Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα που παρουσιαζοταν στα  smartphone της εταιρείας στις Amoled οθόνες κυρίως με την πράσινη γραμμή που εμφανιζόταν,φαίνεται ότι παίρνει άλλη οδό επίλυσης.

spacer.png

Συγκεκριμένα, ενώ μέχρι τώρα η Oneplus ,προχωρούσε σε αντικατάσταση οθονών, πλέον η υποστήριξη του θέματος αυτού θα είναι εφ'ορου ζωής

Μετά από έρευνες, απεφενθησαν ,ότι το πρόβλημα εντοπιζοταν σε συνθήκες υψηλής ζέστης και υγρασίας,κλίμα που συναντάται συνήθως στην Ινδία

Η αντιμετώπιση αποτελείται από τρεις αξονες:

1)Το βελτιωμένο στρώμα συγκόλλησης άκρων PVX

Το PVX είναι ένα υλικό υψηλής απόδοσης γνωστο για την εξαιρετική του αντοχή στις καιρικες συνθήκες και τις χημικές ουσίες. Δημιουργησαν ένα ανώτερο φράγμα που επιβραδύνει την εισροή υγρασίας και οξυγόνου.

2)Δοκιμή "Double 85"

Οι συσκευές υποβάλλονται σε θερμοκρασίες 85"C και υγρασία 85% για παρατεταμένες περιόδους. Είναι ένα κρίσιμο μέρος των δοκιμών γήρανσης για ηλεκτρονικά προϊόντα

Γ)Lifetime warranty

Έτσι η Oneplus γινεται η πρώτη μάρκα στον κλάδο που προσφέρει εγγύηση εφ όρου ζωής για ζητήματα οθόνης όπως το πρόβλημα της πράσινης γραμμής, καλύπτοντας όλες τις συσκευές OnePlus. Aυτή η πολιτική θα ισχύει για κάθε συσκευή που πουλάνε, από το πιο πρόσφατο ΟnePlus 13 έως παλαιότερα μοντέλα

spacer.png

Πηγη: https://community.oneplus.com/thread/1743847105291616260

Δημοσ.

Τα ζητήματα αυτά της οθόνης έχουν αναφερθεί σε μεγάλο βαθμό στην Ινδία, οπότε η OnePlus επιβεβαίωσε ότι η ισόβια αυτή εγγύηση θα είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στην Ινδία. Οι χρήστες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη θα πρέπει να συνεχίσουν να βασίζονται στις τυπικές εγγυήσεις ενός ή δύο ετών ανάλογα με την περιοχή τους.

https://techmaniacs.gr/h-oneplus-epiteloys-antimetopizei-to-provlima-tis-prasinis-grammis-stis-othones/

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Fotia είπε

Οι χρήστες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη θα πρέπει να συνεχίσουν να βασίζονται στις τυπικές εγγυήσεις ενός ή δύο ετών ανάλογα με την περιοχή τους

Σε αυτό, αν μπορείς να βρεις την επίσημη ανακοίνωση ,γιατί σε αυτό που παρέθεσα ,δεν αναφέρει κατι τετοιο

Δημοσ.

Aυτό που παρέθεσες είναι μια αναφορά σε forum της Οneplus ,  και απο τη αρχή  αναφέρεται στην Ινδία.

Αν σε ενδιαφέρει το θέμα ,ρώτησε το service της εταιρίας σχετικά ή τις τεχνολογικές σελίδες .

Δημοσ.

Εγώ έχω το 1+6 από τότε που βγήκε και δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.

Επίσης πρόσφατα πήρα και το 1+12 και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Fotia είπε

Aυτό που παρέθεσες είναι μια αναφορά σε forum της Οneplus ,  και απο τη αρχή  αναφέρεται στην Ινδία.

Αν σε ενδιαφέρει το θέμα ,ρώτησε το service της εταιρίας σχετικά ή τις τεχνολογικές σελίδες .

Αυτό που παρέθεσα είναι η επίσημη ανακοίνωση του Robin Liu, που απλά έγινε αναπαραγωγή στο forum της Oneplus

Επειδή είναι ο CEO της Oneplus στην Ινδία, δεν σημαίνει ότι θα ισχύσει μόνο για την Ινδία.

Επίσης ΤΙ να ρωτήσω το service της εταιρείας? Αν το project Starlight, είναι σε ισχύ?Πρώτον θα γελάνε και δεύτερον, είναι ανακοίνωση, άρα δεν ισχύει ακόμα

Τέλος όπως είπα ΟΤΑΝ υπάρξει επίσημη ανακοίνωση ότι ισχύει για Ινδία μόνο και όχι Αμερική και Ευρώπη,πρώτος εγώ θα το παραθέσω εδώ. Μέχρι τότε,υποθέσεις δεν κάνω

Δημοσ.

Δεν ξέρεις αν ισχύει κάτι ,και πότε θα ισχύσει αν δεν ρωτήσεις σχετικά πιο αρμόδιους .

Μπορεις επίσης και στην τεχνολογικές σελίδες να  στειλεις μήνυμα ή να γράψεις σχόλια.

Αν επίσης θεωρείς ότι  θα γελάνε στο service με κάτι που διάβασες σαν ανακοίνωση ,μην ασχολείσαι καθόλου ..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Fotia είπε

μην ασχολείσαι καθόλου ..

Να είσαι σίγουρος ότι δεν θα ασχοληθώ καθόλου με αυτό που προτείνεις πάντως.

Για τα υπόλοιπα που λες,υποθέσεις έχεις,υποθέσεις κάνω, που τραγουδάει και η στανιση

Δημοσ.

Εσυ παρέθεσες το άρθρο για συζήτηση ,χωρίς να γνωρίζεις αν υπάρχουν τέτοια θέματα στην Ελληνική αγορά ,που επίσης το επίσημο service θα γνωρίζει σχετικά .

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Fotia είπε

Εσυ παρέθεσες το άρθρο για συζήτηση ,χωρίς να γνωρίζεις αν υπάρχουν τέτοια θέματα στην Ελληνική αγορά ,που επίσης το επίσημο service θα γνωρίζει σχετικά .

Αν υπαρχουν θεματα στην ελληνικη αγορα,τα δεδομενα τα εχει η Oneplus ,οχι εγω και σιγουρα οχι καποιος αλλος που προτεινεις εσυ.

Τωρα οσον αφορα για την επιβεβαιωση απο το επισημο service,πάρε τηλέφωνο εσύ αύριο,ηχογράφησε τη συνομιλία και στειλτη μας,να την βάλουμε εδώ 

Δημοσ.
6 minutes ago, Rattlehead said:

Αν υπαρχουν θεματα στην ελληνικη αγορα,τα δεδομενα τα εχει η Oneplus ,οχι εγω και σιγουρα οχι καποιος αλλος που προτεινεις εσυ.

Τωρα οσον αφορα για την επιβεβαιωση απο το επισημο service,πάρε τηλέφωνο εσύ αύριο,ηχογράφησε τη συνομιλία και στειλτη μας,να την βάλουμε εδώ 

Ξεχνάς ότι εσύ έχεις τις απορίες  ,για το θέμα που εσύ άνοιξες , και όχι άλλο άτομο ,πόσο μάλλον να μάθει για λογαριασμό σου .

Τώρα αν το επίσημο service δεν γνωρίζει σχετικά ,τότε να αποφύγει κανείς προιόν της εταιρίας ,καθώς δεν υπάρχει υποστήριξη .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δώρο για τις άσκοπες συζητήσεις για θέμα που είναι άλλοι αρμόδιοι .

Επεξ/σία από Fotia
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GATE123 είπε

Εγώ έχω το 1+6 από τότε που βγήκε και δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.

Επίσης πρόσφατα πήρα και το 1+12 και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.

Και μακάρι να μην έχεις ,καθώς δεν έχουμε τόσο ακραίες καιρικες συνθηκες,όσο στις χώρες που εμφανίστηκε (Ινδια-Κινα)

Επίσης, το reference μπήκε στο μπλα-μπλα για αυτόν ακριβώς το λόγο,σαν ένα μικρό feedback ,του αν έχουμε αντίστοιχα θέματα,όχι σαν λύση,όχι σαν απορία, όχι σαν υπόθεση όπως κάνουν άλλοι.

Δημοσ.
4 minutes ago, Rattlehead said:

Και μακάρι να μην έχεις ,καθώς δεν έχουμε τόσο ακραίες καιρικες συνθηκες,όσο στις χώρες που εμφανίστηκε (Ινδια-Κινα)

Επίσης, το reference μπήκε στο μπλα-μπλα για αυτόν ακριβώς το λόγο,σαν ένα μικρό feedback ,του αν έχουμε αντίστοιχα θέματα,όχι σαν λύση,όχι σαν απορία, όχι σαν υπόθεση όπως κάνουν άλλοι.

Μην επανέρχεσαι στο θέμα δια της πλαγίας οδού , υποθέσεις κάνεις εσύ με ένα αρθρο που παρέθεσες ,χωρίς να ρωτήσεις εκεί που πρέπει τι ισχύει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...