Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να ξεκινήσω μια καινούργια σειρά. 

Δεν είμαι τόσο των σειρών όμως (βασικά επειδή δεν έχω χρόνο κυρίως) 

Θα πω μερικές σειρές που μου άρεσαν (όχι με σειρά προτίμησης αλλά όπως θα μου έρχονται στο μυαλό ) και απο εκει και πέρα τα αφήνω στην φαντασία σας. 

FROM (μου άρεσε αρκετά) 

The Walking dead (αν και γελοίο πολλές φορές με κράτησε αν και νομίζω δεν ολοκλήρωσα την τελευταία σεζόν γιατί έφυγε ο προταγωνιστής και γινόταν ακόμη πιο μούφα για τα γούστα μου) 

Fear the walking dead (ακόμη πιο χαζό αλλά δεν ξέρω κάτι έχουν τέτοια survival θρίλερ και με κρατάνε.. σίγουρα βοήθησε και εκείνο το αλογάκι, αλίσια;  η κόρη της βασικής πρωταγωνίστριας :P αν και ούτε αυτό δεν ολοκλήρωσα ) 

Office αρκετά αλλά δεν ξέρω το αγγλικό όχι και τόσο

Friends

Brooklyn Nine-Nine

Εκείνο του νετφλιξ με τις γυναικείες φυλακές και τις λεσβίες :P 

Dr house  (δεν ειναι σχετικό απλά μοιάζει στο όνομα μου ήρθε στο μυαλό και θέλω να πω τέρμα φαντασία και φρουφρου χωρίς λογική σαν dr who δεν θα μου άρεσε να δώ)

Breaking bad

Better call saul (μου άρεσε και παραπάνω απο το breaking bad μην σας πω :P και γενικά τα δικηγορίστικα τουλάχιστον κάποια μου κάνουν κλικ πχ suits και boston legal αν και δεν τα ολοκλήρωσα αυτα -επίσης όπου δεν αναφέρω ότι δεν ολοκλήρωσα πάει να πει οτι ολοκλήρωσα :P το λέω γιατί ίσως βοηθήσει στο ratio του να διαλέξετε πόσο μεγάλη σε κύκλους ή και εγώ δεν ξέρω τι :P ) 

Narcos 

The Sopranos 

Peaky blinders 

Big bang theory (και το young sheldon μου άρεσε αλλά δεν το ολοκλήρωσα βασικά νομίζω γιατί δεν είχαν βγει καινούργια επεισόδια και μετά νομίζω παράτησα το netflix και το γύρισα στην πειρατεία :P αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω τώρα ίσως μια άλλη φορά) 

Boardwalk Empire

X-files 

Silicon Valley (λολ νόμιζα ότι δεν ειμαι και πολύ των σειρών αλλά αρχίζουν και μαζεύονται χαχαχαχαχα) 

Californication (απο αυτό δεν θυμάμαι και πολλά αλλά δεν πρέπει να το ολοκλήρωσα )

Karate kid (την σειρά του youtubetv ή πως λεγόταν τότε) 

Prison break.. δεν ξέρω αν και αρκετά δημοφιλής όταν βγήκε είδα μερικά επεισόδια παλιά αλλά δεν θυμάμαι πολλά και δεν νομίζω να μου αρέσει ιδιαίτερα σίγουρα δεν θελω να δω το άλλο μεγάλο, game of thrones

Ένα άλλο με τον σταλόνε σχετικά καινούργιο που ειναι στην Τούλσα νομίζω και ειναι ξεπεσμένος μαφιόζος αλλά δεν το ολοκλήρωσα

two and a half men 

married with children (κυρίως σαν παιδί και περιστασιακά δεν τη ολοκλήρωσα νομίζω) 

prince of bel-air (κυρίως σαν παιδί και περιστασιακά ουτε αυτή πρέπει να την ολοκλήρωσα )  

Lucky louie

Roseane  (κυρίως σαν παιδί και περιστασιακά δεν την ολοκλήρωσα) 

Cosby show (κυρίως σαν παιδί και περιστασιακά νομίζω δεν την ολοκλήρωσα) 

ALF (κυρίως σαν παιδί και περιστασιακά νομίζω δεν την ολοκλήρωσα) 

Seinfeld 

The king of queens 

Αυτά νομίζω και κανα 2,3 άλλες 

Έχω όρεξή για κάτι που να αξίζει μαραθώνιο (να δώ πολλά συνεχόμενα επεισόδια μέσα στην μέρα ) άρα να με κρατάει intrigued

Δεν θέλω να ειναι σιτκομ αλλά δεν θα με πείραζε αν είχε και την χιουμοριστική πλευρά (μη υποχρεωτικό μπορεί να ειναι πχ θρίλερ ) αρκεί να μην ειναι το κυρίως θέμα απλά ανέφερα σιτκομσ πχ για να δείτε περίπου το χιούμορ που μου αρέσει

Α και κατα προτίμηση να μην ειναι πχ 200+++ επεισόδια  'οπως πχ τιποτα σταρτρεκ ας πούμε (που και αυτό τα παλιά μου άρεσαν ξέχασα να το αναφέρω :P ) καμια 10ριά ανα σεζόν καμια 10ριά σεζον το πολύ ή εκει γύρω  ή και λιγότερα και αυτά καλοδεχούμενα πχ 1 μόνο σεζόν ή 3,4 ανα σεζόν κτλ. 

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.

Το  Mr. Robot είναι ψυχολογικό θρίλερ με ένα χάκερ και έχει το στοιχείο που σε κάνει να θέλεις να βλέπεις το ένα επεισόδιο πίσω από το άλλο.

Έχει 4 σεζόν και η μια είναι καλύτερη από την άλλη. Το τέλος του έπος.

Απλά μια σημείωση, για κάποιους μπορεί να είναι κάπως ψυχοπλακωτικό. Εγώ προσωπικά το θεωρώ αριστούργημα. Ψάξτο στο IMDB να δεις αν έχει vibes που σου αρέσουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Charismo είπε

Το  Mr. Robot είναι ψυχολογικό θρίλερ με ένα χάκερ και έχει το στοιχείο που σε κάνει να θέλεις να βλέπεις το ένα επεισόδιο πίσω από το άλλο.

Έχει 4 σεζόν και η μια είναι καλύτερη από την άλλη. Το τέλος του έπος.

Απλά μια σημείωση, για κάποιους μπορεί να είναι κάπως ψυχοπλακωτικό. Εγώ προσωπικά το θεωρώ αριστούργημα. Ψάξτο στο IMDB να δεις αν έχει vibes που σου αρέσουν.

To είχα στα υπόψιν αλλά κάτι με χαλάει στον πρωταγωνιστή ειναι σαν υποκατάστατο απο τα lidl  σαν τον ινδό απο το Community (που και αυτό το είδα ξέχασα να το βάλω :Pκαι το γεγονός ότι έχω μια σχέση με IT/προγραμματισμό θα με κάνει ίσως να γκριντζάρω μιας και δεν πρόκειται για κωμωδία που εκει υπερβολές και ανακρίβειες ή τραβηγμένα απο τα μαλλιά αναφορές/καταστάσεις δεν με πειράζουν 

Αλλά ναι απο την άλλη έχει θετικά reviews μαρέσει σαν vibes απο trailer κτλ οπότε θα το βάλω στα υπόψιν σε περίπτωση που δεν βρω love at first sight πρόταση απο κάποιον άλλο συμφορουμιστή :P   

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Τσέκαρε το Mr Inbetween

Δεν ήξερα ότι ο Τσουβέλας έπαιξε σε αμερικάνικη σειρά 
kalos-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8C%CF%82.gif

Άσχετα με το απο πάνω σχόλιο ο πρωταγωνιστής αν και δεν τον ξέρω μου φαίνεται καλός (απο τα trailer)

Αλλά επίσης φαίνεται ενδιαφέρουσα σειρά και κάτι μου θυμίζει ίσως ήθελα να την δω πριν χρόνια και την ξέχασα 

Ευχαριστώ για την πρόταση. 

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Dark
  • Dexter
  • Vikings
  • Queen Of The South
  • Ozark
  • The Wire
  • Altered Carbon
  • The Madness
  • Sweet Tooth
  • Money Heist (Casa De Papel)
  • For All Mankind
  • The Girl with All the Gifts
  • Let the Right One In (σειρά, αλλά έχει και ταινίες με πρώτη την Σουηδική)

• Silo
  • Hellbound
  • Stranger Things
  • Chernobyl
  • Penguin
  • The Boys
  • Fargo

Το Dark μην το χάσεις και ας είναι και Γερμανικό, είναι και ολοκληρωμένο. Οι πρώτες είναι ολοκληρωμένες και οι δεύτερες on-going. Δεν έγραψα καθόλου dropped  όπως το Umbrella Academy και το Snowpiercer.

Επεξ/σία από micos000
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, micos000 είπε
  • Dark
  • Dexter
  • Vikings
  • Queen Of The South
  • Ozark
  • Altered Carbon
  • The Madness
  • Sweet Tooth
  • Money Heist (Casa De Papel)
  • Let the Right One In (σειρά, αλλά έχει και ταινίες με πρώτη την Σουηδική)
  • Silo
  • Hellbound
  • Stranger Things

Το Dark μην το χάσεις και ας είναι και Γερμανικό, είναι και ολοκληρωμένο. Οι πρώτες είναι ολοκληρωμένες και οι δεύτερες on-going. Δεν έγραψα καθόλου dropped  όπως το Umbrella Academy και το Snowpiercer.

Αν ήταν να δεις μόνο μια απο αυτές τις σειρές ποια θα διάλεγες;  και αν θες πες και γιατί, ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Dark σίγουρα και μετά το For all mankind (το πρόσθεσα μετά την απάντηση σου) και το altered carbon.

Πρόσθεσα μερικά ακόμα στην λίστα.

EDIT:

Για non-scifi το ozark (anti-breaking bad) και το dexter

Επεξ/σία από micos000
  • Thanks 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...