Moderators Malthador Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μου κλείδωσαν τον λογαριασμό προσωρινά για «ύποπτη δραστηριότητα». Με τον άλλο μου λογαριασμό επικοινώνησα με το US live chat γιατί από εκεί προήλθε το πρόβλημα και μου είπαν να επικοινωνήσω με το UK live chat για κάποιο λόγο. Επικοινώνησα με το UK chat, μου δίνουν να καλέσω ένα νούμερο γιατί μόνο τηλεφωνικά μπορεί να λυθεί το πρόβλημα και διαπιστώνω ότι το νούμερο μπορεί να κληθεί μόνο από Αγγλία. Ξανά στο εγγλέζικο chat, μου λένε γράψε το νούμερό σου στην σελίδα του callback, μπαίνω στην σελίδα και βλέπω ότι δεν έχει διαθέσιμη την Ελλάδα για να μου κάνουν callback, οπότε απλά τους έγραψα χύμα το τηλέφωνό μου στο chat και ευελπιστώ να με καλέσουν μέσα σε 48 ώρες. Το έχει πάθει κανένας άλλος; Κι αν ναι πως το έλυσε;
Billator Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 @Malthador Αρχικά δοκίμασε σε ώρες Αγγλίας από αύριο επικοινωνία, τώρα όλο το αγγλόφωνο support είναι το πιο πιθανό Ινδοί. Αν μιλήσεις με 5 άτομα και προσπαθείς να βγάλεις άκρη ο καθένας θα σου πει τα δικά του. Επειδή έχω κάποια προβλήματα με κάποιες παραγγελίες είναι σχεδόν αδύνατο να επικοινωνήσει κάποιος πλέον με το amazon. Θεωρητικά πρέπει να απευθυνθείς στην χώρα στην οποία έκανες την αρχική εγγραφή σου.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Μετά από πολλές επικοινωνίες κατάφερα να βγάλω άκρη και να βρω ένα νούμερο που δουλεύει από Ελλάδα. Το αφήνω εδώ για μελλοντικό reference: +44 20 7084 7911. 4
gab76 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς τα ίδια έπαθα και εγώ εδώ και 3 μέρες και άκρη δεν έβγαλα. καταρχήν έχω το λογαριασμό Amazon-UK από το 2016 και μέχρι και το 20 που και που έκανα κάποιες αγορές και μετά είχα για λίγο το Prime TV όμως την προηγούμενη εβδομάδα λέω να πάρω το ηχείο το echo 4 και έτσι με το που κατέβασα την εφαρμογή Amazon Alexa και συνδέθηκα με τους κωδικούς μου την επόμενη μέρα μου σκάει mail ότι λόγω ύποπτη δραστηριότητα είναι προσωρινά κλειδωμένο!!! δυστυχώς δεν λειτουργούν όπως άλλα σαιτ π.χ με επιβεβαίωση στο mail η κινητό τηλέφωνο και το ξεκλειδώνει! ούτε καν! και έτσι έφτιαξα άλλο λογαριασμό και μίλησα με έναν..με μηνύματα όμως άκρη δεν έβγαλα γιατί πρέπει να το αναφέρω ότι δυστυχώς τα αγγλικά μου είναι πολύ χάλια δηλαδή σε επίπεδο που δεν μπορώ να κάνω μια κανονική συζήτηση μέσω τηλεφώνου και ο άλλος δεν ήθελε με τίποτα να με βοηθήσει μέσω μηνυμάτων και έτσι άκρη δεν έβγαλα. πάντως έχουν πολύ παράξενο τρόπο Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από gab76
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 10 minutes ago, gab76 said: Δυστυχώς τα ίδια έπαθα και εγώ εδώ και 3 μέρες και άκρη δεν έβγαλα. καταρχήν έχω το λογαριασμό Amazon-UK από το 2016 και μέχρι και το 20 που και που έκανα κάποιες αγορές και μετά είχα για λίγο το Prime TV όμως την προηγούμενη εβδομάδα λέω να πάρω το ηχείο το echo 4 και έτσι με το που κατέβασα την εφαρμογή Amazon Alexa και συνδέθηκα με τους κωδικούς μου την επόμενη μέρα μου σκάει mail ότι λόγω ύποπτη δραστηριότητα είναι προσωρινά κλειδωμένο!!! δυστυχώς δεν λειτουργούν όπως άλλα σαιτ π.χ με επιβεβαίωση στο mail η κινητό τηλέφωνο και το ξεκλειδώνει! ούτε καν! και έτσι έφτιαξα άλλο λογαριασμό και μίλησα με έναν..με μηνύματα όμως άκρη δεν έβγαλα γιατί πρέπει να το αναφέρω ότι δυστυχώς τα αγγλικά μου είναι πολύ χάλια δηλαδή σε επίπεδο που δεν μπορώ να κάνω μια κανονική συζήτηση μέσω τηλεφώνου και ο άλλος δεν ήθελε με τίποτα να με βοηθήσει μέσω μηνυμάτων και έτσι άκρη δεν έβγαλα. πάντως έχουν πολύ παράξενο τρόπο Πάρτους τηλέφωνο, ας είναι χάλια τα αγγλικά σου, οι περισσότεροι στο helpdesk είναι Ινδοί και θα μιλάνε χειρότερα από σένα. Σε τρία λεπτά θα σου έχουν ξεκλειδώσει το λογαριασμό.
gab76 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, Malthador είπε Πάρτους τηλέφωνο, ας είναι χάλια τα αγγλικά σου, οι περισσότεροι στο helpdesk είναι Ινδοί και θα μιλάνε χειρότερα από σένα. Σε τρία λεπτά θα σου έχουν ξεκλειδώσει το λογαριασμό. θα κάνω μια προσπάθεια απλά αν είναι εύκολο μπορείς να μου πεις πάνω κάτω τι θα με ρωτήσουν...για να είμαι λίγο προετοιμασμένος.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, gab76 said: θα κάνω μια προσπάθεια απλά αν είναι εύκολο μπορείς να μου πεις πάνω κάτω τι θα με ρωτήσουν...για να είμαι λίγο προετοιμασμένος. Θα τους πεις ότι έχει κλειδωθεί ο λογαριασμός σου, θα σε ρωτήσουν το μέιλ σου, θα στείλουν έναν κωδικό στο κινητό σου για να επιβεβαιώσουν ότι είσαι εσύ και τέλος. 2
gab76 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, Malthador είπε Θα τους πεις ότι έχει κλειδωθεί ο λογαριασμός σου, θα σε ρωτήσουν το μέιλ σου, θα στείλουν έναν κωδικό στο κινητό σου για να επιβεβαιώσουν ότι είσαι εσύ και τέλος. Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα