clausewitz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 καλημέρα σε όλους! γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η αντικατάσταση ενός εκ των 2 airpod 2nd generation? (είναι τα απλά). Έχω την θήκη φόρτισης και το δεξί, χρειάζομαι αντικατάσταση στο αριστερό ακουστικό. Ευχαριστώ!
Dinos1973 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 8 minutes ago, clausewitz said: καλημέρα σε όλους! γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η αντικατάσταση ενός εκ των 2 airpod 2nd generation? (είναι τα απλά). Έχω την θήκη φόρτισης και το δεξί, χρειάζομαι αντικατάσταση στο αριστερό ακουστικό. Ευχαριστώ! Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα.
clausewitz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Σίγουρα υπάρχει η δυνατότητα. Για το κόστος δεν είμαι σίγουρος.
DimitrisM. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 119 ευρώ έκαστο σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα.
clausewitz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 @DimitrisM. έχω την εντύπωση πως τόσο κοστίζουν τα pro αν δεν κάνω λάθος
DimitrisM. Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχεις δίκιο. Νόμισα αναφέρεται στα προ. 99 έχει κάθε απλό. Αλλά υπάρχει ανταλλακτικό για 3ης γενιάς. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από DimitrisM.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Super Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, clausewitz said: καλημέρα σε όλους! γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζει η αντικατάσταση ενός εκ των 2 airpod 2nd generation? (είναι τα απλά). Έχω την θήκη φόρτισης και το δεξί, χρειάζομαι αντικατάσταση στο αριστερό ακουστικό. Ευχαριστώ! https://www.document.gr/music/airpods-singles-and-parts
clausewitz Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 @DimitrisM. @billdanos Οπότε απ ότι καταλαβαίνω, συμφέρει να αγοράσω καινούργια.
slaughter Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 On 08/12/2024 at 17:15, clausewitz said: @DimitrisM. @billdanos Οπότε απ ότι καταλαβαίνω, συμφέρει να αγοράσω καινούργια. το πρόβλημα να ξέρεις εκτός απο το κόστος είναι οτι δίνουν μόνο 3 μήνες εγγύηση γιατί είναι και καλά προϊόν service (istorm). Για τα απλά λοιπόν δεν νομίζω οτι αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα