Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ολοι εσεις που μιλατε για ελευθερια, καταλαβαινετε οτι μιλαμε για ενα προγραμμα μια ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ εταιριας η οποια αποδεδηγμενα με τον αλγοριθμο τους προβαλει οπου θελει οτι θελει. κοινως στα κινεζακια δειχνει ''How to videos'' και στα ηδη καθυστερημενα αμερικανακια ''ηλιθιους απλα να κλανουν'' ? για ποια ελευθερια μιλατε? μακαρι στην χωρα μας να υπηρχε καποια αντιστοιχη απαγορευση μπας και γλυτωσει κανενα παιδι, γιατι αν γλυτωσει το παιδι υπαρχει ελπιδα! (Π. Σιδηροπουλος!)

Επεξ/σία από toylis
Δημοσ.
Μόλις τώρα, toylis είπε

ολοι εσεις που μιλατε για ελευθερια, καταλαβαινετε οτι μιλαμε για ενα προγραμμα μια ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ εταιριας η οποια αποδεδηγμενα με τον αλγοριθμο τους προβαλει οπου θελει οτι θελει. κοινως στα κινεζακια δειχνει ''How to videos'' και στα ηδη καθυστερημενα αμερικανακια ''ηλιθιους απλα να κλανουν'' ? για ποια ελευθερια μιλατε? μακαρι στην χωρα μας να υπηρχε κατι αντιστοιχο μπας και γλυτωσει κανενα παιδι, γιατι αν γλυτωσει το παιδι υπαρχει ελπιδα! (Π. Σιδηροπουλος!)

Δεν έχουμε τικ τοκ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Δεν έχουμε τικ τοκ?

σοβαρα τωρα ρωτας η τρολλαρεις? κατι αντιστοιχο ωστε να απαγορευτει .. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Upogeios είπε

Απαντω χωρις να εχω παρει αδεια απο τον @Lucifer, ελπιζω να μην βρω καναν μπελα!

Θελεις δηλαδη να ασχοληθω με τον καθε καμμενο που για λογους που δεν μπορει ουτε ο ιδιος να εξηγησει ειναι fan μιας χωρας που δεν εχει παει και μαλλον δεν θα παει ποτε του! Δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να αντισταθμησεις.

Οπως ειπα και πριν, οι απαγορευσεις εκατερωθεν εχουν τη σημασια τους και τις επιπτωσεις τους σε εμας, αυτο λοιπον που με απασχολει ειναι τι γινεται στο δικο μου σπιτι και προφανως δεν ειναι προς το συμφερον μου να μου λενε (οι Δυτικοι) στα μουτρα μου πως το ενα καναλι ειναι κακο, αλλα τα αλλα ειναι καλα... τη στιγμη που η μονη τους διαφορα ειναι στο οτι το κακο ΔΕΝ το ελενχουν. 

Αν ειχε να κανει με τις ζημιες που κανουν τα social θα ακουγαμε για απαγορευση φανταζομαι, οποτε η θεση μου παραμενει.

Το δια ταύτα ποιο είναι?

ΟΛΟΙ κινούνται με ΒΑΣΗ τα συμφέροντα τους.

Όσο αφορά την δημοκρατία, πουθενά δεν υπάρχει η 'τέλεια' αλλά υπάρχουν διαθμισεις αυτής: υπάρχουν κράτη που ΑΚΟΜΑ δολοφονούν τους πολιτικούς αντιπάλους η τους απαγάγουν μέσα από το αεροπλάνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, sunnymike72 είπε

Κάπου παρακάτω το διάβασα - η μόνη που κερδίζουν αυτή την λασπομάχη είναι η Google και ο Εβραίος και το Σνάπ... 

ΣΝΑΠ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΜΟΥ!
Game Stop GIF

Επεξ/σία από logo15
Δημοσ.

Για να καταλάβω δηλαδή, επειδή οι ΗΠΑ είναι δημοκρατία αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουν συμφέροντα και εθνική ασφάλεια; Πρέπει να είναι μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μην δίνετε; Φυσικά ως χώρα και ειδικά ως παγκόσμια υπερδύναμη θα προστατέψει τα συμφέροντα της. 

Διάβασα και την αστεία δικαιολογία ότι η Κίνα ναι μεν απαγόρευσε από την αρχή το FB και το Google αλλά αυτή όμως δεν είναι δημοκρατία ούτε το διαφημίζει όπως οι ΗΠΑ. Σοβαρά τώρα;

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Για αντίποινα, η Κίνα περιορίζει την αγορά chips αμερικανικής προέλευσης. ΗΠΑ - Κίνα: Ένας (οικονομικός) πόλεμος που ακόμα δεν έχει ξεσπάσει με ένταση. Τα... προκαταρκτικά όμως έχουν ξεκινήσει. Το θέμα της Ταϊβάν θα καθορίσει πολλά.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, afragorn είπε

Ναι ο κίνδυνος είναι μόνο μέσα από το TikTok. Όταν ο Μάρκος ο Ζούγκεμπεργκ πούλησε όλα μας τα δεδομένα σε τρίτους, ήταν απλά Παρασκευή για την Αμερική...

Όοοοξωωω!

Κίνδυνος;

Ποιος σου είπε εσένα ότι τους νοιάζει αν θα πουληθούν τα δεδομένα των αμερικάνων;

Δεν θεωρούν κίνδυνο τη πώληση τους, κίνδυνο θεωρούν τη πώληση τους σε εχθρική χώρα προς αυτούς, όχι τη πώληση τους.

Αν εννοείς τα δικά σου, δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά ποιος σου είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι κατά της πώλησης των δεδομένων σου; Αν ήταν θα νομοθετούσε αντίστοιχα. Τα πρόστιμα της ΕΕ έχουν στην ουσία του πράγματος εισπρακτικούς σκοπούς.

21 ώρες πριν, mariosraptor84 είπε

Ναι. Αλλά ας κλείσουν και το FB. Instagram, Snapchat, YT λόγω σύνδεσης με την αμερικανική κυβέρνηση 

Η αμερικανική κυβέρνηση να νομοθετήσει εις βάρος της αμερικανικής κυβέρνησης;

Αν τώρα αναφέρεσαι στη δική σου κυβέρνηση και γιατί δεν διώχνει από τη χώρα σου τα FB. Instagram, Snapchat, YT λόγω σύνδεσης με την αμερικανική κυβέρνηση ή το TikTok λόγω σύνδεσης με τη κινεζική κυβέρνηση, τα παράπονά σου στην ελληνική κυβέρνηση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aypnia είπε

Κίνδυνος;

Ποιος σου είπε εσένα ότι τους νοιάζει αν θα πουληθούν τα δεδομένα των αμερικάνων;

Δεν θεωρούν κίνδυνο τη πώληση τους, κίνδυνο θεωρούν τη πώληση τους σε εχθρική χώρα προς αυτούς, όχι τη πώληση τους.

Αν εννοείς τα δικά σου, δεν θέλω να σε σοκάρω, αλλά ποιος σου είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι κατά της πώλησης των δεδομένων σου; Αν ήταν θα νομοθετούσε αντίστοιχα. Τα πρόστιμα της ΕΕ έχουν στην ουσία του πράγματος εισπρακτικούς σκοπούς.

Η αμερικανική κυβέρνηση να νομοθετήσει εις βάρος της αμερικανικής κυβέρνησης;

Αν τώρα αναφέρεσαι στη δική σου κυβέρνηση και γιατί δεν διώχνει από τη χώρα σου τα FB. Instagram, Snapchat, YT λόγω σύνδεσης με την αμερικανική κυβέρνηση ή το TikTok λόγω σύνδεσης με τη κινεζική κυβέρνηση, τα παράπονά σου στην ελληνική κυβέρνηση...

Να διώξουμε και τον ΟΤΕ, τώρα που είναι γερμανικός.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Το δια ταύτα ποιο είναι?

ΟΛΟΙ κινούνται με ΒΑΣΗ τα συμφέροντα τους.

Όσο αφορά την δημοκρατία, πουθενά δεν υπάρχει η 'τέλεια' αλλά υπάρχουν διαθμισεις αυτής: υπάρχουν κράτη που ΑΚΟΜΑ δολοφονούν τους πολιτικούς αντιπάλους η τους απαγάγουν μέσα από το αεροπλάνο.

Δεν μιλαμε για δημοκρατια, μιλαμε για ελευθερια λογου.

Δεν κανουμε καμια συγκριση διοτι δεν ειναι αυτο το θεμα.

Αυτο που λεω ειναι πολυ απλο. Ουτε τους ενοχλει αν γινει το μυαλο των παιδιων πουρες ουτε τιποτα, αλλωστε ηδη το ΦΒ / Ινστα εχει υοθετησει τα reels που σε μεγαλο βαθμο ειναι το ιδιο με το τικ τοκ, το μονο που τους ενοχλει ειναι ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΛΕΓΧΟΥΝ, και στο λενε στα ισα, ή σε αγοραζω (οποτε κανονιζω εγω τι δειχνεις ή σε κλεινω), μετα απο αυτο ερχεστε να μου πειτε ομορφιες περι λιγοτερης και περισσοτερης ελευθεριας... αν μη τι αλλο, στην Κινα ειδαν πολυ νωρις τι εβγαζε το ΦΒ και τα υπολοιπα ελευθερα μεσα στην χωρα τους και τα εκοψαν..

και τελος παντων, εγω που ειμαι τερμα αδιαφορος γυρω απο πολεμους, πολεμικα αεροπλανα και λοιπες συγκρισεις... ε το ΦΒ ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ θα μου πεταξει 4-5 τετοια ποστ, να μπαινουμε στο κλιμα ρε παιδι μου... ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΙΚ ΤΟΚ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ... προφανως αυτο ειναι ενα σοβαρο προβλημα που η ελευθερη Δυση θα το διορθωσει οπου να ναι!

Over and out να δουμε οσο τικ τοκ προλαβαινουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...