christos_realmad Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα στην ομαδα. Κατοχος Toyota Yaris Hybrid 21. Θελω να αγορασω λαστιχενια πατακια. Ειχα παρει καποια στο προηγουμενο αυτοκινητο και μυριζαν ασχημα. Εχω βρει τα παρακατω. https://www.carmotoshop.gr/patakia-marke-gr/toyota-patakia-marke-gr/yaris-patakia-marke-gr/patakia-skafakia-touota-yaris-kai-yaris-cross-xp210-2020-2024-frogum-3-pieces-gr?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR32mX3g4KLf8k_G2Bxe0YRewL5-6qbGw5trT3DdYe2np678hccUbXn3mCw_aem_NF4HlInI9npQpt0nMkQx7g https://www.skroutz.gr/s/26613021/Rezaw-Plast-Set-Mprostina-kai-Piso-Patakia-Typou-Skafaki-3tmch-apo-Lasticho-gia-Toyota-Yaris-Hybrid-Mayra-201430.html?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3jiKC76rXALc8GRu-6neoFjCpKatokHzj6SrAEXncApcPZocN8eUvx2D4_aem_g_3J47eIZJ1LHrdU667rug Στο 2ο νομιζω οτι τα κλιψακια δεν θα κουμπωνουν. Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο δοκιμασμενο? Ευχαριστω!
kostas_anes Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δεν νομιζω να αποφυγεις την λαστιχιλα. Οτι αντιστοιχο πατακι εχω δει, εκανε τουλαχιστον μηνα να φυγει η μυρωδια. Spoiler Επισης, κλιπακια. Εν. Clip, πληθ. Clips -> Κλιπ, Κλιπς. To υποκοριστικο αντιστιχα: εν. κλιπακι -> πληθ. κλιπακια. Ναι ειμαι πολυ αστειος στα παρτι.
bill999r Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Είχα κάνει το λάθος να πάρω από Jumbo. Ήταν τόσο στενά και είχαν τόση μυρωδιά που τα πέταξα την πρώτη μέρα. Μετά δοκίμασα του lidl τα οποία μπορείς να τα κόψεις στα μέτρα σου. Τα είχα πάνω 2 βδομάδες και κάθε μέρα το αυτοκίνητο μύριζε ακόμα περισσότερο. Δεν ξέρω από τι ήταν φτιαγμένα αλλά κατέληξαν στον κάδο μιας κ η μυρωδιά σε ζαλιζε. Ευτυχώς έπεσα πάνω σε αυτά. Είναι τα μόνα που δεν μυρίζουν https://www.skroutz.gr/s/44568608/Kaver-Set-Mprostina-kai-Piso-Patakia-4tmch-apo-Lasticho-Mayra-BGMM1.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Τα έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα. Είναι βέβαια universal οπότε ταιριάζουν σε όλα τα αυτοκίνητα αλλα δεν είναι ακριβώς στα μέτρα σου. 1
christos_realmad Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, tzotzo είπε Η ΤΟΥΟΤΑ δεν εχει; 1 ώρα πριν, achilles_g_ είπε Έχει η αντιπροσωπία. Έχει αλλά κάπου στα 90 ευρώ νομίζω. 7 ώρες πριν, bill999r είπε Ευτυχώς έπεσα πάνω σε αυτά. Είναι τα μόνα που δεν μυρίζουν https://www.skroutz.gr/s/44568608/Kaver-Set-Mprostina-kai-Piso-Patakia-4tmch-apo-Lasticho-Mayra-BGMM1.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Τα έχω βάλει σε δύο αυτοκίνητα. Είναι βέβαια universal οπότε ταιριάζουν σε όλα τα αυτοκίνητα αλλα δεν είναι ακριβώς στα μέτρα σου. Ευχαριστώ πολύ θα τα κοιτάξω. Γλιστράνε ή είναι σταθερά?
bill999r Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, christos_realmad είπε Ευχαριστώ πολύ θα τα κοιτάξω. Γλιστράνε ή είναι σταθερά? Όχι δεν γλυστρανε καθόλου. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα. Κατά καιρούς παίζουν και σε προσφορά στα 14 ευρώ. 1
Nabuko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, christos_realmad είπε Εχει κανεις να μου προτεινει καποιο δοκιμασμενο? Ευχαριστω! Δεν είναι δοκιμασμένο αλλά ο Κοκκινοπλύτης έχει κάποια που λέει ότι είναι από άοσμο υλικό
christos_realmad Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν είναι δοκιμασμένο αλλά ο Κοκκινοπλύτης έχει κάποια που λέει ότι είναι από άοσμο υλικό Ναι είναι τα rezaw που έχω βάλει στα λινκ, από τις φωτός μου φαίνεται ότι τα κλιψακια στον οδηγό δεν θα κουμπώνουν. Θα καλέσω αύριο να το επιβεβαιώσω 1 ώρα πριν, bill999r είπε Όχι δεν γλυστρανε καθόλου. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα συγκεκριμένα. Κατά καιρούς παίζουν και σε προσφορά στα 14 ευρώ. Τελεια!!
achilles_g_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δεν είναι δοκιμασμένο αλλά ο Κοκκινοπλύτης έχει κάποια που λέει ότι είναι από άοσμο υλικό Τα καλά φτάνουν την τιμή της επίσημης αντιπροσωπείας!
Nabuko Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 32 λεπτά πριν, christos_realmad είπε Ναι είναι τα rezaw που έχω βάλει στα λινκ, από τις φωτός μου φαίνεται ότι τα κλιψακια στον οδηγό δεν θα κουμπώνουν. Θα καλέσω αύριο να το επιβεβαιώσω Tα πιο φθηνά είναι Rigum. Τα Rezaw είναι τα σκαφάκια που είναι πιο ακριβά. 23 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Τα καλά φτάνουν την τιμή της επίσημης αντιπροσωπείας! Δεν ξέρω πόσο τα έχει η αντιπροσωπεία, είδα 91 ευρώ για εταιρικούς πελάτες
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Εχω πάρει πριν 18 χρόνια Michelin πατάκια απο το Praktiker .Aκόμα είναι μια χαρά,δεν θυμάμαι να μύριζαν ποτέ.Δεν ξέρω αν τα έχει ακόμα.
achilles_g_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 https://www.skroutz.gr/s/41664393/Frogum-Set-Mprostina-kai-Piso-Patakia-Typou-Skafaki-3tmch-apo-Lasticho-gia-Toyota-Yaris-Mayra-3D426474.html
aGka8l Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Σχετικο ασχετο Εχω την εντύπωση ότι σε yaris απλο με yaris hybrid τα πατάκια ειναι διαφορετικά. Τσεκαρε το με τον πωλητή πριν την αγορά 1
d_gkal Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2024 On 08/12/2024 at 12:02, christos_realmad said: Ναι είναι τα rezaw που έχω βάλει στα λινκ, από τις φωτός μου φαίνεται ότι τα κλιψακια στον οδηγό δεν θα κουμπώνουν. Θα καλέσω αύριο να το επιβεβαιώσω Τελεια!! Από κει πήρα για Yaris 2011 mk2. Δε χρειάζονται κλιψακια καθώς είναι πολύ σταθερά 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα