Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@kirileman Οι γραμμές της οπτικής είναι Vodafone. Εγώ έχω πάροχο την Vodafone. Το γραφείο πιο δίπλα που έχει Cosmote και είμαστε στην ίδια υποδομή made by VF βρίσκεται στην ίδια κατάσταση.

Edit: Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με την τεχνικη υποστηριξη και μιση ωρα επανω σε μια σκαλα για να συνδεσω το PowerStation καρφί (επειδη χρησιμοποιω καθαρό gateway αλλης εταιριας που ειναι σαφεστατα καλυτερο απο της Vodafone, αλλα δεν πείθονται) δηλωσανε βλαβη στην περιοχη και βλεπουμε

Επεξ/σία από nakadj
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 minute ago, Tenshi said:

Αιγάλεω πάντως πήραμε υποβάθμιση.

Παντού σε όλες τις 500άρες σε υποδομή Nova που πήγαν να αλλάξουν, απ' ό,τι φαίνεται. 

Επεξ/σία από infin1tyGR
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kirileman είπε

Είχες και στο χωριό σου 25 up; 😁
Τα ίδια και εδώ.

Χειρότερα, με χάλασε το dl που έπεσα κάτω απο τα 490mbps και συνειδητοποιώ πως αυτό το -12 ήταν όλο το εύρος που είχα διαθέσιμο μέχρι πριν 2 χρόνια!

Είμαστε μυστήρια πλάσματα εμείς οι άνθρωποι.

• Super Moderators
Δημοσ.
21 hours ago, Tenshi said:

Χειρότερα, με χάλασε το dl που έπεσα κάτω απο τα 490mbps και συνειδητοποιώ πως αυτό το -12 ήταν όλο το εύρος που είχα διαθέσιμο μέχρι πριν 2 χρόνια!

Είμαστε μυστήρια πλάσματα εμείς οι άνθρωποι.

Λογικά σήμερα θα έφτιαξε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σ εμενα η mobile εφαρμογη της cosmote δειχνει οτι εγινε η αναβαθμιση  και η διαχειριση εξοπλισμου Router λεει 300/150 down-up.....αλλα το speedtest.net  δειχνει 30 upload ???

Επεξ/σία από molivos
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 10/12/2024 at 22:46, molivos said:

Σ εμενα η mobile εφαρμογη της cosmote δειχνει οτι εγινε η αναβαθμιση  και η διαχειριση εξοπλισμου Router λεει 300/150 down-up.....αλλα το speedtest.net  δειχνει 30 upload ???

Τι router?

Δημοσ.
37 minutes ago, panatha1369 said:

Εγω με cosmote  σε υποδομη vodafone  εχω 312/143 οσα ρεσταρτ και αν εχω κανει σε ρουτερ και ont..

Δεν θα αλλάξει κάτι με τα restart. Η Vodafone κατά πάσα πιθανότητα το έχει ορίσει παντού ακριβώς 150, οπότε με το overhead πέφτεις πιο χαμηλά. Ίσως κάποια στιγμή να δώσουν κάτι παραπάνω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...