imr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Just now, dimigo1991 said: Ευχαριστώ πολύ, ήταν μπροστά στα μάτια μου αλλά μόνη μου που το κοίταξα πριν δεν μπορούσα να βρω την εκτύπωση των παλαιότερων παρά μόνο των νέων. Όσο για τη φορολογική πάλι δεν εχω θέμα, έτσι; Αφού αφορούσε την προηγούμενη χρονιά και το αγοράσαμε 7/2024 Θα γίνει αυτόματα στο taxis σε κλοπή. Εάν τυχον καθυστέρησει και δεν περάσει σε λίγο καιρό θα μιλήσεις με εφορία για να μην πληρώσεις τέλη για το 25
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Αν πάρει κάποιος αποζημίωση για το κλεμμένο του αμάξι και μετά από λίγο καιρό αυτό βρεθεί, τότε τι συμβαίνει, κρατάει το αμάξι η ασφαλιστική?
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αν πάρει κάποιος αποζημίωση για το κλεμμένο του αμάξι και μετά από λίγο καιρό αυτό βρεθεί, τότε τι συμβαίνει, κρατάει το αμάξι η ασφαλιστική? Διάβασα στους όρους ότι μπορεί να πάρει ο ιδιοκτήτης το αυτοκίνητό του επιστρέφοντας την αποζημίωση στην ασφαλιστική. Εγώ ακόμα νομίζω ότι θα βγω έξω και κάπου θα το δω και είναι θλιβερό αυτό Ευχαριστώ από καρδιάς όλους όσους απαντούν στις απορίες μου, είναι μια δυσκολη στιγμή και η ανιδιοτελής στήριξη από αγνώστους ανθρώπους, που καμία υποχρέωση δε μου έχουν κάπως με παρηγορεί.
kostasmark Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα το εκλεψαν το Μαρτιο. Με anytime,σε 30 μερες πήρα ολόκληρο το ποσο που έλεγε το συμβόλαιο. 4
spooker Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 11 hours ago, haris_216 said: Δεν ξέρω να σου πω κάτι παραπάνω από αυτά που ανέφερα. Γενικά μιλώντας οι ασφάλειες είναι αρκετά "ελαστικές" να δεχτούν ποσά ασφάλισης που ορίζει ο πελάτης (και να πληρώνονται με βάση αυτά) αλλά όταν έρθει η ώρα της αποζημίωσης αρχίζουν τα "μα η εμπορική αξία του οχήματος δεν είναι αυτή, είναι χαμηλότερη". Καλή τύχη εύχομαι. Ιδανικά να βρεθεί άμεσα και ολόκληρο χωρίς θέματα (συμβαίνει). Ή, αν περάσουν μερικές μέρες, τότε μακάρι να μην βρεθεί ποτέ. δεν θα δεχθείς τίποτα λιγότερο από αυτό που γράφει το συμβόλαιο. Καλό θα είναι να συμβουλευτείς δικηγόρο. Δεν υπάρχει περίπτωση να χάσεις αν η φάση πάει δικαστήριο θα τους υποχρεώσετε να πληρώσουν και δικαστικά έξοδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, kostasmark είπε Εμένα το εκλεψαν το Μαρτιο. Με anytime,σε 30 μερες πήρα ολόκληρο το ποσο που έλεγε το συμβόλαιο Χαίρομαι που έστω έγινε η αποζημίωσή σας. Μπορείτε να μου πείτε λεπτομέρειες του περιστατικού σας; Για να δω αν είναι κοντά στο δικό μου; Μόλις τώρα, dimigo1991 είπε Χαίρομαι που έστω έγινε η αποζημίωσή σας. Μπορείτε να μου πείτε λεπτομέρειες του περιστατικού σας; Για να δω αν είναι κοντά στο δικό μου; Πού ήταν σταθμευμένο; Ποτέ το καταλάβατε; Είχατε συναγερμό;
kostasmark Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, dimigo1991 είπε Χαίρομαι που έστω έγινε η αποζημίωσή σας. Μπορείτε να μου πείτε λεπτομέρειες του περιστατικού σας; Για να δω αν είναι κοντά στο δικό μου; Πού ήταν σταθμευμένο; Ποτέ το καταλάβατε; Είχατε συναγερμό; Πάνω κάτω όλοι τη πατάμε με τον ίδιο τρόπο ! Ξυπνάω το πρωί να πάω στο γραφείο και το αμάξι που ήταν σχεδόν κάτω από το σπίτι ( και σχεδόν δίπλα στο αστ. τμήμα, χωρίς συναγερμό.. ) απλά έλειπε! Πήγα στο τμήμα, δήλωσα κλοπή, μάζεψα τη χαιρετούρα που ήθελε η ασφαλιστική και τους τα έστειλα (πληρωμένα τέλη, δεύτερηkey card κλπ κλπ ) και σε 30 μέρες χωρίς να τους έχω πάρει ούτε ένα τηλέφωνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 8 λεπτά πριν, kostasmark είπε Πάνω κάτω όλοι τη πατάμε με τον ίδιο τρόπο ! Ξυπνάω το πρωί να πάω στο γραφείο και το αμάξι που ήταν σχεδόν κάτω από το σπίτι ( και σχεδόν δίπλα στο αστ. τμήμα, χωρίς συναγερμό.. ) απλά έλειπε! Πήγα στο τμήμα, δήλωσα κλοπή, μάζεψα τη χαιρετούρα που ήθελε η ασφαλιστική και τους τα έστειλα (πληρωμένα τέλη, δεύτερηkey card κλπ κλπ ) και σε 30 μέρες χωρίς να τους έχω πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Συγγνώμη που γίνομαι φορτική αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι Δευτέρα για τέτοιες πληροφορίες από το τμήμα ζημιών και τώρα που εμφανιστήκατε εσείς, δεν αντέχω να μη ρωτήσω. Μπορείτε να μου πείτε τα δικαιολογητικά; *Βεβαίωση μήνυσης * Άδεια *Τέλη *2 κλειδιά... Τι άλλο;
kostasmark Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, dimigo1991 είπε Συγγνώμη που γίνομαι φορτική αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι Δευτέρα για τέτοιες πληροφορίες από το τμήμα ζημιών και τώρα που εμφανιστήκατε εσείς, δεν αντέχω να μη ρωτήσω. Μπορείτε να μου πείτε τα δικαιολογητικά; *Βεβαίωση μήνυσης * Άδεια *Τέλη *2 κλειδιά... Τι άλλο; (Μετά την πάροδο 30 ημερών) 1) Αρχικό πρωτότυπο Δελτίο Συμβάντων της Αστυνομίας 2) Τελικό πρωτότυπο Δελτίο Συμβάντων της Αστυνομίας με εγγραφή ότι το όχημα δεν ανευρέθη (με ημερομηνία 9/4/2024 και μετά). 3) Τα εργοστασιακά Κλειδιά του κλαπέντος οχήματος( αν δεν υπάρχει κάποιο κλειδί χρειαζόμαστε υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής τι έχει γίνει) 4) Αναλυτική κατάσταση πληρωμής τελών κυκλοφορίας από Δ.Ο.Υ. (θα πρέπει να έχουν πληρωθεί μέχρι & την ημέρα κλοπής του οχήματος). 5) Πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας (εκτός αν αναγράφεται στο δελτίο της αστυνομίας ότι ήταν εντός του οχήματος) 6) Φωτοτυπία ΙΒΑΝ (όπου θα φαίνεται ο ΙΒΑΝ και ότι είσαστε δικαιούχος) 7)Aντίγραφο τελευταίου ελέγχου ΚΤΕΟ 8)Αντίγραφο υπεύθυνης δήλωσης αγοραπωλησίας οχήματος ή φορολογική δήλωση του έτους που το δηλώσατε πρώτη φορά ή τιμολόγιο αγοράς. Τέλος, εφόσον υπάρχει παρακράτηση κυριότητας, θα πρέπει να μας προσκομίσετε επίσημη Βεβαίωση από την Τράπεζα για την πλήρη αποπληρωμή του δανείου και την εξόφλησή του καθώς και πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση του εμπόρου με την οποία θα συμφωνεί με την άρση της παρακράτησης. Σε περίπτωση που το όχημα δεν είχε αγοραστεί από Ατομική Επιχείρηση, θα πρέπει να προσκομίσετε και το ΦΕΚ της εταιρίας με τα στοιχεία του νόμιμου εκπροσώπου της. Παρακαλώ όπως μας αποσταλούν όλα τα πρωτότυπα μαζί με τα κλειδιά στην εξής διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 161 - 165, ΤΚ 10447, Βοτανικός, Αθήνα, υπ' όψιν κα Τσαμούρη και με τον αριθμό του φακέλου Κλοπής αναγραφόμενο στο δέμα. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, dimigo1991 είπε Συγγνώμη που γίνομαι φορτική αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι Δευτέρα για τέτοιες πληροφορίες από το τμήμα ζημιών και τώρα που εμφανιστήκατε εσείς, δεν αντέχω να μη ρωτήσω. Μπορείτε να μου πείτε τα δικαιολογητικά; *Βεβαίωση μήνυσης * Άδεια *Τέλη *2 κλειδιά... Τι άλλο; Για το 2ο που να βρεις την άδεια κυκλοφορίας που προφανώς είναι μέσα στο αμάξι; Τα άλλα είναι πιθανόν Αν δεν έχεις 2ο κλειδί ίσως έπρεπε να το έχεις δήλωσει. Με επιφύλαξη αυτό.
kostasmark Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, kostasmark είπε (Μετά την πάροδο 30 ημερών) 1) Αρχικό πρωτότυπο Δελτίο Συμβάντων της Αστυνομίας 2) Τελικό πρωτότυπο Δελτίο Συμβάντων της Αστυνομίας με εγγραφή ότι το όχημα δεν ανευρέθη (με ημερομηνία 9/4/2024 και μετά). 3) Τα εργοστασιακά Κλειδιά του κλαπέντος οχήματος( αν δεν υπάρχει κάποιο κλειδί χρειαζόμαστε υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής τι έχει γίνει) 4) Αναλυτική κατάσταση πληρωμής τελών κυκλοφορίας από Δ.Ο.Υ. (θα πρέπει να έχουν πληρωθεί μέχρι & την ημέρα κλοπής του οχήματος). 5) Πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας (εκτός αν αναγράφεται στο δελτίο της αστυνομίας ότι ήταν εντός του οχήματος) 6) Φωτοτυπία ΙΒΑΝ (όπου θα φαίνεται ο ΙΒΑΝ και ότι είσαστε δικαιούχος) 7)Aντίγραφο τελευταίου ελέγχου ΚΤΕΟ 8)Αντίγραφο υπεύθυνης δήλωσης αγοραπωλησίας οχήματος ή φορολογική δήλωση του έτους που το δηλώσατε πρώτη φορά ή τιμολόγιο αγοράς. Τέλος, εφόσον υπάρχει παρακράτηση κυριότητας, θα πρέπει να μας προσκομίσετε επίσημη Βεβαίωση από την Τράπεζα για την πλήρη αποπληρωμή του δανείου και την εξόφλησή του καθώς και πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση του εμπόρου με την οποία θα συμφωνεί με την άρση της παρακράτησης. Σε περίπτωση που το όχημα δεν είχε αγοραστεί από Ατομική Επιχείρηση, θα πρέπει να προσκομίσετε και το ΦΕΚ της εταιρίας με τα στοιχεία του νόμιμου εκπροσώπου της. Παρακαλώ όπως μας αποσταλούν όλα τα πρωτότυπα μαζί με τα κλειδιά στην εξής διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 161 - 165, ΤΚ 10447, Βοτανικός, Αθήνα, υπ' όψιν κα Τσαμούρη και με τον αριθμό του φακέλου Κλοπής αναγραφόμενο στο δέμα. Έχει λίιιγο τρεξιματάκι … 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, kostasmark είπε (Μετά την πάροδο 30 ημερών) 1) Αρχικό πρωτότυπο Δελτίο Συμβάντων της Αστυνομίας 2) Τελικό πρωτότυπο Δελτίο Συμβάντων της Αστυνομίας με εγγραφή ότι το όχημα δεν ανευρέθη (με ημερομηνία 9/4/2024 και μετά). 3) Τα εργοστασιακά Κλειδιά του κλαπέντος οχήματος( αν δεν υπάρχει κάποιο κλειδί χρειαζόμαστε υπεύθυνη δήλωση με γνήσιο υπογραφής τι έχει γίνει) 4) Αναλυτική κατάσταση πληρωμής τελών κυκλοφορίας από Δ.Ο.Υ. (θα πρέπει να έχουν πληρωθεί μέχρι & την ημέρα κλοπής του οχήματος). 5) Πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας (εκτός αν αναγράφεται στο δελτίο της αστυνομίας ότι ήταν εντός του οχήματος) 6) Φωτοτυπία ΙΒΑΝ (όπου θα φαίνεται ο ΙΒΑΝ και ότι είσαστε δικαιούχος) 7)Aντίγραφο τελευταίου ελέγχου ΚΤΕΟ 8)Αντίγραφο υπεύθυνης δήλωσης αγοραπωλησίας οχήματος ή φορολογική δήλωση του έτους που το δηλώσατε πρώτη φορά ή τιμολόγιο αγοράς. Τέλος, εφόσον υπάρχει παρακράτηση κυριότητας, θα πρέπει να μας προσκομίσετε επίσημη Βεβαίωση από την Τράπεζα για την πλήρη αποπληρωμή του δανείου και την εξόφλησή του καθώς και πρωτότυπη υπεύθυνη δήλωση του εμπόρου με την οποία θα συμφωνεί με την άρση της παρακράτησης. Σε περίπτωση που το όχημα δεν είχε αγοραστεί από Ατομική Επιχείρηση, θα πρέπει να προσκομίσετε και το ΦΕΚ της εταιρίας με τα στοιχεία του νόμιμου εκπροσώπου της. Παρακαλώ όπως μας αποσταλούν όλα τα πρωτότυπα μαζί με τα κλειδιά στην εξής διεύθυνση: Λεωφόρος Αθηνών 161 - 165, ΤΚ 10447, Βοτανικός, Αθήνα, υπ' όψιν κα Τσαμούρη και με τον αριθμό του φακέλου Κλοπής αναγραφόμενο στο δέμα. Το 8ο το έχω πει κι εγώ στην TS Να ψάξει να βρει κάτι Ελπίζω να γράφει τουλάχιστον την αξία ασφάλισης ότι βρει. Αλοιως φοβάμαι ότι θα έχε πρόβλημα. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Για το 2ο που να βρεις την άδεια κυκλοφορίας που προφανώς είναι μέσα στο αμάξι; Τα άλλα είναι πιθανόν Αν δεν έχεις 2ο κλειδί ίσως έπρεπε να το έχεις δήλωσει. Με επιφύλαξη αυτό. Έχω τα δύο κλειδιά και την άδεια σε pdf γιατί μου είχαν κόψει άδικα μια κλήση το καλοκαίρι και έστειλα ένσταση. Ευτυχώς εκεί υπήρχε η άδεια. Η έντυπη, δυστυχώς, μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με το βιβλίο σέρβις που έγραφε πχ τα χλπ προ τετραμήνου που το πήραμε 51 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Το 8ο το έχω πει κι εγώ στην TS Να ψάξει να βρει κάτι Ελπίζω να γράφει τουλάχιστον την αξία ασφάλισης ότι βρει. Αλοιως φοβάμαι ότι θα έχε πρόβλημα. Αν γράφει λιγότερα από το ποσό της αποζημίωσης του συμβολαίου, τι πρόβλημα θα υπάρχει; Θα μειωθεί το ποσό αποζημίωσης; Αυτό εννοείτε;
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, dimigo1991 είπε Αν γράφει λιγότερα από το ποσό της αποζημίωσης του συμβολαίου, τι πρόβλημα θα υπάρχει; Θα μειωθεί το ποσό αποζημίωσης; Αυτό εννοείτε; Φοβάμαι ότι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα. Μακάρι να κάνω λάθος Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
liopyr Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Που να δηλώσει κάποιος πως δεν έχει δεύτερο κλειδί; Γιατί ούτε εγώ έχω, και το έχω καθυστερήσει γιατι έχει ένα κόστος 250€ και δεν έχω πάρει απόφαση να τα δώσω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα