Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.kotsovolos.gr/personal-care/υγεία/toothbrushes/291915-οδοντ-ρτσα-philips-hx6851-53

συνήθως παίζει κοντά στο 100αρι από ότι είδα. (μοντέλο HX6851/53 )

Έχωντας λατρέψει το water flosser της philips εψαχνα να παρω και μια απο τις καλες sonicare οδοντόβουρτές τους και νομιζω ειναι καλο deal.

Το 5100 είναι το μεσαίο μοντέλο ανάμεσα στην 4300 και την 6100.

Το αστείο/περίεργο είναι το υποδεέστερο (αλλά πιο πρόσφατο νομιζω) μοντέλο 4300 (πριν υπηρχε και το 4100 με πιο αδύναμο μοτέρ) το δίνει στα 70 ο κοτσώβολος (20 ευρώ πιο πάνω). Το έψαξα και μάλλον θέλουν να τη διώξουν διότι βγαίνουν τα καινούρια 5300 και 5500.

Επεξ/σία από spiros696
  • Like 3
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare 5100 - 49.90 euro
Δημοσ.

Τέλεια,μόλις έκανα παραγγελία.Δεν έχω αγοράσει ποτέ ηλεκτρική οδοντόβουρτσα,οπότε είπα να κάνω μια δοκιμή.

Κάθε πότε περίπου πρέπει να κάνω αντικατάσταση της βούρτσας?

Ελπίζω να μπορώ να βρω εύκολα 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, BaronDavis είπε

Τέλεια,μόλις έκανα παραγγελία.Δεν έχω αγοράσει ποτέ ηλεκτρική οδοντόβουρτσα,οπότε είπα να κάνω μια δοκιμή.

6μηνο λένε οι εταιρείες συνήθως,  στο τρίμηνο είναι καλύτερα όμως. Σκληραίνει με τη χρήση η βουρτσα, συν τοις άλλοις μαζεύει και μικρόβια. 

Δες λίγο και οδηγίες χρήσης,  δεν είναι ακριβώς το ίδιο με οδοντοβουρτσα χειρός. Δε χρειάζεται πολλές κινήσεις από σένα, τις κάνει η βουρτσα 😉

• Like 1
Δημοσ.

Ισχυει οτι ηταν διαθέσιμο για παραγγελία και το σκεφτομουν αλλα επειδη στο λιντλ εχει ανταλλακτικά μονο για τις περιστρεφομενες κεφαλες το προσπέρασα γιατι τα γνησια είναι ακριβά. 

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε ΤΕΛΟΣ: ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Philips Sonicare 5100 - 49.90 euro
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, BaronDavis είπε

Κάθε 4-6 μήνες ανάλογα την χρήση βέβαια. Εμένα με κούρασε μετά από κάτι μήνες και έφαγε πόδι, δεν ξέρω κατά ποσό είναι τόσο καλύτερη από την απλή οδοντόβουρτσα νομίζω ότι αν ξες να τα πλένεις σωστά με την απλή είναι καλύτερο το καθάρισμα. 

Επεξ/σία από farcry33
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, BaronDavis είπε

η συγκεκριμενη αναβει και ενα λαμπακι νομιζω οταν το βουρτσακι ειναι για αλλαγη αλλα υπολογισε 3-6 μηνες νομιζω. Τσεκαρε σκρουτζ για ανταλλακτικα, γυρω στα 6-7 ευρω το βουρτσακι. βγαινει λιγο πιο φτηνο αν παρεις τετράδα αντί για δυάδα.

https://www.skroutz.gr/s/16430366/Philips-Sonicare-W2-Optimal-White-Standard-Antallaktikes-Kefales-gia-Ilektriki-Odontovourtsa-Black-HX6062-13-2tmch.html

υπαρχουν 3 ειδη κεφαλών νομιζω, αυτες ειναι οι W2, οι πιο δημοφιλης νομιζω

Επεξ/σία από spiros696
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 hours ago, kosmote said:

Γράφει εκθεσιακό προϊόν η αλήθεια είναι... 

Χρησιμοποιημενη μην ειναι  να την εχει γυρισει κανενας που δε του κανει ..... κοτσοτελευταια τεμαχια :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...