Προς το περιεχόμενο

Xiaomi mini LED gaming monitor G Pro 27I 27'' IPS QHD 180HZ - 349€ στο e-shop.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 hours ago, pirmen56 said:

Για να μην υπάρχουν παράπονα από κατόχους σκοτεινών οθονών. Φεύγοντας από το αρχικό όραμα της HDR τεχνολογίας με όριο τα 10.000 nits. Τον true to life φωτισμό. Όχι σκιές και σκοτάδια όπως το κατάντησε το LG-Samsung καρτέλ και τα fanboys.

Δηλαδή εκεί που είμαι στο κρεβάτι μου, με κλειστά όλα τα φώτα ώστε να φαίνονται σωστά οι σκοτεινές σκηνές, μόλις ο ήρωας να βγει απότομα από το σκοτάδι στον ήλιο να έρθουν 10.000 nits από την TV στα ματάκια μου;

Για να μην σχολιάσω ότι αν βγουν τόσα nits από την οθόνη στα 50cm κατευθείαν πονοκέφαλος. Το μάτι θέλει κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί στο φως, θυμήσου τι γίνεται όταν ανοίγεις το παράθυρο το πρωϊ, αν αυτό γίνεται ασταμάτητα (όπως στις ταινίες και τα παιχνίδια) πιο πολύ ιατρικό πείραμα θα είναι παρά ψυχαγωγία.

Και για ποια καρτέλ συζητάς; Με Dolby Vision/HDR10+ και 10.000 nits να είναι η ταινία μια χαρά θα φανεί  στην τηλεόραση, αυτά που γράφεις αφορούν μόνο οθόνες που δεν είναι certified για format με metadata. Και εκεί διορθώνεται αλλά πρέπει να φτιάξεις τα metadata μόνος σου.

Το σχόλιο για τις σκιές και τα σκοτάδια μου θύμησε την σειρά του HBO που όταν έκανε επίσκεψη ο επενδυτής για να τον ευχαριστήσουν έβαλαν τόσα φώτα που τυφλώθηκαν οι ηθοποιοί, δεν ξέρω τι ακριβώς ήθελες να πεις με αυτό.

Λες να είμαι fanboy; Αλλά ποιανού άραγε, στο σαλόνι έχω και προτείνω mini led τηλεοράσεις για να κρατάνε τουλάχιστον 1000nits ώστε να μπορούν όλοι να βλέπουν άνετα από απόσταση ακόμα και κατά τη διάρκεια της μέρας με φως από τα παράθυρα. Στο υπνοδωμάτιο OLED. Για gaming αντικειμενικά οι OLED είναι πολύ μπροστά στο response time όμως με τα χρήματα που ζητάνε (και το κόστος της GPU για να τις εκμεταλευτείς) καλύτερα η Xiaomi. Για δουλειά, όλες κάνουν εκτός αν επεξεργάζεσαι φωτογραφίες και video οπότε ξέρεις τι πρέπει να πάρεις.

Επίσης όλα αυτά που γράφετε @prefuse για Scotopic Vision έλεος πια, μία ταινία/παιχνίδι θα δείτε δεν είναι κανένα έργο τέχνης ούτε κάνετε επιστημονικό πείραμα. Oι QD Oled δείχνουν καλύτερα στο σκοτεινό δωμάτιο και χειρότερα στο φωτεινό σε σχέση με miniled (όχι μόνο λόγω μικρής φωτεινότητας αλλά και black raise), μπορείς απλά να το δεις χωρίς να ξέρεις τους λόγους.

Όσο άσχημο είναι να φαίνονται χάλια τα αστέρια στις miniled τόσο χάλια είναι να πρέπει να κλείσεις όλα τα εξώφυλα (να μην βλέπεις ούτε τον καφέ σου) και να πρέπει να κάτσεις στην ιδανική απόσταση για να χαρείς την QD-OLED τη μέρα. Το πραγματικά σημαντικό είναι να βρεις κάτι να δεις/παίξεις πέρα από τα σκουπίδια που κυκλοφορούν σήμερα και όχι το τι γίνεται στα 0.01nits.

Υ.Γ. True to life θα μπορούσαν να είναι τα 1,600,000,000 nits, όπως όταν κοιτάς τον ήλιο 🤣🤣🤣.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, elpenor είπε

Δηλαδή εκεί που είμαι στο κρεβάτι μου, με κλειστά όλα τα φώτα ώστε να φαίνονται σωστά οι σκοτεινές σκηνές, μόλις ο ήρωας να βγει απότομα από το σκοτάδι στον ήλιο να έρθουν 10.000 nits από την TV στα ματάκια μου;

Για να μην σχολιάσω ότι αν βγουν τόσα nits από την οθόνη στα 50cm κατευθείαν πονοκέφαλος. Το μάτι θέλει κάποιο χρόνο να προσαρμοστεί στο φως, θυμήσου τι γίνεται όταν ανοίγεις το παράθυρο το πρωϊ, αν αυτό γίνεται ασταμάτητα (όπως στις ταινίες και τα παιχνίδια) πιο πολύ ιατρικό πείραμα θα είναι παρά ψυχαγωγία.

Και για ποια καρτέλ συζητάς; Με Dolby Vision/HDR10+ και 10.000 nits να είναι η ταινία μια χαρά θα φανεί  στην τηλεόραση, αυτά που γράφεις αφορούν μόνο οθόνες που δεν είναι certified για format με metadata. Και εκεί διορθώνεται αλλά πρέπει να φτιάξεις τα metadata μόνος σου.

Το σχόλιο για τις σκιές και τα σκοτάδια μου θύμησε την σειρά του HBO που όταν έκανε επίσκεψη ο επενδυτής για να τον ευχαριστήσουν έβαλαν τόσα φώτα που τυφλώθηκαν οι ηθοποιοί, δεν ξέρω τι ακριβώς ήθελες να πεις με αυτό.

Λες να είμαι fanboy; Αλλά ποιανού άραγε, στο σαλόνι έχω και προτείνω mini led τηλεοράσεις για να κρατάνε τουλάχιστον 1000nits ώστε να μπορούν όλοι να βλέπουν άνετα από απόσταση ακόμα και κατά τη διάρκεια της μέρας με φως από τα παράθυρα. Στο υπνοδωμάτιο OLED. Για gaming αντικειμενικά οι OLED είναι πολύ μπροστά στο response time όμως με τα χρήματα που ζητάνε (και το κόστος της GPU για να τις εκμεταλευτείς) καλύτερα η Xiaomi. Για δουλειά, όλες κάνουν εκτός αν επεξεργάζεσαι φωτογραφίες και video οπότε ξέρεις τι πρέπει να πάρεις.

Επίσης όλα αυτά που γράφετε @prefuse για Scotopic Vision έλεος πια, μία ταινία/παιχνίδι θα δείτε δεν είναι κανένα έργο τέχνης ούτε κάνετε επιστημονικό πείραμα. Oι QD Oled δείχνουν καλύτερα στο σκοτεινό δωμάτιο και χειρότερα στο φωτεινό σε σχέση με miniled (όχι μόνο λόγω μικρής φωτεινότητας αλλά και black raise), μπορείς απλά να το δεις χωρίς να ξέρεις τους λόγους.

Όσο άσχημο είναι να φαίνονται χάλια τα αστέρια στις miniled τόσο χάλια είναι να πρέπει να κλείσεις όλα τα εξώφυλα (να μην βλέπεις ούτε τον καφέ σου) και να πρέπει να κάτσεις στην ιδανική απόσταση για να χαρείς την QD-OLED τη μέρα. Το πραγματικά σημαντικό είναι να βρεις κάτι να δεις/παίξεις πέρα από τα σκουπίδια που κυκλοφορούν σήμερα και όχι το τι γίνεται στα 0.01nits.

Υ.Γ. True to life θα μπορούσαν να είναι τα 1,600,000,000 nits, όπως όταν κοιτάς τον ήλιο 🤣🤣🤣.

Από κάτοχο και των δύο(LG C2, xiaomi) :

Spoiler

The high peak brightness combined with great blooming handling makes for an experience that honestly I prefer over OLED. Dark scenes is also handled greatly, still looking awesome with good amount of detail and actual true darkness. 

It still does not get as dark as an OLED, especially on a micro contrast level. But it gets very very close, to the point of I don't mind the very very slightly raised blacks.

I also was under the impression that minileds handle shadows badly. How happy I am to be wrong!

A lot of people think OLED as the ultimate picture quality, but in the context of HDR games I very much disagree. OLED's ABL really kills the wow factor of HDR games.

HDR games is much more brighter than HDR movies, as they tend to emphasis on the wow factor and using the full potential of your display.

www.reddit.com/r/Monitors/comments/1h0zip8/a_nitpicky_review_of_xiaomi_g_pro_27i_with/?rdt=38533

Όπως λέει, τα games έχουν ειδικό tone mapping που προσαρμόζεται σε ό,τι μπορεί να δώσει η οθόνη για μέγιστο eye candy. Οι ταινίες μοιάζουν φτιαγμένες για HDR400 οι περισσότερες. Τον ελάχιστο κοινό παρονομαστή. Υπάρχει κόφτης. Για ταινίες -> OLED.

Ο τύπος έχει δείγματα HDR pictures από games:

https://drive.google.com/drive/folders/1Wwv1blAS2ovmUUEqoniKdx-2cJTPpH9G

Δεν χρειάζεται καν να παίξεις game. Όποιος τα δει αυτά σε HDR1000 και πάνω μόνιτορ θα καταλάβει από που ξεκίνησε και που κατάντησε το HDR.

Δεν είναι η φωτεινότητα σκέτη. Είναι ο όγκος των χρωμάτων όταν περπατάς μέρα μέσα στην Night City. Λες και παίζεις με mod. Είναι οι μεγάλες αντιθέσεις όταν κοιτάς κτίρια, πεζοδρόμια κτλ. στο να τα βλέπεις να διαφέρουν τόσο πολύ μεταξύ τους ανάλογα με το χρώμα, το υλικό και το πόσο άμεσα φωτίζονται. Είναι το εφέ εντυπωσιασμού από την μεγάλη φωτεινότητα σε ένα κομμάτι της οθόνης όταν το υπόλοιπο είναι νορμάλ διατηρώντας όλη την λεπτομέρεια και την χροιά του. Όπως η φωτογραφία με την φλόγα στο borderlands, στους φακέλους του. Όπου η φλόγα μοιάζει να παίζει από άλλη οθόνη.

Και κάτι για το τέλος. Στο νήμα κάποιος γράφει: "it was hardly available in my region(Αυστραλία) and wherever it was listed, the price was at least on par with likes of Alienware OLED"

Για ποιο λόγο συμβαίνουν αυτά τα περίεργα; Αυτοί οι τεχνητοί αποκλεισμοί. Τι έχει να φοβηθεί η LG και η Samsung από μια τεχνολογία της κακιάς ώρας με κρασαρισμένα μαύρα; Που όλως τυχαίως προτείνεται για HDR gaming(βασικό λόγο κατοχής pc) και όχι τόσο ταινίες.

Επεξ/σία από pirmen56
Δημοσ.

Σκέφτομαι να πάρω τέτοιο μόνιτορ, δεν ξέρω όμως αν είμαι υποχρεωμένος να τρέχω τα παιχνίδια στην ανάλυση του μόνιτορ, άρα χρειάζομαι και πιο ισχυρή κάρτα γραφικών, ή παίζουν και φαίνονται καλά στην κλασσική ανάλυση 1920Χ1080 που τα τρέχω τώρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, elpenor said:

Εμένα τι με κάνεις quote ρε;

Δεν έγραψα εγώ για σκατοπικ βιζιον και παραμύθια της Χαλιμάς, ούτε πρότεινα συγκεκριμένα τι να πάρει κάποιος, αν διάβαζες θα έβλεπες ότι αναφέρω ότι μια ακριβότερη QD-OLED δεν έχει ιδιαίτερο νόημα για ηλιόλουστα σαλόνια.. καλημέρα!

https://www.insomnia.gr/forums/topic/836792-xiaomi-mini-led-gaming-monitor-g-pro-27i-27-ips-qhd-180hz-349€-στο-e-shopgr/#findComment-60543503

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, froyd είπε

Σκέφτομαι να πάρω τέτοιο μόνιτορ, δεν ξέρω όμως αν είμαι υποχρεωμένος να τρέχω τα παιχνίδια στην ανάλυση του μόνιτορ, άρα χρειάζομαι και πιο ισχυρή κάρτα γραφικών, ή παίζουν και φαίνονται καλά στην κλασσική ανάλυση 1920Χ1080 που τα τρέχω τώρα

Δεν χρειάζεται να τα τρέχεις στην native ανάλυση. Εγώ σκέψου συνδέω το Steam Deck και παίζω σε 720p.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω να πω ότι έχω και OLED τηλεόραση και το monitor του τίτλου.

Η OLED δίνει καλύτερο αποτέλεσμα στην εικόνα, αλλά τη χρησιμοποιώ μόνο για games/σειρές/ταινίες.

Στο monitor όμως που δεν είναι μόνο αυτή η χρήση, αν και δεν είμαι ο φουλ φοβίτσουλας, δε θα ένιωθα άνετα με OLED μόνιτορ με όλα αυτά τα στατικά στοιχεία επί ώρες. Και τέλος πάντων θα επηρεαζόταν η εμπειρία χρήσης μου προκειμένου να το προστατέψω και δε γουστάρω.

Αν είστε στα @@ σας, πάρτε OLED monitor, sure. Διαφορετικά και του τίτλου για τα λεφτά του είναι μην το πεις ούτε του παπά και δε θα ανησυχείς για την μπάρα που πρέπει να είναι κρυμμένη, το μαύρο background, άμα ξέχασες ανοικτό τον chrome κτλ.

Δημοσ.

Στις 11/12/2024 στις 10:47 ΠΜ, Bourdoulas είπε

Δεν χρειάζεται να τα τρέχεις στην native ανάλυση. Εγώ σκέψου συνδέω το Steam Deck και παίζω σε 720p.

Ναι, αλλά φαίνεται καλά σε μικρότερες αναλύσεις; αυτό ρωτάω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 11/12/2024 at 08:26, pirmen56 said:

Από κάτοχο και των δύο(LG C2, xiaomi) ....

Καταρχάς για να μην παρεξηγηθώ η Xiaomi δείχνει φανταστικά για 350 ευρώ.
Διάβασα το σχόλιο στο reddit που έβαλες, είδα και τα screenshot. Μου θύμησε το πόσο διασκεδάζω κατά καιρούς βάζοντας συγκεκριμένη μουσική με το subwoofer τέρμα, όμως μετά από λίγο γίνεται κουραστικό και δεν έχει καμία σχέση με την πιστή αναπαράσταση. Το ίδιο πιστεύω και για την σύγκριση που είδα, πολλά καμμένα highlights και nits που κουράζουν τα μάτια πολύ γρήγορα. Το επιβεβαίωσα και στα σχόλια πιο κάτω:

Spoiler

I used miniled gsync ultimate monitor for years and yeah the hdr brightness and pop is insane in bright hdr games or showcase demo videos. Its not very practical though. It really hurts my eyes in dim room if the hdr mastering is bright. Had so much problem in cp2077. Ghost of tsushima was like that too. I like more tasteful and reserved hdr mastering. You should try immortals fenyx rising looks super bright and uses all the color volume advantage of miniled.

If i wanna impress myself with dazzling brightness and color volume, miniled looks better but if i wanna use my monitor to game then i find oled more practical. It still has amazing hdr but it doesnt flash you. Also contrast gives more depth and dynamic range to picture. Sometimes it falters hard because of dimming though.

I agree, bright masters can be annoying quick. To be constantly bombarded with full brightness constantly can make you real dizzy especially in dim rooms. I find myself enjoying this monitor better in lit room. OLED in SDR is the best way to go for one who cant stand brightness bombardment.

I bought this mi monitor for curiosity about miniled brightness, to go down from 4k to 1440p, and to avoid OLED ABL. It has lived to expectation but if someday theres an oled that can do about 350nits fullscreen, I'll consider going back to OLED!

I love using FALD panes without HDR, it’s a great experience imho. HDR is just far too bright to be sitting close to.

κλπ κλπ

Θα συμφωνήσω ότι στις OLED σε πολλές περιπτώσεις όταν παίζεις μπορεί να σου λείπουν 100nits, θα έπρεπε να μπορούσαν να κρατάνε 350 nits για πολύ ώρα, όμως κατά τη γνώμη μου σύγκριση με mini led δεν έχει νόημα να γίνεται. Το motion clarity που υπάρχει στις OLED είναι μοναδικό, αρκεί φυσικά να δώσεις ένα ασύλληπτο ποσό για οθόνη και σύστημα* τα οποία μετά από λίγα χρόνια δεν θα αξίζουν τίποτα.

*Γιατί χωρίς πολλά fps το instant response δεν είναι ωραίο.

Επεξ/σία από elpenor
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειδικά σε HDR mode το xiaomi δεν καίει highlights. Καμία λήψη δεν μπορεί να πιάσει το εύρος φωτεινότητας των miniLED και γι αυτό όλο και κάτι θα "κάψει". Το έδειξα σε μία από τις πιο απαιτητικές σκηνές ταινίας, σε θέμα white crush. Στο Interstellar:

Spoiler

Ούτε το OLED του akoinonitos "καίει" λεπτομέρεια, λόγω DR compression. Όπως το compression που εφαρμόζουν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί για να ακούς όλες τις λεπτομέρειες ακόμα και στα μέτρια ηχεία του αυτοκινήτου με εξωτερικό θόρυβο. Ισοπεδώνοντας όμως τις διακυμάνσεις και το συναίσθημα που μεταφέρουν. Η σκηνή αυτή όπως και αυτή στο 1:05 του original, στο miniLED σε σοκάρει, γίνεται "απειλητική", όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης. Στο OLED είναι μια πολύ λευκή εικόνα.

Στα games τώρα. Εκεί δεν τους φταίει κανένας, εφόσον δεν αξιοποίησαν τα mid point, mid luminance κτλ. που προσφέρει το game για να φέρεις το μέσο επίπεδο φωτεινότητας στα μέτρα σου. Εγώ π.χ. στο σκοτάδι παίζω με κάτι παραπάνω από το παλιό. Γύρω στα 350 nits avg. " Ώπα, τι μαλ... μας λες τότε για true HDR, 10.000 nits κτλ." θα πει κάποιος. Το πρόβλημα είναι ο Γολγοθάς του OLED να δώσει highlights πάνω σε ήδη 250-350 nits full screen average.

Πάμε να δούμε σε τι αναφέρομαι. Ούτε φωτιές, ούτε εκρήξεις και άλλα εφέ. Βάζω διπλή φωτό για σύγκριση. Στην μία η κάμερα εστιάζει(κίτρινη περιοχή) στο φωτεινό αντικείμενο. Όσο πιο σκοτεινά φαίνονται τα γύρω, τόσο πιο φωτεινό είναι το αντικείμενο σε σχέση με τα γύρω του. Στην άλλη η κάμερα εστιάζει σε κάτι σκοτεινότερο για να φανεί η λάμψη του. Η ποιότητα των χρωμάτων είναι άθλια και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα:

1) Μικρής κλίμακας αντανάκλαση

Spoiler

small_scale_reflection-1-zip.jpg.8140645b910d48d2405e4c0298baf412.jpg

Spoiler

small_scale_reflection-2-zip.jpg.f103d4daf9313ebdc214e05a6ae32666.jpg

2) Μεγάλης κλίμακας αντανάκλαση

Spoiler

large_scale_reflection_1-zip.jpg.283a8bffef231e97cf4713195bfc6906.jpg

Spoiler

large_scale_reflection_2-zip.jpg.9cbf6af17e41c3ee2b9463cbb6c180bd.jpg

3) Μάρμαρο

Spoiler

marble_1-zip.jpg.0f2e1000acc9897270abfd7794d1ab72.jpg

Spoiler

marble_2-zip.jpg.6d124ac116602d4bc7ef32324e577270.jpg

Ακτινοβολεί όπως και στην πραγματικότητα.

4) Πεζοδρόμιο πλακόστρωτο (μεγάλης κλίμακας διάχυτη αντανάκλαση)

Spoiler

tiles_1-zip.jpg.24bde50eb36710e37038de574b332f28.jpg

Spoiler

tiles_2-zip.jpg.705171953e7b866871ce4a0aeaf2a957.jpg

5) Τσιμέντο

Spoiler

Concrete_3-zip.jpg.40e6a6f9d06c09a4096f3f15aae6af63.jpg

Σαν CGI από κοντά.

Αυτές και άλλες λεπτότερες αντιθέσεις, που το κινητό δεν αποτυπώνει, κάνουν το CP77 να μοιάζει με ειδική path tracing ultra έκδοση. Είναι δε φευγαλέες καθώς κινείσαι και δεν κουράζουν στο ελάχιστο. Το OLED για να τα αποδώσει όλα αυτά θα ρίξει το average κατά πολύ.

Τέλος, μην ξεχνάμε τα χρώματα. To color volume σε σχέση με τη φωτεινότητα.

Αναφορά σε κείμενο

Επεξ/σία από pirmen56
  • Like 2
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα πήρα τη δικιά μου. Και μένα με το 1.0.06 ήρθε. Αλλά δεν είδα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Για desktop χρήση την έχω σε sdr και local dimming off. Για ταινίες και παιχνίδια hdr + full local dimming.

To hdr είναι απίστευτο. Σε σημείο που έκλεινα τα μάτια. Ειδικά αν δείτε τα διαφημιστικά της LG για τις MINI led τηλεοράσεις της, που έχει βάλει εικόνες με πολύ φωτισμό.

Στα windows έχω κάνει calibration με -1 το red. Στο panel της nvidia έχω βάλει 10 bit χρώμα και full dynamic range.

Στο monitor έχω επιλέξει native color space.

Το red tint του hdr το φτιάχνω με το nvidia digital vibrance βάζοντας το contrast του red ένα tick κάτω.

Επεξ/σία από Retromaniac
  • Like 2
Δημοσ.

Ξέρεις κάνεις άλλο τρόπο να αλλάξουμε το red σε hdr εκτός από το digital vibrance; Το hdr calibration της Microsoft δεν έχει τέτοια επιλογή.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Retromaniac είπε

Ξέρεις κάνεις άλλο τρόπο να αλλάξουμε το red σε hdr εκτός από το digital vibrance; Το hdr calibration της Microsoft δεν έχει τέτοια επιλογή.

Το παρακάτω review έχει λινκ για 3D LUT και την έκδοση του προγράμματος dwm_LUT που μπορεί να το τρέξει.

https://chimolog.co/xiaomi-g-pro-27i/

11 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Σήμερα πήρα τη δικιά μου. Και μένα με το 1.0.06 ήρθε. Αλλά δεν είδα κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Για desktop χρήση την έχω σε sdr και local dimming off. Για ταινίες και παιχνίδια hdr + full local dimming.

To hdr είναι απίστευτο. Σε σημείο που έκλεινα τα μάτια. Ειδικά αν δείτε τα διαφημιστικά της LG για τις MINI led τηλεοράσεις της, που έχει βάλει εικόνες με πολύ φωτισμό.

Στα windows έχω κάνει calibration με -1 το red. Στο panel της nvidia έχω βάλει 10 bit χρώμα και full dynamic range.

Στο monitor έχω επιλέξει native color space.

Το red tint του hdr το φτιάχνω με το nvidia digital vibrance βάζοντας το contrast του red ένα tick κάτω.

Και εγώ την ίδια αίσθηση αποκόμισα. Τα OLED και QNED demos δείχνουν απίστευτα. Έτσι είναι και τα games.

Τώρα που είδες με τα μάτια σου κάποια πράγματα καταλαβαίνεις πόσο βάσιμη ή μη είναι η δυσφήμιση του συγκεκριμένου μοντέλου από το monitors unboxed. Που έφτασαν να το τοποθετούν πιο κάτω από IPS της οκάς με καλύτερο factory calibration. Ενώ όλοι οι υπόλοιποι reviewers αναγνώρισαν όλα τα σφάλματά του, χωρίς όμως να παραλείψουν να αναφέρουν και την εμπειρία που προσφέρει μετά από μερικές απλές διορθώσεις.

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τις απαράδεκτες παραλείψεις της xiaomi. Μέσα από τα αρνητικά reviews τους ασκείται πίεση να διορθωθούν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...