Mr_Terror Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Το βγάζει και μένα.τηλεφωνο και ίντερνετ έχω μόνο.κανενα άλλο πακετο
Ravager Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Πήρα εγώ. Πήγα να το βάλω αλλά επείδη έχω ενεργό λογαριασμό από ΔΕΗ δεν με αφήνει. Μου βγάζει ότι δεν υπάρχει η προσφορά. Με το support που μίλησα είπανε ότι δεν μπορώ να το βάλω σε ήδη ενεργή προσφορά. Το θετικό είναι ότι μου λήγει 29/12 και θα μπορέσω να το βάλω. Εγώ έχω Cosmote TV Full.
SergioX Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα μου το εμφανισε.Αν και δεν έχει τίποτα...
spinemm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Ευχαριστω ts μολις το "κερδισα" αν και φανταζομαι οτι λογω ενεργου κουπονιου απο ΔΕΗ δεν θα το δεχτει σαν "επεκταση", οποτε οταν το δοκιμασω (λογικα μεχρι την Παρασκευη) και δεν το δεχτει, θα το "βαλω" εδω και οποιος προλαβει!!! (Εχω CosmΟΤΕ συμβολαιο κινητης-σταθερο τηλ-ιντ-CosmoteTV Full). On 08/12/2024 at 00:18, theofanis20 said: Εντελώς δωρεάν για ένα ολόκληρο χρόνο μπορείς να έχεις το κουπόνι του Ant1+ και μαζί με όλη την Formula 1 και το αθλητικό περιεχόμενο. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέσω του Cosmote app στην ενότητα For You με τα κουπόνια. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι τις 14/12. Το κουπόνι ισχύει μέχρι τις 14/1 και παρέχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Ant1+ Sports εντελώς δωρεάν για 12 μήνες, ενώ μπορεί να εξαργυρωθεί από νέους και παλαιούς συνδρομητές. Για την εξαργύρωση του κουπονιού απαιτείται η χρήση κάρτας, επομένως καλό είναι να βάλετε μια Revolut προπληρωμένη και μετά να την ακυρώσετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή για να μην χρεωθείτε μετά τους 12 μήνες.
dtrzG Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, spinemm είπε Ευχαριστω ts μολις το "κερδισα" αν και φανταζομαι οτι λογω ενεργου κουπονιου απο ΔΕΗ δεν θα το δεχτει σαν "επεκταση", οποτε οταν το δοκιμασω (λογικα μεχρι την Παρασκευη) και δεν το δεχτει, θα το "βαλω" εδω και οποιος προλαβει!!! (Εχω CosmΟΤΕ συμβολαιο κινητης-σταθερο τηλ-ιντ-CosmoteTV Full). Spoiler Προσωπικά, θα τηρούσα σειρά προτεραιότητας (FCFS - first come first served) σε όποιον ζήτησε σε αυτό το πόστ (μέσω ΠΜ) παρά να το "πετάξω" κι όποιος προλάβει. Το θεωρώ πιο δίκαιο και ουσιαστικό. (Μακάρι να υπήρχε τρόπος να μαθαίνουμε και ποιος το χρειάζεται πραγματικά κι επωφελείται 101%, εξοικονομώντας και πρωτίστως εκμεταλλεύοντάς το στο έπακρο..) Φιλικά πάντα!
Pwpwpw Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω συμβόλαιο στο κινητό και φουλ πακέτο σταθερό-internet, ανοίγω την εφαρμογή, πάω στην ενότητα for you και το μονο δωρεάν που μου έχει να ενεργοποιήσω, είναι η χριστουγεννιάτικη προσφορά με τα unlimited data για 7 ημέρες, δεν μου έχει κάτι άλλο, εκτός αν κοιτάω σε λάθος ενότητα. Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από Pwpwpw
idefixius Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ το βρήκα στην αρχική καρτέλα, πάνω πάνω στις προσφορές
MrGalaxy Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γελάει ο κόσμος.... Είμαι συνδρομητης cosmote tv 11 ολόκληρα χρόνια ,30 χρόνια τηλεφωνο /ιντερνετ σε cosmote και με αποκλεισαν απο αυτο το δωρο του Ant1 Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από MrGalaxy 5
MaXmaD Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Το εχει παρει κανεις εχοντας ΜΟΝΟ καρτοκινητο;
spinemm Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Pwpwpw said: Εγώ έχω συμβόλαιο στο κινητό και φουλ πακέτο σταθερό-internet, ανοίγω την εφαρμογή, πάω στην ενότητα for you και το μονο δωρεάν που μου έχει να ενεργοποιήσω, είναι η χριστουγεννιάτικη προσφορά με τα unlimited data για 7 ημέρες, δεν μου έχει κάτι άλλο, εκτός αν κοιτάω σε λάθος ενότητα. 8 hours ago, MrGalaxy said: Γελάει ο κόσμος.... Είμαι συνδρομητης cosmote tv 11 ολόκληρα χρόνια ,30 χρόνια τηλεφωνο /ιντερνετ σε cosmote και με αποκλεισαν απο αυτο το δωρο του Ant1 Εχω την εντυπωση οτι ειναι για ολους, πχ και εγω εδω και τουλαχιστον 30 χρονια, τηλεφωνο, ιντερνετ απο οταν εγινε διαθεσιμο, κινητο-cosmote tv full πακετο απο οταν εγιναν διαθεσιμα, ελαβα και την προσφορα για ΑΝΤ1+ και των δεδομενων, στην δουλεια, συναδελφοι με πολυ λιγοτερα χρονια cosmote, ειτε σταθερο-ιντερνετ, ειτε/και συμβολαιο κινητης, ειτε/και τηλεοραση επισης ελαβαν και τις δυο προσφορες...καλο θα ηταν εαν τις θελετε (που προσωπικα θα σου πω οτι ο ΑΝΤ1+ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, εγω για την F1 το ηθελα αλλα μετα απο αυτα που περασα ενα χρονο τωρα μακρια και αγαπημενοι θα σου πω και ΜΟΝΟ για οσο δινουν δωρεαν κουπονια...) τις προσφορες δεν χανετε τιποτα να τσεκαρετε το app μια φορα την ημερα...αυτο εκανα και εγω, χτες την προσφορα για ΑΝΤ, σημερα που τσεκαρα ηρθε και η προσφορα για τα δεδομενα... Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από spinemm 1
Pwpwpw Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spinemm είπε Εχω την εντυπωση οτι ειναι για ολους, πχ και εγω εδω και τουλαχιστον 30 χρονια, τηλεφωνο, ιντερνετ απο οταν εγινε διαθεσιμο, κινητο-cosmote tv full πακετο απο οταν εγιναν διαθεσιμα, ελαβα και την προσφορα για ΑΝΤ1+ και των δεδομενων, στην δουλεια, συναδελφοι με πολυ λιγοτερα χρονια cosmote, ειτε σταθερο-ιντερνετ, ειτε/και συμβολαιο κινητης, ειτε/και τηλεοραση επισης ελαβαν και τις δυο προσφορες...καλο θα ηταν εαν τις θελετε (που προσωπικα θα σου πω οτι ο ΑΝΤ1+ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, εγω για την F1 το ηθελα αλλα μετα απο αυτα που περασα ενα χρονο τωρα μακρια και αγαπημενοι θα σου πω και ΜΟΝΟ για οσο δινουν δωρεαν κουπονια...) τις προσφορες δεν χανετε τιποτα να τσεκαρετε το app μια φορα την ημερα...αυτο εκανα και εγω, χτες την προσφορα για ΑΝΤ, σημερα που τσεκαρα ηρθε και η προσφορα για τα δεδομενα... Και εγω για την F1 το θελω. Και να μην το βγαλει οκ δεν θα σκασω και ολας απλως μου κανει εντυπωση πως γινετε να δινει το κουπονι επιλεκτικα και οχι σε ολους τους πελατες της. Ισως εμφανιστει αυριο-μεθαυριο τι να πω Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από Pwpwpw 2
ultrahd Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Μήπως θα μπορούσε κάποιος που έχει πάρει το συγκεκριμένο κουπόνι να μας αναφέρει: 1. Πώς το παίρνεις αυτό το κουπόνι? Το κατοχυρώνεις κάπως και μετά σου εμφανίζει τον κωδικό του κουπονιού σε τίποτα διαθέσιμα κουπόνια? Το πατάς και σου έρχεται το κουπόνι με sms/mail? Δηλαδή ποιά είναι ακριβώς η διαδικασία που πρέπει να κάνεις για να το πάρεις? 2. Σε σχέση με το αντίστοιχο κουπόνι για 9 μήνες από ΔΕΗ τι διαφορά έχει? Είναι άλλο πακέτο ?Ποιά προσφορά δίνει πιο "πλούσιο" πακέτο,της cosmote ή της ΔΕΗ? Ευχαριστώ παιδιά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα