Aimrush Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, έχω ένα mazda mx5 το οποίο έχω περίπου 2 χρόνια σε ακινησία ωστόσο μια φορά το μήνα το έβαζα μπροστά και το άφηνα να δουλέψει.Η μπαταρία του ήταν πεσμένη και έπαιρνε πάντα με καλώδια.Επειδη δεν είχα τα χρήματα να του κάνω τα απαραίτητα μαζέματα δεν άλλαξα ποτέ μπαταρία και απλά το έβαζα μπροστά με τα καλώδια ίσα ίσα να δουλέψει το μοτερ μέχρι να μπορέσω να το πάω συνεργείο. Εχθές πήγα να το βάλω μπροστά, έβαλα καλώδια και άναψε κανονικά καντράν ραδιόφωνο κλπ αλλά το αμάξι ενώ μιζαρει δεν παίρνει μπροστά.Εβαλα και βενζίνη επειδή ήταν χαμηλή η στάθμη αλλά τίποτα. Ξέρω ότι παίζουν πολλά ρόλο αλλά επειδή ποτέ δεν είχα πρόβλημα υπάρχει περίπτωση να είναι απλά τελείως νεκρή η μπαταρία και να μην παίρνει ούτε με καλώδια από άλλο αμάξι; Η θα έπαιρνε όπως και να έχει και θα έμενε αναμενο απλά μέχρι να το σβήσω; 1
meletis_m Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Aimrush είπε Καλησπέρα, έχω ένα mazda mx5 το οποίο έχω περίπου 2 χρόνια σε ακινησία ωστόσο μια φορά το μήνα το έβαζα μπροστά και το άφηνα να δουλέψει.Η μπαταρία του ήταν πεσμένη και έπαιρνε πάντα με καλώδια.Επειδη δεν είχα τα χρήματα να του κάνω τα απαραίτητα μαζέματα δεν άλλαξα ποτέ μπαταρία και απλά το έβαζα μπροστά με τα καλώδια ίσα ίσα να δουλέψει το μοτερ μέχρι να μπορέσω να το πάω συνεργείο. Εχθές πήγα να το βάλω μπροστά, έβαλα καλώδια και άναψε κανονικά καντράν ραδιόφωνο κλπ αλλά το αμάξι ενώ μιζαρει δεν παίρνει μπροστά.Εβαλα και βενζίνη επειδή ήταν χαμηλή η στάθμη αλλά τίποτα. Ξέρω ότι παίζουν πολλά ρόλο αλλά επειδή ποτέ δεν είχα πρόβλημα υπάρχει περίπτωση να είναι απλά τελείως νεκρή η μπαταρία και να μην παίρνει ούτε με καλώδια από άλλο αμάξι; Η θα έπαιρνε όπως και να έχει και θα έμενε αναμενο απλά μέχρι να το σβήσω; Η αντλία καυσίμου ακούγεται ή μήπως έχει κολλήσει . Εάν έχεις σκοπό να το ξανά κυκλοφορήσεις οδική και συνεργείο για γενικό service .Ότι και να γραφτεί εδώ υποθέσεις είναι. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από meletis_m 2
Aimrush Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Όλα μου ακούγονται κομπλέ αλλά δεν παίρνει. Απλά μου κάνει εντύπωση γιατι πάντα έπαιρνε κατευθείαν. Για αυτό και ρώτησα για την μπαταρία συγκεκριμένα επειδή ήξερα ότι έχει πρόβλημα. Απλά για να μου φύγει από το κεφάλι, εάν η μπαταρία έχει πεθάνει τελειως, με καλώδια από άλλο αμάξι θα έπαιρνε μπροστά; Επειδή δεν μου έχει ξανατυχει κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζω.
kostas_anes Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Ενα αμαξι θελει 5 πραγματα για να ξεκινησει. Καυσιμο Αερα Συμπιεση Σπιθα Χρονισμο Βρες σε ποιο απο αυτα χανεις. 3 2
Stam53 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όταν συνδέσεις τα καλώδια στο δικό σου περίμενε 5-10 λεπτά και μετά δοκίμασε να το βάλεις μπρός. (Το αυτοκίνητο δότης σε λειτουργία φυσικά) ή αν έχεις φορτιστή απλά φόρτισε τη μπαταρία σου και ξαναδοκίμασε. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Stam53 1
Klausx Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Aimrush είπε Καλησπέρα, έχω ένα mazda mx5 το οποίο έχω περίπου 2 χρόνια σε ακινησία ωστόσο μια φορά το μήνα το έβαζα μπροστά και το άφηνα να δουλέψει.Η μπαταρία του ήταν πεσμένη και έπαιρνε πάντα με καλώδια.Επειδη δεν είχα τα χρήματα να του κάνω τα απαραίτητα μαζέματα δεν άλλαξα ποτέ μπαταρία και απλά το έβαζα μπροστά με τα καλώδια ίσα ίσα να δουλέψει το μοτερ μέχρι να μπορέσω να το πάω συνεργείο. Εχθές πήγα να το βάλω μπροστά, έβαλα καλώδια και άναψε κανονικά καντράν ραδιόφωνο κλπ αλλά το αμάξι ενώ μιζαρει δεν παίρνει μπροστά.Εβαλα και βενζίνη επειδή ήταν χαμηλή η στάθμη αλλά τίποτα. Ξέρω ότι παίζουν πολλά ρόλο αλλά επειδή ποτέ δεν είχα πρόβλημα υπάρχει περίπτωση να είναι απλά τελείως νεκρή η μπαταρία και να μην παίρνει ούτε με καλώδια από άλλο αμάξι; Η θα έπαιρνε όπως και να έχει και θα έμενε αναμενο απλά μέχρι να το σβήσω; Ναι αν η μπαταρία έχει βραχυκυκλώσει δεν θα πάρει μπροστά, αλλά αφού μιζάρει και δεν ακούς περίεργους θορύβους (τικ τικ) από την μίζα θα είναι αλλού το θέμα.
Aimrush Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Γενικά όχι θορύβους περίεργους δεν ακούω. Απλά δεν ήξερα εάν ισχύει πως με χαλασμένη μπαταρία το αμάξι δεν θα πάρει μπρος ούτε με καλώδια. Ελπίζω να είναι αυτό δηλαδή. Επίσης, επειδή έχω παραδόσει πινακίδες και συνεπώς δεν έχει ούτε ασφάλεια, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το πάω συνεργείο; Εάν κάνω ασφάλεια θα μπορώ να χρησιμοποιήσω οδική μετά από 30-40 μέρες για αμάξι που είναι σε ακινησία; Η απλά να βρω κάποιον να μου το μεταφέρει; Απ' όσο γνωρίζω θέλουν αρκετά λεφτά
Nabuko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, Aimrush είπε Επίσης, επειδή έχω παραδόσει πινακίδες και συνεπώς δεν έχει ούτε ασφάλεια, ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να το πάω συνεργείο; Εάν κάνω ασφάλεια θα μπορώ να χρησιμοποιήσω οδική μετά από 30-40 μέρες για αμάξι που είναι σε ακινησία; Η απλά να βρω κάποιον να μου το μεταφέρει; Απ' όσο γνωρίζω θέλουν αρκετά λεφτά 1.Αν δεν έχεις σκοπό να το κυκλοφορήσεις γιατί να το πας συνεργείο? 2.Δοκίμασε πρώτα να βάλεις καινούρια μπαταρία 3.Η πινακίδα Μ δεν σε καλύπτει άρα μόνο μεταφορική.
Aimrush Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Έχω σκοπό να το φτιάξω και να το κυκλοφορώ. Απλά θέλει αρκετά χρήματα για αυτό δεν το έχω κάνει. Το έβαζα μπροστά μια στο τόσο μέχρι να μαζέψω τα χρήματα αυτά. Άμα πληρώσω τέλη και κάνω μια ασφάλεια, θα μπορεί να το πάρει η οδική η επειδή είναι σε ακινησία δεν το αναλαμβάνουν;
xsterg Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 φιλε μου βγαλε την μπαταρια που εχεις. μπορει να ειναι βραχυκυκλωμενη και να μην το αφηνει να φερει την σωστη ταση για εκκινηση. χρησιμοποιησε τα πιο χοντρα καλωδια που μπορεις απο αποψη διατομης χαλκου. 3
Aimrush Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Θα πάω αύριο να αγοράσω μια μπαταρία και εάν είμαι τυχερός και πάρει θα το πάω συνεργείο.Ευχαριστω πολύ
Luciddream Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Aimrush said: το οποίο έχω περίπου 2 χρόνια σε ακινησία ωστόσο μια φορά το μήνα το έβαζα μπροστά και το άφηνα να δουλέψει Καλά η μπαταρία πως θα φορτίσει αν δεν το κινείς, με μαγικά? Το ότι έπαιρνε μπρος δεν λέει κάτι, αν ήταν έτσι δεν θα είχε κανείς φορτιστή. Μπορείς να έχεις έναν φορτιστή και να το φορτίζεις μια φορά το μήνα ξέρω γω, 5 λεπτά δουλειά είναι να βγάλεις - βάλεις τα καλώδια. Εγώ αυτό κάνω κυρίως στην μηχανή τον χειμώνα και που και που το αμάξι. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Luciddream
Aimrush Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Φίλε άλλο είπα. Επειδή η μπαταρία αδειάζει, μια φορά το μήνα συνδέω καλώδια και το βάζω μπροστά με το δεύτερο αμάξι που έχω. Απλά αυτή τη φορά δεν έπαιρνε μπροστά ούτε με καλώδια οπότε μάλλον η μπαταρία έχει πεθάνει τελειως
achilles_g_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δοκίμασε να ανοίξεις και να ξανακλείσεις την τάπα του ρεζερβουάρ.
Aimrush Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Το έκανα και πρόσθεσα και βενζίνη αλλά τίποτα δυστυχώς. Θα αλλάξω μπαταρία και βλέπουμε. Ευχαριστώ πολύ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα