Dr_Pepper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον δίνουν υψηλών επιδόσεων PC σε πελάτες που ζούν σε μια χώρα όπου ο μέσος μισθός είναι 60.000 τον χρόνο που να έβλεπαν τι δίνουν εδώ στην ελλάδα για σαβούρες και με πολίτες με μέσο μισθό τα 700 ευρώ τον μήνα (και νοίκι 300) 30 ευρώ θα πρέπει να με πληρώνανε για να μπω στον κόπο να περάσω να τους αδειάσω τον χώρο απο την αποθήκη τους παίρνοντάς αυτό το αρχαιολογικό έκθεμα όχι να ζητάνε απο εμένα για ΜΟΝΟ 5 μέρες... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Dr_Pepper 3 1
Arkin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Την είχα για σοβαρή εταιρία την nzxt. Ναι overpriced στα προϊόντα της αλλά όσες φορές χρειάστηκα εγγύηση ήταν απίθανη και με κάλυψε χωρίς να πληρώσω τίποτα. Τώρα βλέπω κάνει τέτοιες χαζομάρες. Κάτι πήγε πολύ στραβά εδώ και μπράβο στον gamer nexus που τους ξεσκέπασε παγκοσμίως.
Dr_Pepper Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Τουλάχιστον δίνουν υψηλών επιδόσεων PC σε πελάτες που ζούν σε μια χώρα όπου ο μέσος μισθός είναι 60.000 τον χρόνο που να έβλεπαν τι δίνουν εδώ στην ελλάδα για σαβούρες και με πολίτες με μέσο μισθό τα 700 ευρώ τον μήνα (και νοίκι 300) 30 ευρώ θα πρέπει να με πληρώνανε για να μπω στον κόπο να περάσω να τους αδειάσω τον χώρο απο την αποθήκη τους παίρνοντάς αυτό το αρχαιολογικό έκθεμα όχι να ζητάνε απο εμένα για ΜΟΝΟ 5 μέρες... Τώρα που το σκέφτομαι 5 μέρες 29 ευρω 30 μέρες (1 μήνας ) 154!!!! δηλαδή πιο ακριβοί και απο το PC με την 4070 ti και υδρόψυξη που δίνει η NZXT!!! lol κλαίω ούτε αγγελία στο insomnia να ήταν για ελαφρώς μεταχειρισμένο σαν καινούργιο
Tlykog Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κατανοώ την έντονη κριτική που έχει ασκηθεί στο πρόγραμμα Flex, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει μια παρεξήγηση σχετικά με τον σκοπό του και το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Εδώ, βέβαια, φέρει ευθύνη και η ίδια η εταιρεία, καθώς η επικοινωνία της δεν ήταν σαφής. Το πρόγραμμα δεν προορίζεται για άτομα που θέλουν να ενοικιάσουν έναν υπολογιστή ως μόνιμη λύση. Είναι προφανές ότι, μακροπρόθεσμα, αυτό δεν είναι οικονομικά βιώσιμο και δεν έχει νόημα. Όμως, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ενοικίαση υπολογιστή μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη: Επαγγελματίες που χρειάζονται προσωρινό εξοπλισμό: Αν, για παράδειγμα, ξεκινάς ένα δοκιμαστικό project ή μια startup και δεν γνωρίζεις αν θα πετύχει, η ενοικίαση σου δίνει ευελιξία χωρίς μεγάλες αρχικές επενδύσεις. Επιπλέον, τα έξοδα ενοικίασης μπορούν να καταχωρηθούν στις λειτουργικές δαπάνες της επιχείρησης, μειώνοντας τη φορολογική επιβάρυνση, η οποία είναι εξίσου σημαντική σε μία startup. Περιστασιακή χρήση από ιδιώτες: Σκέψου έναν φοιτητή που χρειάζεται έναν υπολογιστή για μια εργασία που απαιτεί εξειδικευμένο software, αλλά δεν έχει υπολογιστή, γιατί προτιμά κονσόλες ή χρησιμοποιεί μόνο κινητές συσκευές. Για αυτόν, η αγορά ενός συστήματος αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό δεν είναι λογική επιλογή. Θα μπορούσα να παρουσιάσω και άλλες περιπτώσεις όπου το πρόγραμμα αυτό συμφέρει, αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνετε τη λογική που παρουσιάζω. Αντί να κρίνουμε το πρόγραμμα ως "απατηλό", ίσως είναι πιο χρήσιμο να εξετάσουμε αν και κατά πόσο εξυπηρετεί αυτές τις συγκεκριμένες ανάγκες. Η έλλειψη σαφήνειας από την πλευρά της NZXT ήταν σίγουρα πρόβλημα, αλλά δεν πρέπει να αποκλείουμε ότι υπάρχουν σενάρια όπου ένα τέτοιο πρόγραμμα μπορεί να είναι πραγματικά λειτουργικό και ωφέλιμο. Με σεβασμό προς τις διαφορετικές απόψεις, θεωρώ σημαντικό να εξετάζουμε όλες τις πλευρές, πριν απορρίψουμε εντελώς μια ιδέα ή προϊόν. Στα υπόλοιπα του άρθρου, όπως παραπλανητικά specs κτλ θα συμφωνήσω. Εκεί θα πρέπει να το οργανώσει καλύτερα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Tlykog
Mhlogiatros Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 hours ago, pcos said: δεν χρειαζεται να τους ξεσκεπασει καποιος! ποιος με σωας τας φρενας παει να νοικιασει pc? Αμερικανακια που νοικιαζανε μαζι και mousepad !! πληρες πακετο μιλαμε ... γιατι το ειχε κλασει ο Νζτ . Οι ιδιοι που τρεχουν να αγορασουν NFT απο τοv καθε streamer . Ναι για το φτωχο φοιτητη σιγουρα παρειχαν "εξειδικευμένες λύσεις " εταιριαρες δικε μου ειδες τι κανουν τα funds . Υοu will own NOTHING Εκει στα μτχ βρισκεις με λιγο ψαξιμο dirt cheap κομματια να τα χαριζουνε σχεδον με το κιλο αλλα οτι τους διαφημιζουνε κανουνε ... Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Mhlogiatros
Jmanol000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Στις 7/12/2024 στις 8:48 ΜΜ, cpc464 είπε Εσύ θα νοίκιαζες κάτι όταν με 10 δόσεις θα ήταν δικό σου;. ναι , με την έννοια ότι δίνω το ένα δέκατο των χρημάτων που θα έδινα και το κρατάω για όσο καιρό το χρειάζομαι , θέλω να πω για εμένα που δεν παίζω πολλα games και είμαι χρήστης Mac ακουγεται καλο να δοσω καποια χρηματα για να χρησιμοποιησω ενα windows μηχανιμα για το 1 game που θελω να παιξω 22 ώρες πριν, Diavolos666 είπε ...εδώ σταμάτησα να διαβάζω. Ενοικίαση υπολογιστών? έχω την εντύπωση ότι απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να παίξουν κάνα game για λίγο καιρό χωρίς να θέλουν να δοσουν χρήματα για ένα σύστημα 1
vonnabe7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, Tlykog είπε Κατανοώ την έντονη κριτική που έχει ασκηθεί στο πρόγραμμα Flex, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει μια παρεξήγηση σχετικά με τον σκοπό του και το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Εδώ, βέβαια, φέρει ευθύνη και η ίδια η εταιρεία, καθώς η επικοινωνία της δεν ήταν σαφής. Το πρόγραμμα δεν προορίζεται για άτομα που θέλουν να ενοικιάσουν έναν υπολογιστή ως μόνιμη λύση. Είναι προφανές ότι, μακροπρόθεσμα, αυτό δεν είναι οικονομικά βιώσιμο και δεν έχει νόημα. Όμως, υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ενοικίαση υπολογιστή μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμη: Επαγγελματίες που χρειάζονται προσωρινό εξοπλισμό: Αν, για παράδειγμα, ξεκινάς ένα δοκιμαστικό project ή μια startup και δεν γνωρίζεις αν θα πετύχει, η ενοικίαση σου δίνει ευελιξία χωρίς μεγάλες αρχικές επενδύσεις. Επιπλέον, τα έξοδα ενοικίασης μπορούν να καταχωρηθούν στις λειτουργικές δαπάνες της επιχείρησης, μειώνοντας τη φορολογική επιβάρυνση, η οποία είναι εξίσου σημαντική σε μία startup. Περιστασιακή χρήση από ιδιώτες: Σκέψου έναν φοιτητή που χρειάζεται έναν υπολογιστή για μια εργασία που απαιτεί εξειδικευμένο software, αλλά δεν έχει υπολογιστή, γιατί προτιμά κονσόλες ή χρησιμοποιεί μόνο κινητές συσκευές. Για αυτόν, η αγορά ενός συστήματος αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό δεν είναι λογική επιλογή. Θα μπορούσα να παρουσιάσω και άλλες περιπτώσεις όπου το πρόγραμμα αυτό συμφέρει, αλλά πιστεύω ότι καταλαβαίνετε τη λογική που παρουσιάζω. Αντί να κρίνουμε το πρόγραμμα ως "απατηλό", ίσως είναι πιο χρήσιμο να εξετάσουμε αν και κατά πόσο εξυπηρετεί αυτές τις συγκεκριμένες ανάγκες. Η έλλειψη σαφήνειας από την πλευρά της NZXT ήταν σίγουρα πρόβλημα, αλλά δεν πρέπει να αποκλείουμε ότι υπάρχουν σενάρια όπου ένα τέτοιο πρόγραμμα μπορεί να είναι πραγματικά λειτουργικό και ωφέλιμο. Με σεβασμό προς τις διαφορετικές απόψεις, θεωρώ σημαντικό να εξετάζουμε όλες τις πλευρές, πριν απορρίψουμε εντελώς μια ιδέα ή προϊόν. Στα υπόλοιπα του άρθρου, όπως παραπλανητικά specs κτλ θα συμφωνήσω. Εκεί θα πρέπει να το οργανώσει καλύτερα. Πρεπει να δεις το βιντεο πρωτα και μετα να καταλαβεις. Το προβλημα που εκρινε η Gamernexus δεν ηταν οτι "γτ ανοικιαζεις τα pc σ", ηταν οι οροι οι οποιοι ενοικιαζες το pc. Δες το βιντεο κ ισως αλλαξεις την γνωμη σ. Φουλ αντικαταναλωτικη πρακτικη απο την εταιρεια.
Tlykog Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, vonnabe7 είπε Πρεπει να δεις το βιντεο πρωτα και μετα να καταλαβεις. Το προβλημα που εκρινε η Gamernexus δεν ηταν οτι "γτ ανοικιαζεις τα pc σ", ηταν οι οροι οι οποιοι ενοικιαζες το pc. Δες το βιντεο κ ισως αλλαξεις την γνωμη σ. Φουλ αντικαταναλωτικη πρακτικη απο την εταιρεια. Νομίζω πως απάντησα σε αυτό φίλε μου. Διάβασε με μεγαλύτερη προσοχή το μήνυμά μου. Έγραψα ότι στα υπόλοιπα του άρθρου συμφωνώ και θα πρέπει να οργανωθεί καλύτερα. Απλά ήθελα να τονίσω ότι σαν υπηρεσία δεν είναι κακή ή άχρηστη. 9 ώρες πριν, Jmanol000 είπε ναι , με την έννοια ότι δίνω το ένα δέκατο των χρημάτων που θα έδινα και το κρατάω για όσο καιρό το χρειάζομαι , θέλω να πω για εμένα που δεν παίζω πολλα games και είμαι χρήστης Mac ακουγεται καλο να δοσω καποια χρηματα για να χρησιμοποιησω ενα windows μηχανιμα για το 1 game που θελω να παιξω έχω την εντύπωση ότι απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να παίξουν κάνα game για λίγο καιρό χωρίς να θέλουν να δοσουν χρήματα για ένα σύστημα και όχι μόνο. Μπορείς να βρεις αρκετά σενάρια που συμφέρει. Παραπάνω ανέφερα 2: 1) Επαγγελματίες που χρειάζονται προσωρινό εξοπλισμό: Αν, για παράδειγμα, ξεκινάς ένα δοκιμαστικό project ή μια startup και δεν γνωρίζεις αν θα πετύχει, η ενοικίαση σου δίνει ευελιξία χωρίς μεγάλες αρχικές επενδύσεις. Επιπλέον, τα έξοδα ενοικίασης μπορούν να καταχωρηθούν στις λειτουργικές δαπάνες της επιχείρησης, μειώνοντας τη φορολογική επιβάρυνση, η οποία είναι εξίσου σημαντική σε μία startup. 2) Περιστασιακή χρήση από ιδιώτες: Σκέψου έναν φοιτητή που χρειάζεται έναν υπολογιστή για μια εργασία που απαιτεί εξειδικευμένο software, αλλά δεν έχει υπολογιστή, γιατί προτιμά κονσόλες ή χρησιμοποιεί μόνο κινητές συσκευές. Για αυτόν, η αγορά ενός συστήματος αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό δεν είναι λογική επιλογή. και μπορείς να βρεις και αρκετά ακόμα. Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2024 από Tlykog
Jmanol000 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Tlykog είπε Νομίζω πως απάντησα σε αυτό φίλε μου. Διάβασε με μεγαλύτερη προσοχή το μήνυμά μου. Έγραψα ότι στα υπόλοιπα του άρθρου συμφωνώ και θα πρέπει να οργανωθεί καλύτερα. Απλά ήθελα να τονίσω ότι σαν υπηρεσία δεν είναι κακή ή άχρηστη. και όχι μόνο. Μπορείς να βρεις αρκετά σενάρια που συμφέρει. Παραπάνω ανέφερα 2: 1) Επαγγελματίες που χρειάζονται προσωρινό εξοπλισμό: Αν, για παράδειγμα, ξεκινάς ένα δοκιμαστικό project ή μια startup και δεν γνωρίζεις αν θα πετύχει, η ενοικίαση σου δίνει ευελιξία χωρίς μεγάλες αρχικές επενδύσεις. Επιπλέον, τα έξοδα ενοικίασης μπορούν να καταχωρηθούν στις λειτουργικές δαπάνες της επιχείρησης, μειώνοντας τη φορολογική επιβάρυνση, η οποία είναι εξίσου σημαντική σε μία startup. 2) Περιστασιακή χρήση από ιδιώτες: Σκέψου έναν φοιτητή που χρειάζεται έναν υπολογιστή για μια εργασία που απαιτεί εξειδικευμένο software, αλλά δεν έχει υπολογιστή, γιατί προτιμά κονσόλες ή χρησιμοποιεί μόνο κινητές συσκευές. Για αυτόν, η αγορά ενός συστήματος αποκλειστικά για αυτό τον σκοπό δεν είναι λογική επιλογή. και μπορείς να βρεις και αρκετά ακόμα. ναι δίκαιο έχεις , 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα