ninos30 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Αν κάποιος παίρνει την 4060 για Ray Tracing "μάλλον" δεν έχει κάνει την καλύτερη επιλογή... Εκτός αν παίζει σε 1080P και μάλιστα με αρκετές παραδοχές. 2 1
Dr_Pepper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Απο ποτέ το να είσαι 50% με 100% πίσω στο ray tracing είναι "λίγο"? Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει μια ρχ7600 έναντι της ρτχ 4060, Που το είδες αυτό; ή το συγκρίνεις με καμία 4070;
leolipop Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 38 λεπτά πριν, ninos30 είπε Αν κάποιος παίρνει την 4060 για Ray Tracing "μάλλον" δεν έχει κάνει την καλύτερη επιλογή... Εκτός αν παίζει σε 1080P και μάλιστα με αρκετές παραδοχές. Προσωπικά θέλω να την πάρω για τον γιο μου που είναι σχεδόν 13 ετών ώστε να αντικαταστήσει την 1660ti , παιζει από roblox μέχρι call of duty χωρίς να έχει κάποιο παράπονο μέχρι τώρα.Απλα θέλουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πριν.Δεν πάμε πάνω από 1080p. Για να μην οικειοποιηθω το θέμα , υπάρχει λόγος να περιμένω την νέα γενιά της amd;
nikos5800 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 41 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Που το είδες αυτό; ή το συγκρίνεις με καμία 4070; Path tracing ,τσεκαρε black myth,cyberpunk και ότι άλλο path tracing(full ray tracing) game θέλεις,οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες 51 λεπτά πριν, ninos30 είπε Αν κάποιος παίρνει την 4060 για Ray Tracing "μάλλον" δεν έχει κάνει την καλύτερη επιλογή... Εκτός αν παίζει σε 1080P και μάλιστα με αρκετές παραδοχές. Μα ρε φίλε η 4060 όπως και η 7600 είναι 1080π κάρτες
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, lawlezz είπε Αδιαφορετες αφού δν θα ανταγωνιστούν την nvidia 1 1 4
ninos30 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 minutes ago, leolipop said: Προσωπικά θέλω να την πάρω για τον γιο μου που είναι σχεδόν 13 ετών ώστε να αντικαταστήσει την 1660ti , παιζει από roblox μέχρι call of duty χωρίς να έχει κάποιο παράπονο μέχρι τώρα.Απλα θέλουμε κάτι καλύτερο σε σχέση με πριν.Δεν πάμε πάνω από 1080p. Για να μην οικειοποιηθω το θέμα , υπάρχει λόγος να περιμένω την νέα γενιά της amd; Δεν ανέφερα κάπου ότι δεν είναι καλή κάρτα ή καλή αγορά. Για 1080P μια χαρά κάρτα είναι. 21 minutes ago, nikos5800 said: Path tracing ,τσεκαρε black myth,cyberpunk και ότι άλλο path tracing(full ray tracing) game θέλεις,οι διαφορές είναι πολύ μεγάλες Μα ρε φίλε η 4060 όπως και η 7600 είναι 1080π κάρτες Διάβασες μάλλον μόνο το πρώτο μονό κομμάτι του comment μου. Στο 2ο ανέφερα πως ακόμα και σε 1080p για RT πρέπει να κάνεις πολλές παραδοχές (να το αποδεχτείς με τα μειονεκτήματα/ελλείψεις που έχει) για να το χρησιμοποιήσεις. Τα άρθρα και οι δοκιμές υπάρχουν εκεί έξω από πολύ πιο "σοφούς" από εμένα Με απλά λόγια ΔΕΝ παίρνεις 4060 για Ray Tracing. Οπότε αυτόματα (αν αφαιρέσεις το RT) αποκτά ανταγωνιστή την 7600 (με ή άνευ XT). Ο καθένας αποφασίζει κατά το δοκούν αφού βρίσκονται στο ίδιο price range Προσωπικά θα έπαιρνα την πιο φθηνή με την μεγαλύτερη εγγύηση. Με την μεγαλύτερη εγγύηση ως πρώτο κριτήριο Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από ninos30 1
tazmaaaz Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, pcos είπε τουλαχιστον να υπαρχει ανταγωνισμος εστω στη μεσαια κατηγορια κατάντια
nikos5800 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, ninos30 είπε Δεν ανέφερα κάπου ότι δεν είναι καλή κάρτα ή καλή αγορά. Για 1080P μια χαρά κάρτα είναι. Διάβασες μάλλον μόνο το πρώτο μονό κομμάτι του comment μου. Στο 2ο ανέφερα πως ακόμα και σε 1080p για RT πρέπει να κάνεις πολλές παραδοχές (να το αποδεχτείς με τα μειονεκτήματα/ελλείψεις που έχει) για να το χρησιμοποιήσεις. Τα άρθρα και οι δοκιμές υπάρχουν εκεί έξω από πολύ πιο "σοφούς" από εμένα Με απλά λόγια ΔΕΝ παίρνεις 4060 για Ray Tracing. Οπότε αυτόματα (αν αφαιρέσεις το RT) αποκτά ανταγωνιστή την 7600 (με ή άνευ XT). Ο καθένας αποφασίζει κατά το δοκούν αφού βρίσκονται στο ίδιο price range Προσωπικά θα έπαιρνα την πιο φθηνή με την μεγαύτερη εγγύηση. Με την μεγαλύτερη εγγύηση ως πρώτο κριτήριο Μια χαρά παίρνεις 4060 για rt το ίδιο όμως δεν μπορείς να πεις σε καμία περίπτωση για την 7600,αλλά και χωρίς rt το dlss είναι ένα πολύ μεγάλο συν για την 4060,γενικά το fsr είναι αγκάθι μεγάλο για την AMD προς το παρών
Braveheart1980 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 FSR θα φτιάξει; Το DLSS του ρίχνει από τα ώτα έως τον αφαλό 1
Dr_Pepper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Μια χαρά παίρνεις 4060 για rt το ίδιο όμως δεν μπορείς να πεις σε καμία περίπτωση για την 7600,αλλά και χωρίς rt το dlss είναι ένα πολύ μεγάλο συν για την 4060,γενικά το fsr είναι αγκάθι μεγάλο για την AMD προς το παρών Φίλε ξεκόλλα δεν έχουν τεράστια διαφορά, 5-10 FPS με RT έχουν διαφορά άντε σε κανένα περίεργο να έχουν 15 απο εκει και πέρα και στις δύο ειναι χάλια Cyberpunk 1080p ultra rt on βγάζει 35 FPS η 4060 20 η 7600 και αυτό ειναι το παιχνίδι με την μεγαλύτερη διαφορά και οι δύο μούφα εν τω μεταξύ όμως. Resident evil 4 με ray tracing 1080p max κονταροχτυπιούνται με την 7600 να έχει λίγο προβάδισμα στο περισσότερο διάστημα (και οι δυο πάλι όμως 40-60 FPS την περισσότερη ώρα δηλαδή μούφα) Starwars Jedi Survivor 1080p epic me RT ON η 7600 είναι πίσω για 10 FPS αλλά πάλι και οι δύο οριακά το παίζουν 40-60 FPS...
ninos30 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, nikos5800 said: Μια χαρά παίρνεις 4060 για rt το ίδιο όμως δεν μπορείς να πεις σε καμία περίπτωση για την 7600,αλλά και χωρίς rt το dlss είναι ένα πολύ μεγάλο συν για την 4060,γενικά το fsr είναι αγκάθι μεγάλο για την AMD προς το παρών Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα στο Insomnia, και γιαυτό έχω πάψει να ασχολούμαι εδώ και χρόνια (εξού και το avatar μου). Και κάθε φορά που παίρνω μια μεγάλη ανάσα και λέω δεν γ...ς γράψε κάτι, το μετανοιώνω. Και ποιο είναι αυτό; Ότι προϊόν και να έχει αγοράσει (σχεδόν) οποιοσδήποτε εδώ μέσα, είναι πάντα η καλύτερη αγορά. Και το βλέπεις αυτό είτε σε θέμα που αφορά είτε τεχνολογία, είτε πληντύριο ή αερόθερμο! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρχαν αρκετά μέλη που ήταν γνώστες και έχουν σωπάσει... Επί του θέματος. Φαίνεται από την υπογραφή σου ότι έχεις 4060. Οπότε αυτόματα γίνεται η καλύτερη αγορά του πλανήτη... Απλά θα εφιστήσω την προσοχή σε εσένα ΚΑΙ σε όλους τους άλλους εδώ μέσα (με πρώτον εμένα) ότι υπάρχει ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης. Κάποιος μπορεί να ακούσει μαι κακή συμβούλη και επειδή τον "βολεύει" να την ακολουθήσει... Θα πω μόνο αυτό (ΞΑΝΑ). Αν λοιπόν κάποιος θέλει να αγοράσει μία 4060 για να έχει Ray Tracing μην ακούσει εμένα (ή εσένα) και ας διαβάσει λίγο παραπέρα πριν το κάνει. Οι συμβουλές εκεί έξω λένε για 4070Ti. Ούτε κάν την Super. Κατα τα άλλα η γνώμη μου είναι πως ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 4060!!! Το έκανα bold για να φαίνεται Αυτά από μένα. Δεν θα απαντήσω τίποτε παραπάνω στο θέμα και ευκαιρία να παρατήσω το Forum και να κινούμαι μόνο στις Αγγελίες για ακόμα μια φορά. Υ.Γ. Προσωπικά Nvidia έχω και AMD επεξεργαστή. Αλλά έχω πάρει ΠΟΛΛΛΕΣΣΣ φορές και Intel και AMD VGA. Ότι με συμφέρει κάθε φορά. Προσπαθώ να μην είμαι FanBoy Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από ninos30 3 2
nikos5800 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, ninos30 είπε Υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα στο Insomnia, και γιαυτό έχω πάψει να ασχολούμαι εδώ και χρόνια (εξού και το avatar μου). Και κάθε φορά που παίρνω μια μεγάλη ανάσα και λέω δεν γ...ς γράψε κάτι, το μετανοιώνω. Και ποιο είναι αυτό; Ότι προϊόν και να έχει αγοράσει (σχεδόν) οποιοσδήποτε εδώ μέσα, είναι πάντα η καλύτερη αγορά. Και το βλέπεις αυτό είτε σε θέμα που αφορά τεχνολογία, είτε πληντύριο ή αερόθερμο! Κρίμα γιατί κάποτε υπήρχαν αρκετά μέλη που ήταν γνώστες και έχουν σωπάσει... Επί του θέματος. Φαίνεται από την υπογραφή σου ότι έχεις 4060. Οπότε αυτόματα γίνεται η καλύτερη αγορά του πλανήτη... Απλά θα εφιστήσω την προσοχή σε εσένα ΚΑΙ σε όλους τους άλλους εδώ μέσα (πρώτον εμένα) ότι υπάρχει ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης. Κάποιος μπορεί να ακούσει μαι κακή συμβούλη και επειδή τον "βολεύει" να την ακολουθήσει... Θα πω μόνο αυτό (ΞΑΝΑ). Αν λοιπόν κάποιος θέλει να αγοράσει μία 4060 για να έχει Ray Tracing μην ακούσει εμένα (ή εσένα) και ας διαβάσει λίγο παραπέρα πριν το κάνει. Οι συμβουλές εκεί έξω λένε για 4070Ti. Ούτε κάν την Super. Κατα τα άλλα η γνώμη μου είναι πως ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ Η 4060!!! Το έκανα bold για να φαίνεται Αυτά από μένα. Δεν θα απαντήσω τίποτε παραπάνω στο θέμα και μια ακόμα ευκαιρία να παρατήσω το Forum και να κινούμαι μόνο στις Αγγελίες για ακόμα μια φορά. Υ.Γ. Προσωπικά Nvidia έχω και AMD επεξεργαστή. Αλλά έχω πάρει ΠΟΛΛΛΕΣΣΣ φορές και Intel και AMD VGA. Ότι με συμφέρει κάθε φορά. Προσπαθώ να μην είμαι FanBoy Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις,δεν μιλάς με fanboy,η 4070τι είναι καλή για 1440π ray tracing,η 4060 για 1080π και πάει λέγοντας,για heavy ray tracing πρέπει να χρησιμοποιείται dlss 3.0,αυτός είναι κανόνας ,τώρα εσυ αποφεύγεις το dlss,μάλλον δεν σε συμφέρει? Από την άλλη μας λες πως δεν είσαι fanboy,μιλάς με γρίφους γέροντα 20 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Φίλε ξεκόλλα δεν έχουν τεράστια διαφορά, 5-10 FPS με RT έχουν διαφορά άντε σε κανένα περίεργο να έχουν 15 απο εκει και πέρα και στις δύο ειναι χάλια Cyberpunk 1080p ultra rt on βγάζει 35 FPS η 4060 20 η 7600 και αυτό ειναι το παιχνίδι με την μεγαλύτερη διαφορά και οι δύο μούφα εν τω μεταξύ όμως. Resident evil 4 με ray tracing 1080p max κονταροχτυπιούνται με την 7600 να έχει λίγο προβάδισμα στο περισσότερο διάστημα (και οι δυο πάλι όμως 40-60 FPS την περισσότερη ώρα δηλαδή μούφα) Starwars Jedi Survivor 1080p epic me RT ON η 7600 είναι πίσω για 10 FPS αλλά πάλι και οι δύο οριακά το παίζουν 40-60 FPS... Ρε φίλε από τα 20 στα 35 είναι 75% διαφορά,στα 35 βάζεις το frame gen και παίζεις αξιοπρεπώς ενώ στα 20 δεν μπορείς να βάλεις τίποτα Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από nikos5800 1
Dr_Pepper Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις,δεν μιλάς με fanboy 1 ώρα πριν, nikos5800 είπε Απο ποτέ το να είσαι 50% με 100% πίσω στο ray tracing είναι "λίγο"? 34 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Μια χαρά παίρνεις 4060 για rt 5 λεπτά πριν, nikos5800 είπε Ρε φίλε από τα 20 στα 35 είναι 75% διαφορά,στα 35 βάζεις το frame gen και παίζεις αξιοπρεπώς ενώ στα 20 δεν μπορείς να βάλεις τίποτα Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από Dr_Pepper
nikos5800 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το resident evil έχει μουφα rt 3 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Σου είπα 75% πιο γρήγορη η 4060 από την 7600 στο καλύτερο παιχνίδι με full ray tracing,αυτό τα λέει ολα 3 λεπτά πριν, Dr_Pepper είπε Ααα και μην δεις το black myth με path tracing ,η 4060 φτάνει την ρχ7900χτχ (δεν υπερβάλλω)δες τα path tracing benchmarks Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από nikos5800
charllestone Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κατω απο 4070 και 3080 το RT ειναι αστείο.... Ολα τα αλλα ειναι μάρκετινγκ... Εγω με 3070 με rt δεν έπαιζα τπτ, μετα απο 1 ωρα παιχνιδιού γέμιζε η vram και γίνονταν πανηγύρι... Αν ειναι να εχεις rt σε 1080 με dlss performance και να νομίζεις οτι έχεις γταφικαρες, τοτε η nvidia εχει κάνει φοβερό μάρκετινγκ και μπράβο της.... Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από charllestone 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα