Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας ! Είμαι κάτοχος του Poco X3 NFC Cobalt Blue πολύ καλό κινητό δεν έχω παραπόνω, το μόνο θέματακι είναι η μπαταρία του, από καινούργιο είχε αυτό το θέματακι, ενώ το προιγουμενω Mi Max 2 η μπαταρία του σκυλη 7 χρόνων κινητό και η μπαταρία του βαστάει καλά, τώρα στο θέμα μας, ψάχνω μία παναλαφρυ καστομ ρομ βασισμένη στο Android GO και εννοητε να μην τρώει μπαταρία

Επεξ/σία από paulJ
Δημοσ.

Ok ! Ευχαριστώ ! Αλλά είναι πάρα πολλά και έχω μπερδευτή απο την εμπειρια σας θα ηθελα να μου προτείνετε μια ρομ με βάσει αυτά που είπα παραπάνω !

Δημοσ.

Προσωπικά στο Poco F3 έχω το CrDroid 11 (Android 15) και είναι αρκετά ελαφρύ. Ουσιαστικά είναι καθαρό Android με κάποιες επιλογές για παραμετροποίηση παραπάνω. Βλέπω ότι υπάρχει και για τη δική σου συσκευή, πρώτο νήμα στο XDA.

Δεν έχει όμως gapps, πρέπει να τα βάλεις εσύ επιπλέον. Επίσης από τη στιγμή που θα το ξεκλειδώσεις ξεκινά μια μάχη με τη Google για να το ξεγελάς ώστε να φαίνεται κλειδωμένο και να μπορείς να χρησιμοποιείς πληρωμές, NFC, RCS μηνύματα, τραπεζικές εφαρμογές, κλπ.

Γίνεται, απλά πρέπει να ασχολείσαι. Εάν αυτά που λέω ακούγονται κινέζικα και/ή δεν έχεις τη διάθεση να μάθεις/ασχοληθείς, καλύτερα μην το πειράξεις. Υπάρχει πόλεμος της Google με τις custom ROMs και θέλει συνεχή ενασχόληση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, BadBoy είπε

Προσωπικά στο Poco F3 έχω το CrDroid 11 (Android 15) και είναι αρκετά ελαφρύ. Ουσιαστικά είναι καθαρό Android με κάποιες επιλογές για παραμετροποίηση παραπάνω. Βλέπω ότι υπάρχει και για τη δική σου συσκευή, πρώτο νήμα στο XDA.

Δεν έχει όμως gapps, πρέπει να τα βάλεις εσύ επιπλέον. Επίσης από τη στιγμή που θα το ξεκλειδώσεις ξεκινά μια μάχη με τη Google για να το ξεγελάς ώστε να φαίνεται κλειδωμένο και να μπορείς να χρησιμοποιείς πληρωμές, NFC, RCS μηνύματα, τραπεζικές εφαρμογές, κλπ.

Γίνεται, απλά πρέπει να ασχολείσαι. Εάν αυτά που λέω ακούγονται κινέζικα και/ή δεν έχεις τη διάθεση να μάθεις/ασχοληθείς, καλύτερα μην το πειράξεις. Υπάρχει πόλεμος της Google με τις custom ROMs και θέλει συνεχή ενασχόληση.

Μετά απο το Unlock του Bootloader, και την εγκατάσταση της ανάλογης ρομ σκέφτομαι Pixel Os ANdroid 15,πως μπορώ να χρησιμοποιήσω το NFC τραπεζική εφαρμογή και λήψη ΟΤΠ ; Υπάρχει κάπια διασικάσια ;

Επεξ/σία από paulJ
Δημοσ.

Η συσκευη αν δεν κάνω λάθος είναι το 2020 .Σιγουρα θα θέλει και νέα μπαταρία σύντομα αν δεν βγάλει και άλλα προβλήματα .

Υπάρχει και η λύση νέου κινητού αν δεν θέλει κανείς να μπλέξει με διαδικασίες .

Δημοσ.

Εννοητε πως δεν θέλω νεο κινητό, τα νεα κινητά οσο παμε τα σκατωνουν όπως τα λάπτοπ, είμαι πολύ ευχαριστημένος από το κινητό μου

Δημοσ.

Καποια στιγμή θα αναγκαστείς .

Ολα τα προιόντα έχουν τον κύκλο ζωής τους ,απλά σήμερα είναι ακριβότερα από παλαιότερα ,και η επισκευή τους , για τους γνωστούς λόγους .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Fotia είπε

Καποια στιγμή θα αναγκαστείς .

Ολα τα προιόντα έχουν τον κύκλο ζωής τους ,απλά σήμερα είναι ακριβότερα από παλαιότερα ,και η επισκευή τους , για τους γνωστούς λόγους .

Ος τεχνικός διαφονώ απόλυτα,οταν προσέχεις κάτι σε προσέχη είναι νόμος, τώρα αν είστε τσαπατσούλης που τά πετάτε τα λάπτοπ η τα κινήτα απο εδώ απο εκεί,λογικό είναι οτι θα χαλάσουν ! Εσείς αν θέλετε και έκτοτε έχετε την οικονομική δυνατότητα, αλλάξτε συσκευή κάθε μέρα !

Επεξ/σία από paulJ
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 7/12/2024 στις 11:39 ΜΜ, BadBoy είπε

Cr Droid, Pixel Experience Nusantara,Derpfest 12,  PixelOS ,ArrowOS , Nitrogen OS , με βάση την εμπειρία σου, πιανώμηζεις οτι είναι η καλύτερη καστομ ρομ γιατο κινητό μου Poco X3 NFC surya ; Θέλω κάτι σταθέρο χώρις προβλήματα και ειδικά σε θεματρα μπαταρίας αφου το MIUI μετα το MIUI 11, η καταστροφή σε θεμα μπαταριας, στο Mi Max 2 το δέυτερω κινητο που εχω του φόρτωσα Pixel Experience Android 13 και είμαι ευχαριστημένος, τώρα θέλω να βάλω κάτι καλό στο Ποκο μου που να λειτουργουν ολα σώστα να μην τρώη μνημη ράμ, ενα μιώνεκτημα του Pixel Experience, να λειτουργοί ΝFC, Macro Camera, 64mp camera και γενικά κάτι καλό σταθερο και ελαφρύ που να λειτουργούν όλα και να μην έχω θέματα, θα χάρω να ακούσω την γνώμη σου ! Ενα θετικό του Pixel Experience είναι οτι έχει τα G apps ενσωματωμένα 

Επεξ/σία από paulJ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...