Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα στην ομαδα.

Κατοχος Toyota Yaris Hybrid 21. Θελω να αγορασω λαστιχενια πατακια. Ειχα παρει καποια στο προηγουμενο αυτοκινητο και μυριζαν ασχημα.
Εχω βρει τα παρακατω.

Στο 2ο νομιζω οτι τα κλιψακια δεν θα κουμπωνουν.
Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο δοκιμασμενο? Ευχαριστω!
Δημοσ.

Δεν νομιζω να αποφυγεις την λαστιχιλα. Οτι αντιστοιχο πατακι εχω δει, εκανε τουλαχιστον μηνα να φυγει η μυρωδια. 

Spoiler

Επισης, κλιπακια. Εν. Clip, πληθ. Clips -> Κλιπ, Κλιπς. To υποκοριστικο αντιστιχα: εν. κλιπακι -> πληθ. κλιπακια. Ναι ειμαι πολυ αστειος στα παρτι. 

Δημοσ.

Είχα κάνει το λάθος να πάρω από Jumbo. Ήταν τόσο στενά και είχαν τόση μυρωδιά που τα πέταξα την πρώτη μέρα. Μετά δοκίμασα του lidl τα οποία μπορείς να τα κόψεις στα μέτρα σου. Τα είχα πάνω 2 βδομάδες και κάθε μέρα το αυτοκίνητο μύριζε ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρω από τι ήταν φτιαγμένα αλλά κατέληξαν στον κάδο μιας κ η μυρωδιά σε ζαλιζε.

Ευτυχώς έπεσα πάνω σε αυτά.

Είναι τα μόνα που δεν μυρίζουν 

https://www.skroutz.gr/s/44568608/Kaver-Set-Mprostina-kai-Piso-Patakia-4tmch-apo-Lasticho-Mayra-BGMM1.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Τα έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα. Είναι βέβαια universal οπότε ταιριάζουν σε όλα τα αυτοκίνητα αλλα δεν είναι ακριβώς στα μέτρα σου.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, tzotzo είπε

Η ΤΟΥΟΤΑ δεν εχει;

1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε

Έχει η αντιπροσωπία.

Έχει αλλά κάπου στα 90 ευρώ νομίζω.

7 ώρες πριν, bill999r είπε

Ευτυχώς έπεσα πάνω σε αυτά.

Είναι τα μόνα που δεν μυρίζουν 

https://www.skroutz.gr/s/44568608/Kaver-Set-Mprostina-kai-Piso-Patakia-4tmch-apo-Lasticho-Mayra-BGMM1.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

Τα έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα. Είναι βέβαια universal οπότε ταιριάζουν σε όλα τα αυτοκίνητα αλλα δεν είναι ακριβώς στα μέτρα σου.

Ευχαριστώ πολύ θα τα κοιτάξω. Γλιστράνε ή είναι σταθερά?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, christos_realmad είπε

Ευχαριστώ πολύ θα τα κοιτάξω. Γλιστράνε ή είναι σταθερά?

Όχι δεν γλυστρανε καθόλου. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα. Κατά καιρούς παίζουν και σε προσφορά στα 14 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Δεν είναι δοκιμασμένο αλλά ο Κοκκινοπλύτης έχει κάποια που λέει ότι είναι από άοσμο υλικό

Ναι είναι τα rezaw που έχω βάλει στα λινκ, από τις φωτός μου φαίνεται ότι τα κλιψακια στον οδηγό δεν θα κουμπώνουν. Θα καλέσω αύριο να το επιβεβαιώσω 

1 ώρα πριν, bill999r είπε

Όχι δεν γλυστρανε καθόλου. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα. Κατά καιρούς παίζουν και σε προσφορά στα 14 ευρώ.

Τελεια!!

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, christos_realmad είπε

Ναι είναι τα rezaw που έχω βάλει στα λινκ, από τις φωτός μου φαίνεται ότι τα κλιψακια στον οδηγό δεν θα κουμπώνουν. Θα καλέσω αύριο να το επιβεβαιώσω 

Tα πιο φθηνά είναι Rigum. Τα Rezaw είναι τα σκαφάκια που είναι πιο ακριβά.

23 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Τα καλά φτάνουν την τιμή της επίσημης αντιπροσωπείας!

Δεν ξέρω πόσο τα έχει η αντιπροσωπεία, είδα 91 ευρώ για εταιρικούς πελάτες

Δημοσ.

Σχετικο ασχετο Εχω την εντύπωση ότι σε yaris απλο με yaris hybrid τα πατάκια ειναι διαφορετικά. Τσεκαρε το με τον πωλητή πριν την αγορά 

• Like 1
Δημοσ.
On 08/12/2024 at 12:02, christos_realmad said:

Τελεια!!

Από κει πήρα για Yaris 2011 mk2. 

Δε χρειάζονται κλιψακια καθώς είναι πολύ σταθερά

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...