Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται. Έχω πρόβλημα με το χειριστήριο. Δεν διαβάζει τα τέσσερα κουμπιά με τα σχήματα. Και το βλέπει πάντα σαν δεύτερο. Πιο παλιά είχα συνδέσει ένα απλό χειριστήριο μητασιών πότε βλέπεις τον πρώτο και δεν μπορώ να το βγάλω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε να κάνεις reset  το κοντρολ.Εχει το κοντρολ στην πλάτη του μια τρύπα.βαλε μια οδοντογλυφιδα να πατήσει το κουμπάκι στην τρύπα.Πριν το κάνεις να είναι σε λειτουργία το κοντρολ, δηλαδή να ανάβει το φως που έχει.

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mr_Terror είπε

Δοκίμασε να κάνεις reset  το κοντρολ.Εχει το κοντρολ στην πλάτη του μια τρύπα.βαλε μια οδοντογλυφιδα να πατήσει το κουμπάκι στην τρύπα.Πριν το κάνεις να είναι σε λειτουργία το κοντρολ, δηλαδή να ανάβει το φως που έχει.

Το έκανα αλλά και πάλι τπτ.δεν ξέρω αν έκανα ρεσετ το πσ4.αλλα θα έχανα τα πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οχι μην το κανεις.Δυνατοτητα να δοκιμασεις το κοντρολ σε αλλη κονσολα μπορεις? να δουμε αν ειναι θεμα κονσολας η κοντρολ.

Με το καλωδιο φορτισης δοκιμασες να το συνδεσεις στην κονσολα?

Επεξ/σία από Mr_Terror
Δημοσ.
11 ώρες πριν, dfistikis είπε

Χαίρεται. Έχω πρόβλημα με το χειριστήριο. Δεν διαβάζει τα τέσσερα κουμπιά με τα σχήματα. Και το βλέπει πάντα σαν δεύτερο. Πιο παλιά είχα συνδέσει ένα απλό χειριστήριο μητασιών πότε βλέπεις τον πρώτο και δεν μπορώ να το βγάλω.

Δοκιμασε να το συνδεσεις στο PC και να πας εδω

https://apps.nektro.net/gamepad/

Αλλα μαλλον σε κοβω για ζελατινα.

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε Πρόβλημα με χειριστήριο PS4 - Δεν διαβάζει τα κουμπιά ενεργειών
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dfistikis είπε

Θα το κοιτάξω σήμερα.ποσο έχει αυτή?

Αν την αγορασεις καινουργια  γυρω στα 15 + οσο σου κοστισει ο τεχνικος.
Αν ειναι V2 μπορω να στο φτιαξω  με περιπου 15 ευρω + το ΒΟΧ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...