Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειπα να δοκιμασω και να ειμαι standby στις 12 η ωρα, αλλα τελικα το κανανε απο πιο νωρις :)

Screenshot 2024-12-07 231732.png

Επεξ/σία από Shadowjump
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, RSi_Weaver είπε

Στη Nova δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Φαίνεται πως σήμερα ξεκουράζονται λόγω Κυριακής. Μάλλον από αύριο και βλέπουμε...

Μια χαρα αναβαθμισε η Nova απο χθες κιολας το πρωι σε εμενα. 
image.png.9ad6d26e1f6eb53aa44fc26f18ac9f60.png

Επεξ/σία από ReBeLoS
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

Μια χαρα αναβαθμισε η Nova απο χθες κιολας το πρωι σε εμενα. 
image.png.9ad6d26e1f6eb53aa44fc26f18ac9f60.png

Εγώ 500αρα οπτικη νοβα εχω αλλα ακομα δεν έγινε η αναβάθμιση.. Αντιθέτως το upload speed μειώθηκε απο 50 σε 25! 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δοκιμαστε αν δεν το κανατε και καμια επανεκινηση στο ρουτερ αν και στην δικη μου περιπτωση δεν εκανα τιποτα.

Επισης δειτε και στο nova account αν αναγραφει στο προγραμμα σας την νεα ταχυτητα στο upload.

Επεξ/σία από ReBeLoS
Δημοσ.

Στο nova account σε μενα γραφει ταχυτητα upload 250 mbps αλλά εχω ακόμα 25... Το πρωί μιλησα μαζί τους και μου ειπανε οτι η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά και οτι θα πρεπει να περιμένω 1 αντε 2 μέρες για να μπει η νεα ταχύτητα.. ο χρονος θα δείξει αλλά δε περιμενα να εχω λιγότερο upload μεχρι την αναβάθμιση

Δημοσ.
3 hours ago, Takisioak said:

Στο nova account σε μενα γραφει ταχυτητα upload 250 mbps αλλά εχω ακόμα 25... Το πρωί μιλησα μαζί τους και μου ειπανε οτι η αναβάθμιση γίνεται σταδιακά και οτι θα πρεπει να περιμένω 1 αντε 2 μέρες για να μπει η νεα ταχύτητα.. ο χρονος θα δείξει αλλά δε περιμενα να εχω λιγότερο upload μεχρι την αναβάθμιση

Ενημερώθηκαν, φαίνεται, από το τεχνικό τμήμα, γιατί μέχρι το μεσημέρι έψαχναν να βρουν βλάβη στο ρούτερ μου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φαίνεται να προχωράει, speedtest Nova 8/12 16:03 σε φίλο στους Άγιους Αναργύρους 

image.png.cdcf4cc1aadf2b4237a055996557ee56.png

Επεξ/σία από Mene
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kirileman είπε

Ενημερώθηκαν, φαίνεται, από το τεχνικό τμήμα, γιατί μέχρι το μεσημέρι έψαχναν να βρουν βλάβη στο ρούτερ μου.

Έφταιγε το ρούτερ σου τελικά?

Δημοσ.
5 minutes ago, Takisioak said:

Έφταιγε το ρούτερ σου τελικά?

Περιμένω να μου στείλουν το νέο ρούτερ για να σου απαντήσω ή να πάει το upload στα 250. Για την ώρα είμαι στα 500/25 και μετά από reset που μου πρότειναν, έχασα και την τηλεφωνία. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kirileman είπε

Περιμένω να μου στείλουν το νέο ρούτερ για να σου απαντήσω ή να πάει το upload στα 250. Για την ώρα είμαι στα 500/25 και μετά από reset που μου πρότειναν, έχασα και την τηλεφωνία. 

Μάλιστα.. Εγώ ειμαι ακόμα στα 500/25, εκανα 3-4 απλά restart μεσα σε ολη την ημέρα ακόμα τίποτα..Αν δεν φτιάξει μεχρι το πρωι θα ξαναμιλήσω με την υποστήριξη να το δουν 

Δημοσ.

Κι εδω φαίνεται να έγινε απο την Κυριακή στις 2 το πρωί αλλά δε βλέπω 1000/500. Τώρα έπεσε και το download 😂. Θα μιλήσω με την υποστήριξη.
image.png.b1f036265667035124179025b45ff0d1.png

Δημοσ.
25 minutes ago, nakadj said:

Κι εδω φαίνεται να έγινε απο την Κυριακή στις 2 το πρωί αλλά δε βλέπω 1000/500. Τώρα έπεσε και το download 😂. Θα μιλήσω με την υποστήριξη.
image.png.b1f036265667035124179025b45ff0d1.png

Πάροχος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...