Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντελώς δωρεάν για ένα ολόκληρο χρόνο μπορείς να έχεις το κουπόνι του Ant1+ και μαζί με όλη την Formula 1 και το αθλητικό περιεχόμενο. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέσω του Cosmote app στην ενότητα For You με τα κουπόνια. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι τις 14/12.

Το κουπόνι ισχύει μέχρι τις 14/1 και παρέχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Ant1+ Sports εντελώς δωρεάν για 12 μήνες, ενώ μπορεί να εξαργυρωθεί από νέους και παλαιούς συνδρομητές. Για την εξαργύρωση του κουπονιού απαιτείται η χρήση κάρτας, επομένως καλό είναι να βάλετε μια Revolut προπληρωμένη και μετά να την ακυρώσετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή για να μην χρεωθείτε μετά τους 12 μήνες.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

αυτο που ειναι για "για επιλεγμένους χρήστες" εμενα δεν μου εχει εμφανιστει ποτε τετοια προσφορα , μηπως ειναι μονο για αυτους που εχουν συμβόλαιο ? γιατι εγω εχω "καρτα"

Δημοσ.

Εγώ το βρήκα ακριβώς στην ενότητα που είπε ο OP. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά έχω κάρτο συμβόλαιο φοιτητικό στην Cosmote. 

Δημοσ.
14 minutes ago, John_Manos said:

Εγώ το βρήκα ακριβώς στην ενότητα που είπε ο OP. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά έχω κάρτο συμβόλαιο φοιτητικό στην Cosmote. 

Πήγα στο for you αλλα δε βλέπω κάπου κουπόνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω καρτοκινητό και σταθερή σύνδεση και τα πεθερικά μου δύο συνδέσεις κινητής. Δεν βλέπω τίποτα πουθενά στο For You σε κανένα app (δικό μου ή πεθερικών)....Μάλλον δεν είμαστε "επιλεγμένοι". 

Επεξ/σία από yiankap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαδικασία ποια είναι βρε παιδιά;  Δεν βλέπω πουθενά κάποιο πεδίο που βάζεις κουπόνι. Έχει μόνο στοιχεία κάρτας και κουμπί πληρωμή.

EDIT: Είναι στην πρώτη σελίδα!

Επεξ/σία από cirrus
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, mike_7_ είπε

Πρέπει να είσαι και συνδρομητής Cosmote Tv  για να στο βγάλει. Αυτό κατάλαβα.

Έτσι φαίνεται. Εγώ έχω μόνο Cosmote TV Cinema στην Cosmote, κανένα κινητό ή σταθερό, και μου το είχε το κουπόνι διαθέσιμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...