KenJiNx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Καθαρίζω σε κάθε κύκλο το σιτάκι από τα χνούδια, αλλά το στοιχείο από κάτω, κάθε φορά μου τρώει σίγουρα 1-2 ώρες για το καθάρισμα.. Με λεπτό κατσαβιδάκι προσπαθώ να καθαρίσω "φέτα φέτα" τη ψύκτρα από τα χνούδια ενώ ταυτόχρονα σκουπίζω με την ηλεκτρική ότι φεύγει εύκολα.. έχετε κάποιον πιο effective τρόπο εσείς ;; Value for time ;; Μοιραστείτε γνώση.. Φωτογραφίες στο spoiler γιατί είναι αηδία για κάποιον που σιχαίνεται Spoiler Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από KenJiNx
BigBlack Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, KenJiNx said: Καλησπέρα σε όλους. Καθαρίζω σε κάθε κύκλο το σιτάκι από τα χνούδια, αλλά το στοιχείο από κάτω, κάθε φορά μου τρώει σίγουρα 1-2 ώρες για το καθάρισμα.. Με λεπτό κατσαβιδάκι προσπαθώ να καθαρίσω "φέτα φέτα" τη ψύκτρα από τα χνούδια ενώ ταυτόχρονα σκουπίζω με την ηλεκτρική ότι φεύγει εύκολα.. έχετε κάποιον πιο effective τρόπο εσείς ;; Value for time ;; Μοιραστείτε γνώση.. Φωτογραφίες στο spoiler γιατί είναι αηδία για κάποιον που σιχαίνεται Hide contents Δε βγαίνει να το πλύνεις με το λάστιχο σε μπαλκονί ή αυλή;
KenJiNx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 56 minutes ago, BigBlack said: Δε βγαίνει να το πλύνεις με το λάστιχο σε μπαλκονί ή αυλή; Δυστυχώς όχι.. Το αναφέρει και στο manual (τώρα δέησα να το διαβάσω) Μια φορά στους 6 μήνες λέει, καθαρίζεις τον "εναλλάκτη θερμότηρας" από τα χνούδια με ηλεκτρική. Και ότι χνούδι περάσει μέσα από τη ψύκτρα.. πάει μια για πάντα. Στεγνωτήριο με ημερομηνία λήξης. Ο μόνος τρόπος να το καθαρίσεις εσωτερικά φαντάζομαι είναι το άνοιγμα από πίσω... Καλά κρασιά 1
BigBlack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Ωραία! Δεν έχω καμια ιδέα εκτός από το πιό συχνό καθάρισμα μήπως δεν έχει γίνει τζίβα και γλυτώσεις χρόνο. Τι μάρκα είναι να την αποφεύγουμε; 😇 1
KenJiNx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Zanussi ZDH8333PZ https://www.skroutz.gr/s/5919179/Zanussi-ZDH8333PZ-Stegnotirio-8kg-A-me-Antlia-THermotitas.html 1
Vstromrider Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, BigBlack είπε Ωραία! Δεν έχω καμια ιδέα εκτός από το πιό συχνό καθάρισμα μήπως δεν έχει γίνει τζίβα και γλυτώσεις χρόνο. Τι μάρκα είναι να την αποφεύγουμε; 😇 Γιατι? ποιο στεγνωτηριο πια υπαρχει που να μπορεις να βγαλεις τον συμπιεστη να τον πλυνεις? Μονο κατι finlux εχουν μεινει. Οι ανθρωποι ειναι αστειοι! Οποτε παιρνεις 5ετη εγγυηση, και ελπιζεις να τα παιξει πριν την 5ετια. Να μην καταφερουν να το φτιαξουν (που δεν θα καταφερουν) και να σου φερουν καινουργιο.
BigBlack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 14 minutes ago, Vstromrider said: Γιατι? ποιο στεγνωτηριο πια υπαρχει που να μπορεις να βγαλεις τον συμπιεστη να τον πλυνεις? Μονο κατι finlux εχουν μεινει. Οι ανθρωποι ειναι αστειοι! Οποτε παιρνεις 5ετη εγγυηση, και ελπιζεις να τα παιξει πριν την 5ετια. Να μην καταφερουν να το φτιαξουν (που δεν θα καταφερουν) και να σου φερουν καινουργιο. Δεν το ήξερα, έχω μείνει στους αφαιρούμενους εναλλάκτες των Bosch και σία. Που πάνε δηλαδή τα χνούδια που ξεφεύγουν από το πάνω φίλτρο; 1
Vstromrider Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 16 λεπτά πριν, BigBlack είπε Δεν το ήξερα, έχω μείνει στους αφαιρούμενους εναλλάκτες των Bosch και σία. Που πάνε δηλαδή τα χνούδια που ξεφεύγουν από το πάνω φίλτρο; εκει που φανταζεσαι. Στον συμπιεστη, μεχρι να βουλωσει, και να τρεχουν νερα στο πάτωμ. Αν εχει εγγυηση το στελνεις σερβις. Δεν φτιαχνουν τιποτα, στο γυρνανε πισω οπως ηταν, τους ξαναπαιρνεις τηλεφωνο και σου κανουν αντικατασταση. Ετσι εκανα τουλαχιστον εγω σε ενα Κωτσοβολος Total Support. 1
BigBlack Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 5 minutes ago, Vstromrider said: εκει που φανταζεσαι. Στον συμπιεστη, μεχρι να βουλωσει, και να τρεχουν νερα στο πάτωμ. Αν εχει εγγυηση το στελνεις σερβις. Δεν φτιαχνουν τιποτα, στο γυρνανε πισω οπως ηταν, τους ξαναπαιρνεις τηλεφωνο και σου κανουν αντικατασταση. Ετσι εκανα τουλαχιστον εγω σε ενα Κωτσοβολος Total Support. Ομορφιές...
KenJiNx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Περιμένω να δω τι πρακτικό κάνουν και άλλοι χρήστες στεγνωτηρίων με το εσωτερικό στοιχείο τους.. μήπως πάρω και καμιά άλλη ιδέα. Εντωμεταξύ εκεί είναι και γεμάτο νερό. Το σκουπίζω με ένα πανί, και μετά από μερικά λεπτά/ώρα ξαναβγαίνει... φοβάμαι να βάλω και σκούπα ηλεκτρική
st@kas Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, KenJiNx είπε Δυστυχώς όχι.. Το αναφέρει και στο manual (τώρα δέησα να το διαβάσω) Μια φορά στους 6 μήνες λέει, καθαρίζεις τον "εναλλάκτη θερμότηρας" από τα χνούδια με ηλεκτρική. Και ότι χνούδι περάσει μέσα από τη ψύκτρα.. πάει μια για πάντα. Στεγνωτήριο με ημερομηνία λήξης. Ο μόνος τρόπος να το καθαρίσεις εσωτερικά φαντάζομαι είναι το άνοιγμα από πίσω... Καλά κρασιά Σε ένα Samsung που έχω προσπαθήσα να το ανοίξω από πίσω αλλά δεν κατάφερα κάτι αφού είναι όλο ενιαίο χωρίς βίδες.
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 με ενα πιεστικο αερα δεν θα κανει δουλεια ? ( αν ειναι σε εξωτερικο χωρο η συσκευή βεβαια )
zeys13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 14 hours ago, KenJiNx said: Καλησπέρα σε όλους. Καθαρίζω σε κάθε κύκλο το σιτάκι από τα χνούδια, αλλά το στοιχείο από κάτω, κάθε φορά μου τρώει σίγουρα 1-2 ώρες για το καθάρισμα.. Με λεπτό κατσαβιδάκι προσπαθώ να καθαρίσω "φέτα φέτα" τη ψύκτρα από τα χνούδια ενώ ταυτόχρονα σκουπίζω με την ηλεκτρική ότι φεύγει εύκολα.. έχετε κάποιον πιο effective τρόπο εσείς ;; Value for time ;; Μοιραστείτε γνώση.. Φωτογραφίες στο spoiler γιατί είναι αηδία για κάποιον που σιχαίνεται Hide contents Μάλλον έχουμε το ίδιο (Aeg;). Υπερβολικά πολλή βρώμα μήπως σου έχει χαλάσει-τρυπήσει το πάνω φίλτρο; Πάντως εμένα είχε αρχίσει να κάνει ώρες ατελείωτες για να τελείωσει, έφερα μάστορα το πήρε και το καθάρισε. Πρέπει να λυθούν τα πάντα για να καθαρίσει τα στοιχεία είναι 2. Μου είπε οτι είχαν βρωμιά αρκετή, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Όταν το είχε λύσει μου είπε οτι ο πυνκνωτής του συμπιεστή είχε αδυνατίσει, και τον άλλαξε. Μου έβγαλέ και το άσπρο πλαστικό, για να το καθαρίζω καλύτερα μου είπε, και του πρόσθεσα ενα φίλτρο αποροφητήρα. Το είδα απο ενα βιντεο στο youtube, δεν ξέρω αν έκανα καλά. Μέτα το 14:00 βάζει το φίλτρο. 2 1
KenJiNx Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Σας ευχαριστώ όλους, Zanussi είναι αλλά έχει το ίδιο σασί απ' ότι βλέπω με αυτό του βίντεο. Εντάξει είχα καιρό να το καθαρίσω, αλλά και πάλι.. Βέβαια έχω πάρει καινούργια ηλεκτρική (τούρμπο τζετ) miele και με αυτή τελείωσα σε 5 λεπτά. Βοήθησε και το ειδικό βουρτσάκι αλλά και η δύναμη της. Κρατάει όμως νερό μέσα στον εναλλάκτη και δεν ξέρω αν είναι η αίτια που μυρίζουν τα ρούχα μετά το στεγνωτήριο. Χρησιμοποιεί κάποιος αρωματικά στεγνωτηρίου;
Vstromrider Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Αν κραταει νερο, εχει αρχισει ηδη η κατιουσα. Σε λιγο θα πλυμμηριζει το μπανιο σου και θα παει για καθαρισμα ή για πέταμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα