Προς το περιεχόμενο

Κλοπή αυτοκινήτου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, liopyr είπε

Που να δηλώσει κάποιος πως δεν έχει δεύτερο κλειδί; Γιατί ούτε εγώ έχω, και το έχω καθυστερήσει γιατι έχει ένα κόστος 250€ και δεν έχω πάρει απόφαση να τα δώσω..

Aν έχει χαθεί το δευτερο κλειδί μπορεί να θεωρηθεί δικιά σου υπαιτιότητα που κλάπηκε το αμάξι.

• Like 2
  • Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν έχει χαθεί, το έχω φέρει από εξωτερικό και δεν είχε δεύτερο κλειδί από την αρχή.. Θα πάω να βγάλω πάντως για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Δημοσ.

Καλημέρα. Μου έκλεψαν τον περασμένο Νοέμβριο το αμάξι, στην anytime κι εγώ.

Έκανα δήλωση κλοπής στο αστ. τμήμα και μου έδωσαν το σχετικό αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων με "οδηγία" να κάνω νέα αίτηση για βεβαίωση μετά από 1 μήνα ότι το αμάξι δεν βρέθηκε. Μόλις πήρα τη βεβαίωση αυτή η όλη διαδικασία αποζημίωσης κράτησε λίγες μέρες μόνο και έλαβα τα χρήματα από την ασφαλιστική χωρίς πρόβλημα. Λίγο παραπάνω από ένα μήνα πήρε όλη η διαδικασία απ' την ημέρα που εκλάπη μέχρι να πληρωθώ.

Συναγερμό δεν είχα τότε και το αμάξι ήταν παρκαρισμένο έξω απ' το σπίτι μου.

Δυστυχώς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, οπότε το μόνο που θα πω είναι ψυχραιμία, είτε έτσι είτε αλλιώς όλα καλά θα πάνε στο τέλος.

Με το καλό το νέο μέλος!

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Aν έχει χαθεί το δευτερο κλειδί μπορεί να θεωρηθεί δικιά σου υπαιτιότητα που κλάπηκε το αμάξι.

Έτσι ακριβώς 

Κάποιες ασφαλιστικές αποζημιώνουν για απώλεια κλειδιού με προϋπόθεση να υπάρχει το αρχικό 

Πήρα από anytime 100 ή 150 ευρώ, δεν θυμάμαι καλά, για τέτοια περίπτωση. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, liopyr είπε

Δεν έχει χαθεί, το έχω φέρει από εξωτερικό και δεν είχε δεύτερο κλειδί από την αρχή.. Θα πάω να βγάλω πάντως για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.

Θα έπρεπε να το έχεις κάνει ήδη.Για την περίπτωση που χαθεί/χαλάσει κλπ το μοναδικό κλειδί που έχεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, liopyr είπε

Αν εισαι Αττικη πολυ καλος ο https://www.o-pythagoras.gr/ 

Τον ξερω απο το 1988 που ηταν ο παππους και τωρα τα εγγονια 

Έφτιαξε πρόσφατα ακριβές αντίγραφο κλειδί για audi tt coupe του 2000 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gazp είπε

Καλημέρα. Μου έκλεψαν τον περασμένο Νοέμβριο το αμάξι, στην anytime κι εγώ.

Έκανα δήλωση κλοπής στο αστ. τμήμα και μου έδωσαν το σχετικό αντίγραφο από το βιβλίο συμβάντων με "οδηγία" να κάνω νέα αίτηση για βεβαίωση μετά από 1 μήνα ότι το αμάξι δεν βρέθηκε. Μόλις πήρα τη βεβαίωση αυτή η όλη διαδικασία αποζημίωσης κράτησε λίγες μέρες μόνο και έλαβα τα χρήματα από την ασφαλιστική χωρίς πρόβλημα. Λίγο παραπάνω από ένα μήνα πήρε όλη η διαδικασία απ' την ημέρα που εκλάπη μέχρι να πληρωθώ.

Συναγερμό δεν είχα τότε και το αμάξι ήταν παρκαρισμένο έξω απ' το σπίτι μου.

Δυστυχώς είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, οπότε το μόνο που θα πω είναι ψυχραιμία, είτε έτσι είτε αλλιώς όλα καλά θα πάνε στο τέλος.

Με το καλό το νέο μέλος!

Μακάρι να έχει ένα αίσιο τέλος αυτή η ιστορία και για μας, να γίνει ένα θαύμα μα βρεθεί το αυτοκίνητο ή να αποζημιωθούμε. Εδώ και δύο μέρες έχω πόνους, φοβάμαι μην έρθει το μωρό πριν την ώρα του με αυτή την ιστορία.

Σας ευχαριστώ 

Δημοσ.
Στις 7/12/2024 στις 2:09 ΜΜ, DjTony είπε

Ένα GPS βρε παιδιά, έχω βαρεθεί να το λέω. Μη μπούμε στη διαδικασία να συζητάμε αν το αφαιρέσουν κλπ κλπ. Με το που γίνει κάτι και βαρέσει ο συναγερμός βλέπεις επιτόπου που είναι το αμάξι και κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες με την αστυνομία να το πάρεις πίσω επιτόπου, πριν γίνει ζημιά. Έχω συναγερμό που με καλεί και στέλνει SMS όταν χτυπήσει η σειρήνα, οπότε βλέπω την ίδια στιγμή τι γίνεται, αν χρειαστεί. Στο επόμενο αμάξι να βάλετε gps όπως και δηποτε. Βρέθηκε αμάξι φίλου πρόσφατα μέσα στο καράβι για Ιταλία. Πήγε η αστυνομία και το πήρε. Είχε GPS και όταν σηκώθηκε και δε βρήκε το αμάξι εκεί, είδε που είναι και ενημέρωσε. 

Αν ο συναγερμός είναι γνωστός έχουν τα εργαλεία να τον παρακάμψουν. Λουκετάκι του Mr.bean θέλει έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα... άπειρες κλοπές καθημερινά, το θέμα είναι να ΜΗΝ στο κλέψουν και το ψάχνεις μετά γιατί μπορεί να το βρεις χωρίς ρόδες.... και καλύτερα να μην το έβρισκες.

23 ώρες πριν, great είπε

ισως βλεπω πολλες ταινιες αλλα για δες λιγο αυτον που στο πουλησε. Γιατι σε 4 μηνες νομιζω θα ξαναδεις αγγγελία.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι γίνεται και στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετοί που τους κλάπηκε και είχαν αγοράσει από τον ίδιο... το μόνο κοινό σε διαφορετικές περιοχές.

Δημοσ.
2 hours ago, Γιάννης Platano said:

Αν εισαι Αττικη πολυ καλος ο https://www.o-pythagoras.gr/ 

Τον ξερω απο το 1988 που ηταν ο παππους και τωρα τα εγγονια 

Έφτιαξε πρόσφατα ακριβές αντίγραφο κλειδί για audi tt coupe του 2000 

Ευχαριστώ, θα κάνω μία ερώτηση αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. 2 κλειδαράδες δεν κατάφεραν να μου βγάλουν κλειδί έως τώρα (golf 7), και ο δεύτερος παραλίγο να μου brick-άρει τον εγκέφαλο γιατί έβαζε στην OBD κάποια εργαλεία χωρίς να ξέρει τι κάνει, είχε γίνει το καντράν Χριστουγενιάτικο δέντρο, δεν δούλευε η οθόνη στο multimedia κλπ.. Αναγκάστηκα να βγάλω τον πόλο της μπαταρίας στο τέλος για να επανέλθει, οπότε φοβάμαι πως η αντιπροσωπεία (και το δάγκωμα) είναι μάλλον μονόδρομος.

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, liopyr είπε

Ευχαριστώ, θα κάνω μία ερώτηση αλλά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. 2 κλειδαράδες δεν κατάφεραν να μου βγάλουν κλειδί έως τώρα (golf 7), και ο δεύτερος παραλίγο να μου brick-άρει τον εγκέφαλο γιατί έβαζε στην OBD κάποια εργαλεία χωρίς να ξέρει τι κάνει, είχε γίνει το καντράν Χριστουγενιάτικο δέντρο, δεν δούλευε η οθόνη στο multimedia κλπ.. Αναγκάστηκα να βγάλω τον πόλο της μπαταρίας στο τέλος για να επανέλθει, οπότε φοβάμαι πως η αντιπροσωπεία (και το δάγκωμα) είναι μάλλον μονόδρομος.

Πάρε ένα τηλ και ρώτα τα παιδιά. 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Klausx είπε

Το μόνο σίγουρο είναι ότι γίνεται και στην πραγματικότητα, υπάρχουν αρκετοί που τους κλάπηκε και είχαν αγοράσει από τον ίδιο... το μόνο κοινό σε διαφορετικές περιοχές.

Μιλας για τον εμπορο που ανεφερε η κοπελα ή για άλλον ?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 2MM είπε

Μιλας για τον εμπορο που ανεφερε η κοπελα ή για άλλον ?

Δεν είδα ποιον είπε, αλλά αυτός που λέω είναι λαχείο μεγάλο... Γρ. Λαμπράκη 3.4 αστέρια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 8/12/2024 στις 5:42 ΜΜ, dimigo1991 είπε

Μακάρι να έχει ένα αίσιο τέλος αυτή η ιστορία και για μας, να γίνει ένα θαύμα μα βρεθεί το αυτοκίνητο ή να αποζημιωθούμε. Εδώ και δύο μέρες έχω πόνους, φοβάμαι μην έρθει το μωρό πριν την ώρα του με αυτή την ιστορία.

Σας ευχαριστώ 

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά στη σπάνια περίπτωση που το τιμολόγιο αγοράς αναγράφει μικρότερη αξία από την πραγματική αξία αγοράς του αυτοκινήτου, η ασφαλιστική θα αποζημιώσει μέχρι το ποσό που αναγράφεται στο τιμολόγιο. Πχ σε αγορά αμαξιού πιο παλιά ο πωλητής ήθελε να βάλουμε το 1/2 της αξίας για να γλυτώσει απ' την εφορία.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gazp είπε

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά στη σπάνια περίπτωση που το τιμολόγιο αγοράς αναγράφει μικρότερη αξία από την πραγματική αξία αγοράς του αυτοκινήτου, η ασφαλιστική θα αποζημιώσει μέχρι το ποσό που αναγράφεται στο τιμολόγιο. Πχ σε αγορά αμαξιού πιο παλιά ο πωλητής ήθελε να βάλουμε το 1/2 της αξίας για να γλυτώσει απ' την εφορία.

Το εγραψα κι εγω αυτο ....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...