay ανάμεσα σε PC και PS5 γιατί πολλές φορές με τις ιδιοτροπίες της Sony, κάποια παιχνίδια έχουν crossplay αλλά μόνο ανάμεσα σε PC και Xbox. Ή μπορεί να έχει μόνο PS5 και Xbox, αλλά όχι PC. Δεν νομίζω οτι ειναι ιδιοτροπιά της Sony. Ποσο δικαιο ειναι να παίζεις online COD και εσυ με το PS5 ή το ΧΒΟΧ να εισαι με κοντρολλερ και ο άλλος στο PC να ειναι με mouse και keyboard.
Fronimitis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Ξέρω σίγουρα ότι γίνεται στο Remnant 2. Εγώ έχω laptop κι ο κολλητός PS5. Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα παιχνίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα