JOHN ONLY Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, έχω δοκιμάσει αρκετούς συνδυασμούς αλλά δεν έχω βγάλει άκρη. Χρησιμοποιώ μία sim στο slot 2 για δεδομένα και μία στο slot 1 για κλήσεις. Δεν έχω καταφέρει κατα τις κλήσεις από την sim 1 να έχω δεδομένα από την sim 2. Άραγε ποιες ρυθμίσεις είναι οι σωστές για να το πετύχω; Ευχαριστώ.
chios Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δεν νομίζω ότι γίνεται αυτό που θες, μόνο μία σιμ είναι ενεργή κατά την διάρκεια της κλήσης. 1
BadBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δε γίνεται, η συσκευή έχει μία κεραία που χρησιμοποιείται από μία SIM ανά πάσα στιγμή (Dual SIM - Dual Standby). To Dual SIM - Dual Active (DSDA) κάνει αυτό που θέλεις, αλλά πρέπει η συσκευή να έχει δύο κεραίες. Δε γνωρίζω να υπάρχει κάποια μοντέρνα συσκευή που να το υποστηρίζει εκτός Κίνας, όπου οι κανονισμοί για την ακτινοβολία είναι πολύ πιο χαλαροί. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από BadBoy
Neptu Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Ήθελα να κάνω ακριβώς το ίδιο αλλά απ' ότι φαίνεται το ξεχνάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα