Antonis.Tr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Σήμερα έλαβα μια κλήση από έναν κύριο ο οποίος μου είπε ότι βρήκε αναπάντητη στο κινητό του. Μετά από πολύ προσπάθεια να τον πείσω ότι δεν τον κάλεσα εγώ. Μου έστειλε screenshot τις κλήσεις του και πράγματι είχε μια αναπάντητη από τον αριθμό μου. Το πρόβλημα είναι ότι εγώ σίγουρα δεν κάλεσα αυτόν τον αριθμό γιατί εκείνη την ώρα το κινητό δεν ήταν καν επάνω μου αλλά και στο ιστορικό των εξερχόμενων δεν υπήρχε κάποια κλήση γενικά εκείνη την ώρα. Πήρα την κοσμοτε και μου είπαν ότι δεν έχουν ξανά ακούσει κάτι τέτοιο και το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μου δώσουν το ιστορικό κλήσεων.(θα το ζητήσω αύριο). Έχει κανείς δει ξανά τέτοιο περιστατικό; Ευχαριστώ
Λύση Ukforthemoment Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Εχει γίνει πολλές φορές.Τον κάλεσε καποια εταιρία για φορεξ κλπ και χρησιμοποιούν ψέυτικα νούμερα για τις κλήσεις.Ετυχε να ειναι το δικό σου.Γίνεται συνέχεια και δεν υπάρχει τρόπος να το αποφύγεις δυστυχώς.
Antonis.Tr Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Σε ευχαριστώ πολύ. Πως επιτρέπεται αυτό; Και κυρίως πως γίνεται; Αφού ο αριθμός είναι δικός μου;
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 6 hours ago, Antonis.Tr said: Σε ευχαριστώ πολύ. Πως επιτρέπεται αυτό; Και κυρίως πως γίνεται; Αφού ο αριθμός είναι δικός μου; spoofing αριθμου.τοσο απλα τοσο ελευθερα τοσο συναρπαστικα.
kastorianos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Καί σε εμένα έχει γίνει.Καί ήταν κλήση με άνθρωπο από τήν πόλη μου.
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 On 10/12/2024 at 00:57, kastorianos said: Καί σε εμένα έχει γίνει.Καί ήταν κλήση με άνθρωπο από τήν πόλη μου. εδω και email μπορεις να στειλεις και να φαινεται οτι θες εσυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα