Προς το περιεχόμενο

Συμβατό Θυροτηλέφωνο

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από s93060,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα μου έχει χαλάσει το ακουστικό από το θυροτηλέφωνο είναι πολύ παλιό και δεν ξέρω αν πάρω ένα οποιοδήποτε ακουστικό αν θα είναι συμβατό παραθέτω φωτογραφίες με Το ακουστικό IMG_0288.jpeg.0eae470ba24ff72c9a347445988e9da1.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, s93060 είπε

Απλά δεν γράφει το δικό μου τι μοντέλο είναι και δεν ξέρω άμα θα ταιριάζει

Μπορει να γράφει μεσα αν το ανοίξεις, αν οχι δες κατω την μπουτονιέρα η τον μεταλλάκτη δεν μπορεί καπου θα γραφει τι μαρκα ειναι. Ανοιξε το και τραβα μια φωτογραφια τις συνδεσεις που ειναι τα καλωδια να δω και θα σου πω αν κανει αυτο που σου εγραψα 

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Μπορει να γράφει μεσα αν το ανοίξεις, αν οχι δες κατω την μπουτονιέρα η τον μεταλλάκτη δεν μπορεί καπου θα γραφει τι μαρκα ειναι. Ανοιξε το και τραβα μια φωτογραφια τις συνδεσεις που ειναι τα καλωδια να δω και θα σου πω αν κανει αυτο που σου εγραψα 

Καλησπέρα η μπουτονιέρες από όσο φενεται γράφει terraneo είναι και η βίδα ανάμεσα…

Μόλις τώρα, s93060 είπε

Καλησπέρα η μπουτονιέρες από όσο φενεται γράφει terraneo είναι και η βίδα ανάμεσα…

image.png.7e39ec444e24256fb1b95ec0f079b6f2.png

Δημοσ.

εμενα μου φαινεται οτι εχει μπει αλλο θυροτηλεφωνο περα απο το αρχικο. με την μαρκα της μπουτονιερας πηγαινε σε καταστημα με ηλ υλικο και βρες συμβατο. προσοχη με τα καλωδια. φωτογραφια γιατι μετα οχι μονο δεν θα δουλευει το δικο σου αλλα θα δημιουργησεις προβλημα σε ολη την εγκατασταση.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, xsterg είπε

εμενα μου φαινεται οτι εχει μπει αλλο θυροτηλεφωνο περα απο το αρχικο. με την μαρκα της μπουτονιερας πηγαινε σε καταστημα με ηλ υλικο και βρες συμβατο. προσοχη με τα καλωδια. φωτογραφια γιατι μετα οχι μονο δεν θα δουλευει το δικο σου αλλα θα δημιουργησεις προβλημα σε ολη την εγκατασταση.

Ναι πριν απο μια πενταετία περίπου μου είχε αλλάξει ένας ηλεκτρολόγος το αρχικό θυροτηλέφωνο με αυτό αλλά ήταν παρόμοιο 

και θυμάμαι μου είχε πει ότι είναι δύσκολο να βρεις καινούριο και μου είχε δώσει αυτό που το είχε βγάλει αυτός από κάπου αλλού 

Πάντως στο link που έδωσες έχει αυτήν την μάρκα 

Δημοσ.

@s93060 LT TERRANEO είναι το ανοίγεις (το πανω,στο διαμέρισμα σου) και βλέπεις τις κλεμες λογικά ειναι 4+1Ν, 5καλωδιων με την επιστροφή. Αν εχει το Τ1,2,1,8,3 τότε ταιριάζει αυτό που σου έγραψα.. Δες και μέτρα ποσά καλώδια συνολικά συνδέονται επανω του.

• Λύση
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Petros Electron είπε

@s93060 LT TERRANEO είναι το ανοίγεις (το πανω,στο διαμέρισμα σου) και βλέπεις τις κλεμες λογικά ειναι 4+1Ν, 5καλωδιων με την επιστροφή. Αν εχει το Τ1,2,1,8,3 τότε ταιριάζει αυτό που σου έγραψα.. Δες και μέτρα ποσά καλώδια συνολικά συνδέονται επανω του.

Παντως τώρα ρώτησα τον από κάτω μου που άλλαξε και αυτός πριν 2 χρονια και έβαλε αυτο

Και μου είπε ότι μάλλον έχει 4 καλώδια 

IMG_0308.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε @s93060 με ολη την καλη διάθεση (να σε βοηθήσω) βλέπω οτι μάλλον δεν το κατέχεις το "αθλημα" Μήπως να φωνάξεις εναν μάστορα να το δει?. Κανένα 50ρικο με την αλλαγή μαζί με το ανταλλακτικό.
Σου ειπα να δεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα.. Απο εδώ και περα εγω αποχωρώ..🤷‍♂️
Αν δεν κάνω λάθος η LT TERRANEO αγοράστηκε απο την bticino, αλλα μπορεί να κανω και λαθος, εχω καποια χρόνια που δεν ασχολούμαι με αυτα, αν και το καιρο που έβαζα, εκανα ποιο πολυ εγ/σεις θυροτηλεοράσεων και λιγοτερο θυροτηλεφώνων, ποιο πολυ σε βλάβες πήγαινα για τα τελευταια.

Καλες γιορτές εύχομαι με υγειά. 🙋

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.

Να είσαι καλά φίλε εννοείται ότι δεν το κατέχω εγώ απλά θέλω να αγοράσω το ανταλλακτικό και να φωνάξω κάποιον να το περάσει 

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Φιλε @s93060 με ολη την καλη διάθεση (να σε βοηθήσω) βλέπω οτι μάλλον δεν το κατέχεις το "αθλημα" Μήπως να φωνάξεις εναν μάστορα να το δει?. Κανένα 50ρικο με την αλλαγή μαζί με το ανταλλακτικό.
Σου ειπα να δεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα.. Απο εδώ και περα εγω αποχωρώ..🤷‍♂️
Αν δεν κάνω λάθος η LT TERRANEO αγοράστηκε απο την bticino, αλλα μπορεί να κανω και λαθος, εχω καποια χρόνια που δεν ασχολούμαι με αυτα, αν και το καιρο που έβαζα, εκανα ποιο πολυ εγ/σεις θυροτηλεοράσεων και λιγοτερο θυροτηλεφώνων, ποιο πολυ σε βλάβες πήγαινα για τα τελευταια.

Καλες γιορτές εύχομαι με υγειά. 🙋

Καλησπέρα φίλε συγνώμη και πάλι για την ενόχληση αλλά κατάφερα και άνοιξα το τηλέφωνο IMG_0317.jpeg.bc78b0d8eaee6b582cb79f2d6961fcef.jpeg

IMG_0315.jpeg

Δημοσ.

φιλε μην πειραξεις τιποτα. καλεσε ηλεκτρολογο η ηλεκτρονικο που να γνωριζει ομως. ειναι πολλοι αυτοι που δεν ξερουν. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xsterg είπε

φιλε μην πειραξεις τιποτα. καλεσε ηλεκτρολογο η ηλεκτρονικο που να γνωριζει ομως. ειναι πολλοι αυτοι που δεν ξερουν. 

Εχω πει καποιον να έρθει τώρα αν ξέρει θα δείξει πάντως στο κατάστημα που πήγα να πάρω το θυροτηλέφωνο μου είπε ότι ταιριάζει σίγουρα πήρα το btcino 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...