serlouk Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά. Έχω vdsl 50 και θα ήθελα να αγοράσω καινούργιο ή μεταχειρισμένο ένα modem μόνο για bridge mode μετα εχω ενα mikrotik. Έχετε να μου προτείνεται κάτι. Εννοείται σε οικονομική λύση
serlouk Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Έχω ένα zte h108 v 2.3 από παλιά adsl συνδεση με root credentials και το έχω σεταρει σε bridge mode VPI: 8 VCI: 35 Η γραμμή μου είναι vodafone 50 vdsl . Βάζω από πίσω από το zte ένα mikrotik για να κανει την pppoe κλήση αλλά συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταει ? Ευχαριστώ.
jkoukos Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Σε VDSL έχουμε VLAN ID με τιμή 835. Τα VPI/VCI 8/35 είναι αποκλειστικά για ADSL. Στο Mikrotik βάζεις μόνον τα credentials (username/password) για την κλήση ΡΡΡ και καθόλου VLAN ID (που παίζει μόνο στο modem).
serlouk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου . Το zte όμως δεν μπαίνει σε bridge mode χωρίς εγγραφές στα πεδία VPI/VCI encapsulate type and service type . Καμία ιδέα? Το θέμα είναι ότι παίρνει IP public από τον παροχο και αμέσως μετά από 10 δευτερόλεπτα κάνει disconnection. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.
Gogotsa Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Φιλε ακουσε με....... αμα εχεις μικροτικ και θες μονο bridge, παρε και βαλε οτι πιο φθηνο εχεις ή βρεις, αφου τη διαχειριση τη κανει το ΜΤ.
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 On 09/12/2024 at 17:36, serlouk said: Καλησπέρα. Έχω ένα zte h108 v 2.3 από παλιά adsl συνδεση με root credentials και το έχω σεταρει σε bridge mode VPI: 8 VCI: 35 Η γραμμή μου είναι vodafone 50 vdsl . Βάζω από πίσω από το zte ένα mikrotik για να κανει την pppoe κλήση αλλά συνδέεται και αποσυνδέεται συνέχεια. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταει ? Ευχαριστώ. πως γινεται να εχεις vdsl αλλα adsl modem router? 1
serlouk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μια χαρά έκανα αυτό ακριβώς και παίζει τέλεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα