Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά!

Εχω ένα μεγάλο κόλλημα όπως έβλεπε και από το nickname με τα DVD! Μηπως γνωρίζετε dvd player που να μην θέλει αρχεία VOB, MPEG κλπ; Δηλαδή, εγώ ψάχνω players που μπορούν να παίξουν και mp4. Όταν κατεβάσω ένα βίντεο/ταινια, να μην χρειάζεται να κάνω conversion το αρχείο σε VOB ή σε κάτι αλλο. Δηλαδή, θέλω να  κάνω burn in το αρχείο mp4 στον δίσκο (dvd) και να το αναγνωρίζει αμέσως.

Ευχαριστω για κάθε απάντηση!

Δημοσ.
Στις 7/12/2024 στις 3:24 ΜΜ, Ioannis_DVDfreak είπε

Γεια σας παιδιά!

Εχω ένα μεγάλο κόλλημα όπως έβλεπε και από το nickname με τα DVD! Μηπως γνωρίζετε dvd player που να μην θέλει αρχεία VOB, MPEG κλπ; Δηλαδή, εγώ ψάχνω players που μπορούν να παίξουν και mp4. Όταν κατεβάσω ένα βίντεο/ταινια, να μην χρειάζεται να κάνω conversion το αρχείο σε VOB ή σε κάτι αλλο. Δηλαδή, θέλω να  κάνω burn in το αρχείο mp4 στον δίσκο (dvd) και να το αναγνωρίζει αμέσως.

Ευχαριστω για κάθε απάντηση!

Αυτά που παίζουν dvx κλπ  δεν είναι ο τύπος που θες;Ενδεικτικά https://www.amazon.co.uk/Roxel-RDP-S500-Player-Region-Control-Black/dp/B09JKW6VYN?pd_rd_w=OuPdt&content-id=amzn1.sym.f21b52e8-064b-4d66-b5df-46184b7475ff&pf_rd_p=f21b52e8-064b-4d66-b5df-46184b7475ff&pf_rd_r=W4Q3Q6N9V1KZWRK9184T&pd_rd_wg=T4Wez&pd_rd_r=08ef6c1d-57aa-4c91-b092-7b8935fba6a2&pd_rd_i=B09JKW6VYN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...