kerbert Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Η U.K έκδοση κυκλοφορεί κανονικά 13 Αυγούστου. Ειλικρινά μου την βιδώνει απίστευτα αυτή η κατάσταση. Πριν να κυκλοφορήσει να βολτάρει παντού και να το έχουν παίξει άπαντες :evil: Φίλε Dyolf, ακριβώς αυτή η κατάσταση μου την έχει δώσει κι εμένα για τα καλά. Και εδω μέσα όλοι κάνουν σα να μη συμβαίνει τίποτα (ειδικά οι administrators που δαγκώνουν αμέσως λες και δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί έξω). Αν και δεν πρόλαβα να δω τι έγραψε ο stratos1978, φαντάζομαι θα μίλησε για κάποιο site απ' όπου γίνεται download to Doom3.
myrmidon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δυστυχώς πάντα υπάρχει μια εβδομάδα διαφορά μεταξύ της U.S και της Ευρωπαικής έκδοσης.Αυτό συμβαίνει λόγω του localization για κάθε χώρα ξεχωριστά.Πολλές μάλιστα φορές συμβαίνει παιχνίδια που γίνονται develop στην Ευρώπη,να αργούν να κυκλοφορήσουν στην U.S. Η συσκευασία της Ευρωπαικής έκδοσης είναι ακριβώς η ίδια με της U.S έκδοσης.Αν δεν κάνω λάθος όλα τα πρώτα κομμάτια θα είναι σε αυτή την συσκευασία και σε αυτή την τιμή(50 ευρώ).Έχω ακούσει ότι γύρω στον Οκτώβρη θα κυκλοφορήσει μια έκδοση σε dvd case με ελαφρώς μικρότερη τιμή.
axidous Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Παιδια εγω ξερω οτι το παιχνιδι κυκλοφορει στα ....περιεργα χερια ... Με τις τιμες γυρω στα 50 ή 70 ευρώ πιστευουν οτι θα καταπολεμισουν την πειρατία? Παντος το παιχνιδι σου ξελιγώνει το pc.... φιλικα ...
myrmidon Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Κοιτάχτε να δείτε,για να κάνω και λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου. Η εταιρεία που το έφτιαξε,αυτό αλλά και οποιόδήποτε άλλο παιχνίδι,είναι λογικό να θέλει α)να κάνει απόσβεση των χρημάτων που έχει δαπανήση για την κατασκευή του παιχνιδιού και β)να βγάλει κάποιο κέρδος. Γι αυτό το λόγο κάποια παιχνίδια βγαίνουν με τιμή γύρω στα 50 ευρώ για PC και γύρω στα 60 για κονσόλες. Είμαι σίγουρος όμως ότι σε κάποιο χρονικό διάστημα,περίπου χρόνος,η τιμή του θα πέσει στα μισά ή και ακόμα παρακάτω.Αρα είναι στην επιλογή του καθενός πότε να το αγοράσει.Το ότι η τιμή του μας φαίνετε ακριβή όταν πρωτοβγαίνει,και κατά πάσα πιθανότητα είναι ακριβή,δεν μας δικαιολογεί να το αγοράσουμε πειρατικό.Αν μας αρέσει μπορούμε να το αγοράσουμε όταν πέσει η τιμή του.Αλλά ακόμα και αν το πάρουμε πειρατικό,γιατί gamers είμαστε θέλουμε να το παίξουμε όταν πρωτοβγαίνει,έίναι δίκαιο νομίζω όταν πέσει η τιμή του να πάμε να το αγοράσουμε. Προσωπικά πάντως δεν πιστεύω ότι φταίει μόνο η τιμή και αγοράζουμε πειρατικά.Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα νοοτροπίας.Πόσοι από εμάς αλήθεια έχουμε αγοράσει γνήσια καλά παιχνίδια που πρωτοκυκλοφορήσανε στα 25 ευρώ π.χ SACRED,LORD OF THE REALM 3,COUNTERSTRIKE CONTISION ZERO κ.α.
avenger Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Τα παιχνίδια στις κονσόλες είναι ακριβότερα γιατί για κάθε τίτλο που κυκλοφορεί μια εταιρία είναι υποχρεωμένη να πληρώνει ένα ποσοστό είτε στη Microsoft,sony,nintendo.Αυτός είναι ο λόγος που έχουν τα παιχνίδια τιμή με 60-70 ευρώ.Στο pc δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.Απλά είπαν οι τύποι εδώ που έφεραν την αμερικάνικη έκδοση να εκμεταλλευτούν τη δίψα του κόσμου για το παιχνίδι.Και να δώ σε κάνα 2 μήνες που θα έχουν μείνει απούλητα πόσο θα το πουλάνε τότε.Θα το δείτε τουλάχιστον 40 ευρώ το βλέπω το doom3 σε κάνα δίμηνο.Βέβαια ποιός περιμένει μέχρι τότε,αλλά λέμε τώρα.
polaki Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Η U.K έκδοση κυκλοφορεί κανονικά 13 Αυγούστου. Ειλικρινά μου την βιδώνει απίστευτα αυτή η κατάσταση. Πριν να κυκλοφορήσει να βολτάρει παντού και να το έχουν παίξει άπαντες :evil: Φίλε Dyolf' date=' ακριβώς αυτή η κατάσταση μου την έχει δώσει κι εμένα για τα καλά. Και εδω μέσα όλοι κάνουν σα να μη συμβαίνει τίποτα (ειδικά οι administrators που δαγκώνουν αμέσως λες και δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί έξω). Αν και δεν πρόλαβα να δω τι έγραψε ο stratos1978, φαντάζομαι θα μίλησε για κάποιο site απ' όπου γίνεται download to Doom3.[/quote'] Κοιταξε το πρόβλημα είναι να δινεις λινκς για downloads κλπ, καθως και γενικές πληροφορίες σχετικα.. Το που έχει βρει ο καθένας το παιχνίδι δεν μπορεί ο κάθε μοντερατορ να χακάρει το pc του άλλου να δει αν το serial είναι original η οχι.. Δεν τον νοιάζει κιόλας.. Αν πχ εσυ πήγες αμερικη και εφερες 100 πακέτα Doom... ή αν παίχτηκε παραγγελία απο εξωτερικό.. Τωρα αν θες τόσο πολυ να παίξεις το game είτε το κατεβάζεις και συ είτε το παραγγέλνεις απ'εξω! Eντελως φιλικά όλα αυτά, απλά επειδη δεν είναι και ωραίο να τα χωνουμε στους mods για κατι που δεν μπορούν να ελέγξουν....
knox Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 13/8 ειναι η τελετη εναρξης των αγωνων και ως γνωστων τα παντα ειναι κλειστα... υπομονη ως το Σαββατο
Dyolf Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Αμφιβάλλω αν θα το δούμε και το Σάββατο Από βδομάδα μάλλον...
kerbert Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Η U.K έκδοση κυκλοφορεί κανονικά 13 Αυγούστου. Ειλικρινά μου την βιδώνει απίστευτα αυτή η κατάσταση. Πριν να κυκλοφορήσει να βολτάρει παντού και να το έχουν παίξει άπαντες :evil: Φίλε Dyolf' date=' ακριβώς αυτή η κατάσταση μου την έχει δώσει κι εμένα για τα καλά. Και εδω μέσα όλοι κάνουν σα να μη συμβαίνει τίποτα (ειδικά οι administrators που δαγκώνουν αμέσως λες και δεν ξέρουν τι γίνεται εκεί έξω). Αν και δεν πρόλαβα να δω τι έγραψε ο stratos1978, φαντάζομαι θα μίλησε για κάποιο site απ' όπου γίνεται download to Doom3.[/quote'] Κοιταξε το πρόβλημα είναι να δινεις λινκς για downloads κλπ, καθως και γενικές πληροφορίες σχετικα.. Το που έχει βρει ο καθένας το παιχνίδι δεν μπορεί ο κάθε μοντερατορ να χακάρει το pc του άλλου να δει αν το serial είναι original η οχι.. Δεν τον νοιάζει κιόλας.. Αν πχ εσυ πήγες αμερικη και εφερες 100 πακέτα Doom... ή αν παίχτηκε παραγγελία απο εξωτερικό.. Τωρα αν θες τόσο πολυ να παίξεις το game είτε το κατεβάζεις και συ είτε το παραγγέλνεις απ'εξω! Eντελως φιλικά όλα αυτά, απλά επειδη δεν είναι και ωραίο να τα χωνουμε στους mods για κατι που δεν μπορούν να ελέγξουν.... Σωστά όσα λες. Μόνο που εγώ μίλησα για υπερβολική αυστηρότητα κι όχι για έλλειψη ελέγχου... Δε χάλασε ο κόσμος αν κάποιος ανέφερε ένα site για download του Doom 3 :roll: Η τυπολατρία σ' αυτές τις περιπτώσεις δεν φέρνει αποτέλεσμα, ούτε κάνει πιο συνειδητοποιημένους τους users. Ουτε βέβαια οι mods του Ιnsomnia είναι αυτοί που θα σταματήσουν την πειρατεία :!:
Dark_son20 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 kerbert oi MODS den exoun skopo na mas kinigoun gia na stamatisoun tin piratia...... omos otan eisai se enan sovaro server pou exeis ipograpsei simvoleo me tous kanonismous....(logo kinisis to insomnia einai adinato na einai se kapia mikri eteria hosting) kai sou leei OXI WAREZ alios den vgeneis online ti thes na kanoun?
kerbert Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 kerbert oi MODS den exoun skopo na mas kinigoun gia na stamatisoun tin piratia...... omos otan eisai se enan sovaro server pou exeis ipograpsei simvoleo me tous kanonismous....(logo kinisis to insomnia einai adinato na einai se kapia mikri eteria hosting) kai sou leei OXI WAREZ alios den vgeneis online ti thes na kanoun? Dark_son20, το καταλαβαίνω αυτό που λες. Εγώ δε λεώ να διατίθενται επίσημα από το server του Insomnia τα warez, ούτε βέβαια και να σε καθοδηγούν οι moderators που θα το βρεις πειρατικό. Αυτό που με πειράζει είναι όταν γίνονται ban ατομα επειδή μίλησαν ανοιχτά για ένα θέμα. Δε θες, διέγραψε το link που έδωσε ο άλλος για download. Oχι όμως και ban ένα μήνα. Οταν γίνεται ολόκληρη συζήτηση εδώ παραπάνω για το Doom 3 και 50 άτομα που το έχουν download από Internet ή αντίγραφο από διάφορους πειρατές λενε τις περιπέτειες τους (και το οτι το έχουν αντιγραφή είναι προφανές αφού όλοι βρίζουν την τιμή της US έκδοσης) μας πειράζει που τόσο που κάποιος μίλησε για site Κανε του παρατήρηση, διέγραψε το link, αλλά γιατί ρε παιδιά τόσο "με το ν και με το σ των rules"...; Δεν είπε κανένας να γίνει Warez site το Insomnia, αλλά τον αν ο Stratos ή όποιος άλλος θα δώσει με private message, link για το download σε εμένα ή όποιον άλλο δε νομίζω ότι είναι λόγος για τους mods ωστε να δαγκώσουν...
kerbert Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Ο Παπασωτηρίου πάντως το έχει φέρει!!!!!! Λαμπρά!!! Κάτι μου λέει οτι πρέπει να επισκεφτώ ξανά τον Παπασωτηρίου! :twisted:
myrmidon Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Την είδα και στο Πλαίσιο(την ευρωπαική έκδοση στα 50 ευρώ). http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=696&Nav_Section_Id=684&Catalog_Id=2&Product_Id=214563&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Δυστυχώς όμως θα την έχουν στα μαγαζιά από Σάββατο(αύριο έιναι αργία).
Narayan Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Παλιά που τα games ήταν σε κανονικό κουτί, είχαν μέσα κανονικό manual, χάρτες, αφίσες, γενικά σου έδινε την αίσθηση ότι έχει γίνει προσπάθεια να παραδοθεί ένα προϊόν που αξίζει τα λεφτά του gamer... μετά ήρθε η μόδα με τα DVD-case, με αιτιολογία τον περιορισμό του κόστους. Τώρα πως γίνεται η full boxed έκδοση του DooM III με όλα όσα ανέφερα παραπάνω να στοιχίζει $50 στην Αμερική και η DVD-case έκδοση να στοιχίζει εδώ €50 δεν ξέρω Θυμάμαι πάντως όταν είχε κυκλοφορήσει το Final Fantasy VIII για PlayStation, οι Ελληνάρες της Sony το διέθεταν με προτεινόμενη τιμή 25000δρχ. (από 18-20000 που στοίχιζαν οι ακριβότεροι τίτλοι για την πλατφόρμα). €50 πάντως για το DooM III δεν είναι εξωφρενική τιμή, τόσο αγόρασα και το UT2004, ενώ σχεδόν όλοι οι τελευταίοι hot τίτλοι στοιχίζουν €45...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.