theofanis20 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Εντελώς δωρεάν για ένα ολόκληρο χρόνο μπορείς να έχεις το κουπόνι του Ant1+ και μαζί με όλη την Formula 1 και το αθλητικό περιεχόμενο. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέσω του Cosmote app στην ενότητα For You με τα κουπόνια. Η προσφορά είναι διαθέσιμη μέχρι τις 14/12. Το κουπόνι ισχύει μέχρι τις 14/1 και παρέχει πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του Ant1+ Sports εντελώς δωρεάν για 12 μήνες, ενώ μπορεί να εξαργυρωθεί από νέους και παλαιούς συνδρομητές. Για την εξαργύρωση του κουπονιού απαιτείται η χρήση κάρτας, επομένως καλό είναι να βάλετε μια Revolut προπληρωμένη και μετά να την ακυρώσετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή για να μην χρεωθείτε μετά τους 12 μήνες. 4 1
andreasomagiras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δεν είμαι επιλεγμένος χρήστης, περισσότερος χρόνος για ψάρεμα 😁 3 8
Votritis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 αυτο που ειναι για "για επιλεγμένους χρήστες" εμενα δεν μου εχει εμφανιστει ποτε τετοια προσφορα , μηπως ειναι μονο για αυτους που εχουν συμβόλαιο ? γιατι εγω εχω "καρτα"
d_gkal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Που το βρίσκουμε; Δε βλέπω κάτι και έχω what's up
John_Manos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ το βρήκα ακριβώς στην ενότητα που είπε ο OP. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά έχω κάρτο συμβόλαιο φοιτητικό στην Cosmote.
d_gkal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 14 minutes ago, John_Manos said: Εγώ το βρήκα ακριβώς στην ενότητα που είπε ο OP. Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλά έχω κάρτο συμβόλαιο φοιτητικό στην Cosmote. Πήγα στο for you αλλα δε βλέπω κάπου κουπόνια.
yiankap Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εγώ έχω καρτοκινητό και σταθερή σύνδεση και τα πεθερικά μου δύο συνδέσεις κινητής. Δεν βλέπω τίποτα πουθενά στο For You σε κανένα app (δικό μου ή πεθερικών)....Μάλλον δεν είμαστε "επιλεγμένοι". Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από yiankap
Sherlock_7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δοκίμασα και στο αππ της μητέρας και ούτε εκείνη είναι προνομιούχα.
npapagri_xtra Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 μολις το κοιταξα και το εχω. εχω μεσω δορυφορου cosmote tv και σταθερο στο σπιτι. ευχαριστω τον ts.
cirrus Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η διαδικασία ποια είναι βρε παιδιά; Δεν βλέπω πουθενά κάποιο πεδίο που βάζεις κουπόνι. Έχει μόνο στοιχεία κάρτας και κουμπί πληρωμή. EDIT: Είναι στην πρώτη σελίδα! Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από cirrus
Sherlock_7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Zookeeper84 είπε Θα ήθελα ένα αν κάποιος δεν το θέλει. Κι εγώ το ίδιο καθώς δεν είμαστε δικαιούχοι.
pantelis20 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Και εγώ θα ήθελα αν περισσέψει κανένας κωδικός.
mike_7_ Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Πρέπει να είσαι και συνδρομητής Cosmote Tv για να στο βγάλει. Αυτό κατάλαβα.
Giama Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, mike_7_ είπε Πρέπει να είσαι και συνδρομητής Cosmote Tv για να στο βγάλει. Αυτό κατάλαβα. Έτσι φαίνεται. Εγώ έχω μόνο Cosmote TV Cinema στην Cosmote, κανένα κινητό ή σταθερό, και μου το είχε το κουπόνι διαθέσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα