Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλη την παρέα

Έρχομαι στην Ελλάδα -Θεσσαλονίκη- σε λίγες μέρες και αποφάσισα να κλείσω ραντεβού να ανανεώσω την αστυνομική του ταυτότητα εποχής Γκοτζίλλα.

Μπαίνω στην ιστοσελίδα του gov, συνδέομαι κανονικά.
Έλα όμως που σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της πόλης το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι τον Μάρτιο!

Υπάρχει κάποιο μυστικό κρυμμένο στης χώρας τα βάθη σχετικά με τα ραντεβού; Βγαίνουν μήπως καινούργια μόνο κάθε βράδυ στις 12 μαζί με τη Σταχτομπούτα;;

Γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσει κι εμάς στα ξένα;

Ευχαρiστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

Υπάρχουν και μέσα στο Δεκέμβριο ραντεβού σε κάποια τμήματα.. Δεν ξερω πόσο βολικές είναι οι τοποθεσίες βέβαια ή οι συγκεκριμένες ημερομηνίες. Πλέον μπορείς να βγάλεις σε όποιο τμήμα θες και όχι σε αυτό στο οποίο ανήκεις. 

Όπως είπαν, αν δηλώσεις απώλεια, μπορείς να κλείσεις τηλεφωνικά ραντεβού. Πληρώνεις ένα επιπλέον παράβολο 10 ευρώ περίπου, σε σύγκριση με το να πηγαίνεις απλά για αντικατάσταση. 

Screenshot_20241209-131741.png

Screenshot_20241209-131746.png

Screenshot_20241209-131816.png

Δημοσ.

Κι εμένα ο αδερφός μου, με δήλωση απώλειας (όντως την έχασε βέβαια, γι' αυτό και μπήκε στη διαδικασία αντικατάστασης τώρα), έκλεισε ραντεβού αρκετά άμεσα σε σχέση με τον πολύμηνο "κανονικό" προγραμματισμό του τοπικού τμήματος.

Off topic (και ίσως λίγο αδιάφορο) αλλά πλέον οι φωτογραφίες για την ταυτότητα είναι μόνο αυτές που σου βγάζουν εκεί ή παίζει ακόμα να πας από φωτογραφείο; Γιατί στην περίπτωση του αδερφού μου, ο οποίος κατά γενική ομολογία βγαίνει πολύ καλός στις φωτογραφίες (καλύτερος ακόμα και από την πραγματικότητα :P) στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στο τμήμα είναι λίγο "wanted" φάση.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Κι εμένα ο αδερφός μου, με δήλωση απώλειας (όντως την έχασε βέβαια, γι' αυτό και μπήκε στη διαδικασία αντικατάστασης τώρα), έκλεισε ραντεβού αρκετά άμεσα σε σχέση με τον πολύμηνο "κανονικό" προγραμματισμό του τοπικού τμήματος.

Off topic (και ίσως λίγο αδιάφορο) αλλά πλέον οι φωτογραφίες για την ταυτότητα είναι μόνο αυτές που σου βγάζουν εκεί ή παίζει ακόμα να πας από φωτογραφείο; Γιατί στην περίπτωση του αδερφού μου, ο οποίος κατά γενική ομολογία βγαίνει πολύ καλός στις φωτογραφίες (καλύτερος ακόμα και από την πραγματικότητα :P) στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στο τμήμα είναι λίγο "wanted" φάση.

εγω περσυ την εβγαλα σε φωτογραφο, εχει μια μικροδιαδικασια να την ανεβασει αλλα δεν ειναι τιποτα πολυπλοκο. Αν αλλαξε κατι εν τω μεταξυ δε ξερω

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, haris_216 είπε

Εγώ την πάτησα με τη φωτογραφία απο φωτογράφο. Δεν τη δεχόταν το σύστημα (δεν ήταν στο χέρι τους, περνάει απο αυτόματο σύστημα) και με έβγαλαν εκεί.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 hours ago, animo87 said:

Καλημέρα σε όλη την παρέα

Έρχομαι στην Ελλάδα -Θεσσαλονίκη- σε λίγες μέρες και αποφάσισα να κλείσω ραντεβού να ανανεώσω την αστυνομική του ταυτότητα εποχής Γκοτζίλλα.

Μπαίνω στην ιστοσελίδα του gov, συνδέομαι κανονικά.
Έλα όμως που σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της πόλης το πρώτο διαθέσιμο ραντεβού είναι τον Μάρτιο!

Υπάρχει κάποιο μυστικό κρυμμένο στης χώρας τα βάθη σχετικά με τα ραντεβού; Βγαίνουν μήπως καινούργια μόνο κάθε βράδυ στις 12 μαζί με τη Σταχτομπούτα;;

Γνωρίζει κανείς να μας ενημερώσει κι εμάς στα ξένα;

Ευχαρiστώ εκ των προτέρων!

Πάρε τους τηλεφωνώ (στο τμήμα τις περιοχής σου, δες στο gov πρέπει να λέει) κλείνουν "ειδικά" ραντεβού συνήθως για εμάς του εξωτερικού.

Είχα κλείσει μια βδομάδα πριν έρθω το καλοκαίρι (επίσης δεν έχω gov λογαριασμό κλπ οποτε παίζει να έπαιξε ρολο)

• Thanks 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...