nikos5800 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Aealo είπε Upscalers, Nanites και Lumen γυαλιστερές επιφάνειες και η Ngreedia πουλαει 3 μηνιατικα την μια κάρτα ..... το rasterization είναι που πρέπει να κοιταμε στην τελική ..... Ότι να ναι
Dr_Pepper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, Aealo είπε Upscalers, Nanites και Lumen γυαλιστερές επιφάνειες και η Ngreedia πουλαει 3 μηνιατικα την μια κάρτα ..... το rasterization είναι που πρέπει να κοιταμε στην τελική ..... Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου πριν κάνα μήνα τα έλεγα και εγώ εδώ σε άλλο τοπικ Στις 31/10/2024 στις 9:50 ΜΜ, Dr_Pepper είπε Aν και εγώ σαν παλιός gamer είμαι κατά τέτοιων πατεντών που βγήκαν απλά και μόνο γιατί οι nvidia καθορίζει τις τιμές και κλέγανε τα παιδάκια που δεν μπορούσαν να έχουν καλό framerate παρα το ότι δώσανε 1000 ευρώ για την κάρτα γραφικών τους οπότε κάνουν τέτοια τεχνάσματα...(Αντί δηλαδήνα κάνουν αυτό που πρέπει δηλαδή κάρτες που να παίζουν σε high framerate και να μην πρέπει να πουλήσεις το νεφρό σου για να τις πάρεις όπως γινόταν παλιότερα που το flagship είχε γύρω στα 400 ευρώ.. ) Οπότε το αναφέρω για όσους θέλουν ψεύτικα frame και μη original ποιότητα για να έχουν FPS.... Πας στο PC gaming για να έχεις original high fidelity ποιότητα γραφικών αν θες κόλπα ψεύτικα frame και συμπιέσεις γίνε console peasant. Τα ίδια έλεγε και ο πέτσινος πριν καταλάβει πόσο χρήμα βγαίνει απο την AI εχει σβηστεί (τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να το βρώ τώρα) αλλά όλο και κάποιος εδώ θα θυμάται εποχές που σύγκρινε γραφικά στο fortza μεταξύ xbox και 980 ti (ή ίσως 1080 δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ήταν) σε 4Κ και έδειχνε πχ κάνοντας ζουμ στα αμάξια πόσο πιο καθαρά ειναι τα γραφικά της GPU γιατί ειναι φτιαγμένη για απόλυτη ποιότητα και απόλυτες επιδόσεις και γιαυτό ειναι πιο ακριβή απο τις κονσόλες... μετά βέβαια άλλαξε το τροπάρι γιατί με την κοροϊδία είδε ότι βγαίνουν περισσότερα φράγκα... 1 1
angeloinsp Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, ninos30 είπε ... Απλά θα εφιστήσω την προσοχή .. επιστήσω 😇
Alexaras1991 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μην κοιτάτε 4060 ή 7600 και οι δυο σκουπίδια είναι έτσι κι αλλιώς και δεν θα κρατήσουν πολύ. Ήδη κολλάνε σε κάποια παιχνίδια λόγω χαμηλού vram και θα αναγκαστείτε να ξανα αγοράσετε κάρτα χάνοντας χρήματα μακροχρόνια. 12GB minimum να κοιτάτε είτε Nvidia είτε AMD να είναι. 3
radeon9700 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 29 λεπτά πριν, Alexaras1991 είπε Μην κοιτάτε 4060 ή 7600 και οι δυο σκουπίδια είναι έτσι κι αλλιώς και δεν θα κρατήσουν πολύ. Ήδη κολλάνε σε κάποια παιχνίδια λόγω χαμηλού vram και θα αναγκαστείτε να ξανα αγοράσετε κάρτα χάνοντας χρήματα μακροχρόνια. 12GB minimum να κοιτάτε είτε Nvidia είτε AMD να είναι. Να βγάλω το νεφρό προς πώληση για να πάρω μια καλύτερη είναι και αυτό μια άποψη γιατρός είσαι? Ο κόσμος σε όλο τον πλανήτη που παίζει games αγοράσει μεσαίας κατηγοριας GPU https://store.steampowered.com/hwsurvey/videocard/ εκεί είναι το χρήμα οποτε καλά κάνει και η AMD και η INTEL που βγάζουν τέτοιες κάρτες.και όχι high end που θα πρέπε να επιλέξουμε η γκόμενα η την ΔΕΗ για γκόμενα. 2
Angelbreath4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, lawlezz είπε Αδιαφορετες αφού δν θα ανταγωνιστούν την nvidia Αδιαφορετες = χωρις ενδιαφερον, αναξιες λογου. Φιλικη μεταφραση απ τα Μυτιληνια στα Ελληνικα. 2
leolipop Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Alexaras1991 είπε Μην κοιτάτε 4060 ή 7600 και οι δυο σκουπίδια είναι έτσι κι αλλιώς και δεν θα κρατήσουν πολύ. Ήδη κολλάνε σε κάποια παιχνίδια λόγω χαμηλού vram και θα αναγκαστείτε να ξανα αγοράσετε κάρτα χάνοντας χρήματα μακροχρόνια. 12GB minimum να κοιτάτε είτε Nvidia είτε AMD να είναι. Δηλαδη δεν αξιζει ουτε η 3070ti με τα 8gb;
Tsakalos! Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, leolipop είπε Προσωπικά θέλω να την πάρω για τον γιο μου που είναι σχεδόν 13 ετών ώστε να αντικαταστήσει την 1660ti , παιζει από roblox μέχρι call of duty χωρίς να έχει κάποιο παράπονο μέχρι τώρα.Απλα θέλουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πριν.Δεν πάμε πάνω από 1080p. Για να μην οικειοποιηθω το θέμα , υπάρχει λόγος να περιμένω την νέα γενιά της amd; Φιλε μπορεις να παρεις αυτη: https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/asus-vga-geforce-rtx-4060-ti-dual-evo-oc-8-gb_4604164?gad_source=1&gbraid=0AAAAAD3W6Ol-NpBOuGbvn8uaC_aoULDTs&gclid=Cj0KCQiAgdC6BhCgARIsAPWNWH2cp18pOkvJm786nSssLY5Dza0TTWjBP5x8X7IaFJvc1r7JQUY7_soaAks5EALw_wcB νομιζω με αυτα τα χρηματα δεν βρισκεις τιποτα αλλο τοσο καλο.. Δευτερα -τριτη την παραλαμβανω🙃 1
BadBoy Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 54 λεπτά πριν, leolipop είπε Δηλαδη δεν αξιζει ουτε η 3070ti με τα 8gb; Από προσωπική εμπειρία, είναι σίγουρα καλύτερη από τις 2 παραπάνω, αλλά με 8GB χτυπάω τοίχο όταν τερματίζω τις ρυθμίσεις σε δυνατά παιχνίδια. Είναι εμπόδιο, θα ήταν πολύ καλύτερη κάρτα με 12GB VRAM.
Mythoplasths Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, ninos30 είπε Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα στο Insomnia, και γιαυτό έχω πάψει να ασχολούμαι εδώ και χρόνια (εξού και το avatar μου). Και κάθε φορά που παίρνω μια μεγάλη ανάσα και λέω δεν γ...ς γράψε κάτι, το μετανοιώνω. Και ποιο είναι αυτό; Ότι προϊόν και να έχει αγοράσει (σχεδόν) οποιοσδήποτε εδώ μέσα, είναι πάντα η καλύτερη αγορά. Και το βλέπεις αυτό είτε σε θέμα που αφορά είτε τεχνολογία, είτε πληντύριο ή αερόθερμο! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρχαν αρκετά μέλη που ήταν γνώστες και έχουν σωπάσει... Επί του θέματος. Φαίνεται από την υπογραφή σου ότι έχεις 4060. Οπότε αυτόματα γίνεται η καλύτερη αγορά του πλανήτη... Απλά θα εφιστήσω την προσοχή σε εσένα ΚΑΙ σε όλους τους άλλους εδώ μέσα (με πρώτον εμένα) ότι υπάρχει ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης. Κάποιος μπορεί να ακούσει μαι κακή συμβούλη και επειδή τον "βολεύει" να την ακολουθήσει... Θα πω μόνο αυτό (ΞΑΝΑ). Αν λοιπόν κάποιος θέλει να αγοράσει μία 4060 για να έχει Ray Tracing μην ακούσει εμένα (ή εσένα) και ας διαβάσει λίγο παραπέρα πριν το κάνει. Οι συμβουλές εκεί έξω λένε για 4070Ti. Ούτε κάν την Super. Κατα τα άλλα η γνώμη μου είναι πως ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 4060!!! Το έκανα bold για να φαίνεται Αυτά από μένα. Δεν θα απαντήσω τίποτε παραπάνω στο θέμα και ευκαιρία να παρατήσω το Forum και να κινούμαι μόνο στις Αγγελίες για ακόμα μια φορά. Υ.Γ. Προσωπικά Nvidia έχω και AMD επεξεργαστή. Αλλά έχω πάρει ΠΟΛΛΛΕΣΣΣ φορές και Intel και AMD VGA. Ότι με συμφέρει κάθε φορά. Προσπαθώ να μην είμαι FanBoy Δεν φταίνε τα παιδιά ..οι μαλακές στο γιου τιουμπ φταίνε.που για μια τσάμπα κάρτα την βγάζουν θεό...άσχετοι μιλάνε για ηλεκτρονικά σε ένα κοινό χωρίς ιδέα για ηλεκτρονικά ..με αποτέλεσμα αυτό που βλέπεις.. βλέπω.. βλέπουμε..τώρα το να σωπάσει όποιος ξέρει..χειρότερα θα τα κάνει 1
freegr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Να δουμε επιδόσεις στην πραγματικότητα κι όχι με δελτία τύπου 1
Arkin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 14 ώρες πριν, Thresh είπε Ναι θα έβγαζε επιδόσεις RTX4080 κι άνω με μόνο ένα 8πινο και μετά θα θεράπευε και τον καρκίνο... Πλάκα πλάκα η 4080 βγάζει επιδόσεις 4080 με μόνο ένα 8πινο με σωστό undervolt σε stock συχνότητα δεν βλέπεις πάνω από 200 210watt. 150+75 δηλαδή που δίνει το 8pin συν το pci. 14 ώρες πριν, leolipop είπε Η 4060 εχει 310 σε υλοποιηση gigabyte ας πουμε, αντε και η 6650 ειναι στα ιδια λεφτα, αξιζει ομως απεναντι στο dlss της 4060 ; Η 7600 εχει +30€ ,και απο εκει και μετα η 7700 ξεκιναει απο 417...Ανεφερα συγκεκριμενα 4060 , υπολοιπες η εχουν ξεχασμενες τιμες στα 600€ η πανε σε αλλη κατηγορια ετσι και αλλιως με επακολουθο και την τιμη. Ούτε αντίστοιχο upscaling έχουν και έχεις και το frame generation μέσα σε όλο αυτό. Από την άλλη τα 8gb vram κάπως χτυπάνε άσχημα έστω 10 έπρεπε να έχει. 2
Diavolos666 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Η AMD πρέπει να δώσει διπλάσια VRAM ώστε να αντισταθμίσει τις επιδόσεις. Αν θέλει κάποιος κάρτα με μπόλικη VRAM να έχει φθηνές επιλογές. 1
Arkin Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Diavolos666 είπε Η AMD πρέπει να δώσει διπλάσια VRAM ώστε να αντισταθμίσει τις επιδόσεις. Αν θέλει κάποιος κάρτα με μπόλικη VRAM να έχει φθηνές επιλογές. Έχει δώσει ήδη vram παραπάνω αλλά δεν είναι εκεί οι επιδόσεις. Η vram είναι απλά στα textures που τις περισσότερες φορές ρίχνεις ένα επίπεδο το texture settings πέφτεις 2 3gb σε vram χωρίς οπτική διαφορά. Τι να την κάνω την 7900xt με τα 20gb vram όταν η 4080 με τα 16 είναι έως 300% πάνω σε ray tracing. Απλά ο καθένας παίζει το παιχνίδι του όπως μπορεί για να κάνει τον πελάτη να αγοράσει. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Arkin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα