Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω κλείσει με την παρέα μου 3 εισιτήρια μέσω του Mytrip για Άμστερνταμ (πήγαινε με aegean, γύρνα  με skyexpress), ωστόσο το ένα άτομο για κάποιους  λόγους δεν μπορεί να ταξιδέψει. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το όνομα στο εισιτήριο προκειμένου να ταξιδέψει ένας άλλος φίλος στη θέση του σε κάποια από αυτές τις αεροπορικές;  

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, DARIDARI2024 είπε

Καλησπέρα έχω κλείσει με την παρέα μου 3 εισιτήρια μέσω του Mytrip για Άμστερνταμ (πήγαινε με aegean, γύρνα  με skyexpress), ωστόσο το ένα άτομο για κάποιους  λόγους δεν μπορεί να ταξιδέψει. Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το όνομα στο εισιτήριο προκειμένου να ταξιδέψει ένας άλλος φίλος στη θέση του σε κάποια από αυτές τις αεροπορικές;  

Αν δεν έχει γίνει check in ίσως και να γίνεται ,με χρέωση.Τώρα πόσο ευκολο είναι αυτό μέσω γραφείου....................

Δημοσ.
11 ώρες πριν, DARIDARI2024 είπε

Μπορεις απλα θα πρεπει να γινει νεα εκδοση εισιτηρίου με οτι αυτο συνεπάγεται (οικονομικα) 

Δημοσ.

επειδη πρωτη φορα το ακουω αυτο το Mytrip ,εχει καποιο πλεονεκτημα να κλεισεις ταξιδι με αυτο? κατα τα αλλα τυχεροι ,πατε σε ωραια πολη και ταξιδευετε ωραια εποχη.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/12/2024 στις 10:30 ΜΜ, DARIDARI2024 είπε

Γίνεται,συνήθως έχει κάποια χρέωση.Αναγραφει στους όρους την χρέωση καθώς και το διάστημα που μπορείς να το αλλάξεις.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, megapaixtaras είπε

επειδη πρωτη φορα το ακουω αυτο το Mytrip ,εχει καποιο πλεονεκτημα να κλεισεις ταξιδι με αυτο? κατα τα αλλα τυχεροι ,πατε σε ωραια πολη και ταξιδευετε ωραια εποχη.

Γραφειο (internetικο) ταξιδιων ειναι. Δεν ειναι η καλυτερη επιλογη για να κλεισεις με καποιον τριτο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...