Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φτιάχνω ένα build και έχω πρόβλημα πιθανόν με το ρεύμα. Έχω συνδέσει μητρική και τροφοδοτικό (δεν έχει έρθει το cpu μου ακόμη αλλά νομίζω δεν παίζει ρόλο με τα φανακια αφού αυτά συνδέονται μόνο στο τροφοδοτικό). Δοκιμάζω να δω αν δουλεύουν τα φανακια και μόλις πατάω το κουμπί ανάβουν 1 δευτερόλεπτο και πέφτει το ρεύμα τους. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ στο λινκ).

Δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.

[τροφοδοτικό seasonic gc550.             κουτί darkflash dk360 το οποίο έχει ενσωματωμένα 3 φανάκια.]

https://we.tl/t-u8aXDpeFEC

Δημοσ.
7 ώρες πριν, joustoupigad είπε

Φτιάχνω ένα build και έχω πρόβλημα πιθανόν με το ρεύμα. Έχω συνδέσει μητρική και τροφοδοτικό (δεν έχει έρθει το cpu μου ακόμη αλλά νομίζω δεν παίζει ρόλο με τα φανακια αφού αυτά συνδέονται μόνο στο τροφοδοτικό). Δοκιμάζω να δω αν δουλεύουν τα φανακια και μόλις πατάω το κουμπί ανάβουν 1 δευτερόλεπτο και πέφτει το ρεύμα τους. (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ στο λινκ).

Δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό και κάνει ακριβώς το ίδιο πράγμα.

[τροφοδοτικό seasonic gc550.             κουτί darkflash dk360 το οποίο έχει ενσωματωμένα 3 φανάκια.]

https://we.tl/t-u8aXDpeFEC

Σοβαρά περιμένεις να ανοίξουν χωρίς επεξεργαστή; 

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, fmarkos είπε

Σοβαρά περιμένεις να ανοίξουν χωρίς επεξεργαστή; 

Εφοσον συνδεονται στο τροφοδοτικο, το παραλογο ειναι να περιμενεις να μην λειτουργουν χωρις επεξεργαστη.

Προφανως ειναι κουμπωμενα σε καποιον fan controller που περιμενει να παρει σημα απο τη μητρικη, ειτε οντως ειναι χαλασμενα.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Εφοσον συνδεονται στο τροφοδοτικο, το παραλογο ειναι να περιμενεις να μην λειτουργουν χωρις επεξεργαστη.

Προφανως ειναι κουμπωμενα σε καποιον fan controller που περιμενει να παρει σημα απο τη μητρικη, ειτε οντως ειναι χαλασμενα.

Δεν εχουν καποιο θεμα οι ανεμιστηρες,ειναι τερμα φυσιολογικη η λειτουργια που βλεπω στο βιντεο.Πατωντας το power η μητρικη ξεκιναει για ενα δευτερολεπτο,βλεπει οτι δεν υπαρχει επεξεργαστης πανω και κατευθειαν κλεινει.Εξαρταται βεβαια και απο την εκαστοτε μητρικη αλλα η πλειοψηφια λειτουργει ετσι.

https://forums.tomshardware.com/threads/can-the-motherboard-turn-on-without-cpu.3052127/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

Μην γράψω τα ίδια...

1 ώρα πριν, LouCi4er είπε

Δεν εχουν καποιο θεμα οι ανεμιστηρες,ειναι τερμα φυσιολογικη η λειτουργια που βλεπω στο βιντεο.Πατωντας το power η μητρικη ξεκιναει για ενα δευτερολεπτο,βλεπει οτι δεν υπαρχει επεξεργαστης πανω και κατευθειαν κλεινει.Εξαρταται βεβαια και απο την εκαστοτε μητρικη αλλα η πλειοψηφια λειτουργει ετσι.

https://forums.tomshardware.com/threads/can-the-motherboard-turn-on-without-cpu.3052127/

Δημοσ.

@LouCi4er @fmarkos Ρε παιδια θα με τρελανετε; Αφου του ειπα να βγαλει το τροφοδοτικο απο την μητρικη και να το αφησει στον αερα και μας λεει οτι και παλι δεν λειτουργουν.

Που κολλαει το αν εχει επεξεργαστη η μητρικη, εφοσον δεν ειναι καν εντος κυκλοματος;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostas_anes είπε

@LouCi4er @fmarkos Ρε παιδια θα με τρελανετε; Αφου του ειπα να βγαλει το τροφοδοτικο απο την μητρικη και να το αφησει στον αερα και μας λεει οτι και παλι δεν λειτουργουν.

Που κολλαει το αν εχει επεξεργαστη η μητρικη, εφοσον δεν ειναι καν εντος κυκλοματος;

Εγω καταλαβα τι εννοεις με το παραπανω και ειναι λογικο,απλα το προσπερασα.To θεμα ειναι οτι δεν χρειαζοταν καν να γεφυρωσει το τροφοδοτικο για να το ελεγξει μιας και η συμπεριφορα της μητρικης στο βιντεο ειναι απολυτα φυσιολογικη.Τα fans επισης δουλευουν κανονικα,αν δεν δουλευαν δεν θα αναβαν καθολου.Αυτα εστω για 1 δευτερολεπτο αναβουν οποτε ειναι κομπλε.Δεν χρειαζεται να κανει κατι ο φιλος,απλα να περιμενει να ερθει ο επεξεργαστης,να τον βαλει επανω και θα δει οτι ολα δουλευουν κανονικα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...