Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα όπως και εγώ ξεκίνησα το gaming με ενα Atari έτος 1992 😁 θελω και εγω να πάρω δώρο στο ανιψάκι (7 χρονων) μου κάτι αντίστοιχο είτε χειρός είτε σε tv.

Τι θα προτείνατε; Έτσι να έχει πολλά παιχνίδια μεσα.. Budget 100-150€

Επεξ/σία από Tablet
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Δωρο Atari-Retro emulator στο ανηψακι μου
Δημοσ.

Μέχρι να απαντήσει κάποιος κάτοχος, θα σου πω ότι και από τα sold items  του  AliExpress, σε συνδυασμό με video - review, μπορεί να καταλήξεις κάπου.

Σαν πατέρας θα σου πω ότι πολύ δύσκολα θα δει το ανιψάκι σου την κονσόλα όπως την είδες εσύ.

Βλέπεις τότε, το ατάρι ήταν πρωτοποριακό... τώρα τα παιδιά μεγαλώνουν με  hd οθόνες στα χέρια τους(tablet) και με πολλά  Android games, δύσκολα θα τον εκπλήξεις.

Δες ως εναλλακτική κάποιο  Android box,  που μπορείς να φορτώσεις αβέρτα emulators, να συνδέσεις χειριστήρια ενώ θα εκμεταλλευτείς και το  Android...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω καιρό να ασχοληθώ, κάνε μια ερώτηση στο νήμα ψάχνω ή στο νήμα με τα boxακια.

Θέσε ένα  budget και θα σου πουν τι καλύτερο παίρνεις.

Εγώ το μόνο που βλέπω ως προαπαιτούμενο είναι να έχει  Bluetooth  για χειριστήρια, min 4gb ram, ότι καλύτερο  cpu και νεότερο  Android (πάντα βάσει  budget)

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.

Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! 

€37.13 | Dual-System 4K HD TV Game Player Game Stick Retro Video Game Console Built in 40000+ Games 128G TV Box 2.4G Wireless Controller

https://a.aliexpress.com/_EQ7v73W

Εχω πάρει αυτό εδω και είμαι πολύ ευχαριστημένος, παίζει απο αταρι μεχρι Dreamcast 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...