Conan2046 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμάζευτα, προσωπικά αντί να ψάχνω εκατό ώρες στο google για διάφορα πράγματα, απλά ρωτάω το chatgpt. Ειδικά σε θέματα documentation ή απλής πληροφορίας το chatgpt είναι σαν μία ζωντανή βιβλιοθήκη που δεν βαριέται ότι και να την ρωτήσεις. Ναι ξέρω κάνει και λάθη, αλλά δεν είναι όπως η google που την ρωτάς κάτι και σου πετάει εκατό πληρωμένα site και σπάνια αυτό που ψάχνεις. Είδαμε και το gemini ΑΙ που πήγαν να κάνουν και τους βγήκε από την μύτη. Αν θέλεις να ψάξεις κάτι σε ιστοσελίδες ή αν ψάχνεις για προϊόντα θα χρησιμοποιήσεις μία μηχανή αναζήτησης ή θα πας κατευθείαν σε πλατφόρμα πωλήσεων, αλλά αν θέλεις ακαδημαϊκή πληροφορία την βρίσκεις πολύ πιο ολοκληρωμένη σε ΤΝ. Άρμεξαν την μηχανή αναζήτησης όσο μπόρεσαν 2 δεκαετίες τώρα και επαναπαύτηκαν και τους ξεπέρασαν τρίτοι στην ΤΝ. Φανταστείτε πόσο θα έχουν πέσει οι αναζητήσεις στο google για να πανικοβάλλονται έτσι. Δεν αντικαθιστά πλήρως πάντως μια μηχανή αναζήτης τo chatgpt ή όποιο αντίστοιχο. Θέλεις να ψάξεις σε ιστοσελίδες, να βρεις, να διαβάσεις μόνος σου και με το google γίνεται όλο και δυσκολότερο έως απίθανο.
stamstergios Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Χ*στήκαμε τι λέι ο Πιντσάι, κατ'αρχάς... Ένας "yes man" είναι των μεγαλομετόχων, να τον στέλνουν στο Κονγκρέσσο να λέει ποιήματα. Όπως σχεδόν όλοι οι Ινδοί σε θέσεις CEO.
ckom26 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ριζικές αλλαγές; Θα εννοεί περισσότερη πλύση εγκεφάλου. Yandex και Qwant είναι μακράν καλύτερες. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από ckom26 1
Diavolos666 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 7 hours ago, Conan2046 said: Δεν αντικαθιστά πλήρως πάντως μια μηχανή αναζήτης τo chatgpt ή όποιο αντίστοιχο. Θέλεις να ψάξεις σε ιστοσελίδες, να βρεις, να διαβάσεις μόνος σου και με το google γίνεται όλο και δυσκολότερο έως απίθανο. Μα το έγραψα κι εγώ, αν σε ενδιαφέρει να ψάξεις για κάτι που βρίσκεται στο διαδίκτυο ναι. Αλλά εγώ από εκεί που χρησιμοποιούσα το google εκατό φορές την ημέρα παίζει να υπάρχουν μέρες που δεν το χρησιμοποιώ καν. και τις περισσότερες φορές είναι πιο πολύ επειδή βαριέμαι να γράφω όλη την ιστοσελίδα που θέλω να μπω και δεν την έχω στα bookmarks. Αν δηλαδή ήθελα να μπω στο insomnia και έγραφα σκέτο insomnia αντί για insomnia.gr θα μου έβγαζε αμέσως αναζήτηση μέσω google. Αλλά κι εκεί δεν είναι ότι κάνω αναζητήσεις, στην ουσία μου βγάζει ένα site με ένα παραπάνω κλικ γιατί βαρέθηκα να γράψω όλη την διεύθυνση.
Choronzoon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Στις 8/12/2024 στις 10:01 ΜΜ, basilis_k6 είπε εντυπωσιακο παντως οτι μας τα εχουνε κανει ζεπελιν με την ΑΙ και παρόλη την τεχνολογική εξέλιξη των τελευταιων ετων, η αναζητηση της google ειναι χειροτερη απο τις εποχες προ 2010. ειναι εντυπωσιακο επισης πως θυμαμαι ακριβως τον τίτλο απο κατι που ψαχνω και ΔΕΝ το βγαζει ουτε στην 10η σελιδα. εχει σταματησει να ειναι μηχανη αναζητησης. ειναι μηχανη που εσυ νομιζεις οτι ψαχνει αλλα αυτη σου δινει τα αποτελέσματα απο αυτους που πληρώνουν ή αυτους που θέλει να διαβασεις. Μηχανη προπαγανδας είναι Λεόν ,όπως λες οποίος πληρώνει περνάει το μύνημα που θέλει , οι υπόλοιποι στη σελίδα 20 και χωρίς τσεκμαρκ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα