Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 48 λεπτά πριν, gazp είπε Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά στη σπάνια περίπτωση που το τιμολόγιο αγοράς αναγράφει μικρότερη αξία από την πραγματική αξία αγοράς του αυτοκινήτου, η ασφαλιστική θα αποζημιώσει μέχρι το ποσό που αναγράφεται στο τιμολόγιο. Πχ σε αγορά αμαξιού πιο παλιά ο πωλητής ήθελε να βάλουμε το 1/2 της αξίας για να γλυτώσει απ' την εφορία. Παρόλο που η ασφαλιστική γράφει αποζημίωση στην τρέχουσα αξία;
kalmik Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2024 To αναγραφόμενο ποσόν είναι μαχητό ως ενός σημείου γιατί μπορεί κάποιος να πάρει ένα όχημα με πρόβλημα και να το επισκευάσει. Παρόλα αυτά, στην συγκεκριμένη περίπτωση της νηματοθέτριας, νομίζω ότι δεν έχει πει σαφώς αν υπάρχει ή όχι παραστατικό και σε ποιά τιμή. Όχι από δική μου περιέργεια, αλλά για το τι θα αντιμετωπίσει όταν η ασφαλιστική ενδεχομένως ζητήσει αποδεικτικά στοιχεία περί της αξίας, τη στιγμή που η αγοραπωλησία είναι πρόσφατη και φαίνεται και από την άδεια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα