Προς το περιεχόμενο

Αγορά DOOM III

kerbert

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω τα topics του Doom 3 έχουν πάρει φωτιά :P Τρέχω λοιπόν κι εγώ να πάρω το game....Mια στον Παπασωτηρίου, μια στο Πλαίσιο, κοιτάω και το Ε-Shop.gr μα Doom 3 πουθενά :( :( Πως γίνεται οι περισσότεροι εδω μέσα να το έχουν παίξει (και τερματίσει :oops: ) κι εγώ να μή το βρίσκω πουθενά :?: :?: :?: Παραγείλλατε (και παραλάβατε ήδη εδώ και καιρό!) όλοι την US έκδοση;;... WTHF is going on?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδες μας κοροιδευουνε 70 ευρο για ενα παιχνιδι ουτε playstation να ημασταν ,το ειδα στο παππασωτηριου και κραταγα τα μαλια μου. θα δειτε που σιγα σιγα εκει θα τα φτασουν ....

Δημοσ.

Ο Παπασωτηρίου έχει φέρει την U.S έκδοση.Σίγουρα τα 70 ευρώ είναι πολύ ακριβά για οτιδήποτε παιχνίδι ανεξαρτήτου forma.

Εγώ θα περιμένω μέχρι το Σάββατο που θα έχει έρθει σίγουρα η Ευρωπαική έκδοση,η οποία δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά με την U.S,στα 50 ευρώ.

Δημοσ.

Ο Παπασωτηρίου έχει φέρει την U.S έκδοση.Σίγουρα τα 70 ευρώ είναι πολύ ακριβά για οτιδήποτε παιχνίδι ανεξαρτήτου forma.

Εγώ θα περιμένω μέχρι το Σάββατο που θα έχει έρθει σίγουρα η Ευρωπαική έκδοση,η οποία δεν έχει καμιά απολύτως διαφορά με την U.S,στα 50 ευρώ.

Δημοσ.
Mpa ego exo 1Mbit Cable :D :D e den to agorasame oloi .....an katalavenomaste ... :D

Πες το έτσι ρε μεγάλε.... Δυστυχώς δεν έχω ADSL :( Ωστόσο όλο και κάποιος που να έχει θα βρεθεί! Αντε γιατί πολύ πίσω έμεινα καθώς φαίνεται :oops: Σιγά μην πήρε κανένας την US version όταν υπάρχουν τόσοι και τόσοι με ΑDSL εδώ μέσα :twisted: Πέρισσότεροι από όσους υπολόγιζα σίγουρα :shock:

Δημοσ.

Καλή και η Ευρωπαϊκή έκδοση, αρκεί να μην κυκλοφορήσει στο -απαράδεκτο- DVD case που μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια :(

Δημοσ.
Καλή και η Ευρωπαϊκή έκδοση, αρκεί να μην κυκλοφορήσει στο -απαράδεκτο- DVD case που μας έχουν συνηθίσει τα τελευταία χρόνια :(

koita na deis egw, prosopika milaw panta, protimw to dvd-case apo to na mou exei to ka8e game oti kouta me oti diastaseis goustarei h ka8e etairia.

etsi an deis palia games se ena rafi e3exei to ena, einai xwmeno mesa to allo:xaos!

enw twra me to dvd case einai ola omoiomorfa.

booklets exoune,merika dinoune kai strategy guides...pou to problhma?isa isa glytwneis kai ta ogkodes packages!

gnwmh mou panta,etsi?:)

Δημοσ.

Η U.K έκδοση κυκλοφορεί κανονικά 13 Αυγούστου. Ειλικρινά μου την βιδώνει απίστευτα αυτή η κατάσταση. Πριν να κυκλοφορήσει να βολτάρει παντού και να το έχουν παίξει άπαντες :evil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...