kamui Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μετά από αυτό θα πάω να βάλω σταθερό για να παίρνω δωρεάν data για 7 μέρες. To marketing team είναι για το βραβείο της ανοιχτής παλάμης. 5
molivos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δυστυχως δεν σ αφηνει αν εχεις >1 ... να επιλεξεις σε ποιο αριθμο κινητου θες να το ενεργοποιησεις ...Μονο σε αυτο... της κυριας συνδεσης επιτρεπει ... Ολο εξυπναδες το marketing της cosmote... :-(
soul_d Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, molivos είπε Δυστυχως δεν σ αφηνει αν εχεις >1 ... να επιλεξεις σε ποιο αριθμο κινητου θες να το ενεργοποιησεις ...Μονο σε αυτο... της κυριας συνδεσης επιτρεπει ... Ολο εξυπναδες το marketing της cosmote... :-( Μια χαρά σε αφήνει
molivos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, soul_d είπε Μια χαρά σε αφήνει προφανως εχεις συνδεσεις με συμβολαιο ...γιατι σε εμενα μονο στο συμβολαιο επιτρεπει να επιλεξω το δωρο ..και οχι στο καρτοκινητο .???
andreas1gr Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, soul_d είπε Μια χαρά σε αφήνει Εχω 4 νούμερα με συμβόλαιο στο ΑΦΜ μου και δεν μου επιτρέπει να επιλέξω σε πιο νούμερο να κάνω ενεργοποίηση… Και μάλιστα μου δίνει την προσφορά στο συμβόλαιο που πληρώνω τα λιγότερα! 1
soul_d Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, molivos είπε προφανως εχεις συνδεσεις με συμβολαιο ...γιατι σε εμενα μονο στο συμβολαιο επιτρεπει να επιλεξω το δωρο ..και οχι στο καρτοκινητο .??? Όχι έχω 5 καρτοκινητά και 1 σταθερό. Και μου δίνει την επιλογή και για τα 5 καρτοκινητά 1
grigoris_k Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Σταθερό και καρτοκινητό και δεν το εμφανίζει, ούτε στο wat's app ουτε στο cosmote app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα