Leonaria Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Έψαχνα στις κατηγορίες για να ανοίξω αυτό το θέμα και δεν βρήκα κάτι σχετικό όποτε το κάνω εδώ με την προϋπόθεση ότι θα το δεί αρκετός κόσμος. Ψάχνω να πάρω POS για το μαγαζί και καταλήξα στο tap on go τις εθνικής το οποίο σχεδόν ένα μήνα μήνα και δεν μπορούμε να κάνουμε διασύνδεση λόγο σφάλματος 034. Δεν ανοίγει δλδ η γέφυρα μεταξύ εφαρμογής και ταμειακής. Το αντιμετώπισε κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Εσείς τι POS χρησιμοποιείται με εφαρμογή στο κινητό? Για το My POS έχει κανένας άποψη??? 1
t021185 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα. Εγώ χρησιμοποιώ viva wallet αλλά θα ψάξω το mypos γιατί η viva έχει βάλει συνδρομή ελάχιστη 5€ το μηνα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο συνδεδεμένα η ταμειακή και το κινητό και το κινητό πρέπει να έχει στατική IP για το συγκεκριμένο δίκτυο για να συνδεθεί με την ταμειακή η εφαρμογή. Αν θες γράψε μοντέλο ταμειακης μήπως ξέρω κάτι παραπανω
gr234567 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, Leonaria είπε Έψαχνα στις κατηγορίες για να ανοίξω αυτό το θέμα και δεν βρήκα κάτι σχετικό όποτε το κάνω εδώ με την προϋπόθεση ότι θα το δεί αρκετός κόσμος. Ψάχνω να πάρω POS για το μαγαζί και καταλήξα στο tap on go τις εθνικής το οποίο σχεδόν ένα μήνα μήνα και δεν μπορούμε να κάνουμε διασύνδεση λόγο σφάλματος 034. Δεν ανοίγει δλδ η γέφυρα μεταξύ εφαρμογής και ταμειακής. Το αντιμετώπισε κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα; Εσείς τι POS χρησιμοποιείται με εφαρμογή στο κινητό? Για το My POS έχει κανένας άποψη??? Πρόλαβα 5, ευχαριστώ. 1 5
Leonaria Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, t021185 είπε Καλημέρα. Εγώ χρησιμοποιώ viva wallet αλλά θα ψάξω το mypos γιατί η viva έχει βάλει συνδρομή ελάχιστη 5€ το μηνα. Αυτό που ξέρω είναι ότι πρέπει να είναι στο ίδιο δίκτυο συνδεδεμένα η ταμειακή και το κινητό και το κινητό πρέπει να έχει στατική IP για το συγκεκριμένο δίκτυο για να συνδεθεί με την ταμειακή η εφαρμογή. Αν θες γράψε μοντέλο ταμειακης μήπως ξέρω κάτι παραπανω Η ταμειακή είναι η TPD 777 Dual. To MY pos λεει στο site οτι με την αγορα του τερματικου δικαιούσε και καρτα mastercard και δωρεαν iban. φαινεται καλη περιστωση απλα μου κανει εντυπωση το οτι δεν εχει εξτρα χρεωσεις.
Leonaria Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, gr234567 είπε Πρόλαβα 5, ευχαριστώ. τι εννοείς ποιητή μου εδώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα