great Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 11 hours ago, dimigo1991 said: 7 που αγοράσαμε μεταχειρισμένο τον Ιούλιο που πέρασε... ισως βλεπω πολλες ταινιες αλλα για δες λιγο αυτον που στο πουλησε. Γιατι σε 4 μηνες νομιζω θα ξαναδεις αγγγελία.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, dkstopo είπε μπορείς να αρχίζεις να ψάχνεις το επόμενο Για τρίκυκλο με βλέπω γιατί το πατίνι δεν ενδείκνυται στην κατάστασή μου. 12 λεπτά πριν, great είπε ισως βλεπω πολλες ταινιες αλλα για δες λιγο αυτον που στο πουλησε. Γιατι σε 4 μηνες νομιζω θα ξαναδεις αγγγελία. Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από dimigo1991
runner69 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, dimigo1991 είπε Λέτε να υπάρχει πρόβλημα που το πάρκαρα Πέμπτη βράδυ και Παρασκευή το πήραμε είδηση;; Αλλά ήταν η μέρα άσχημη και μέχρι εκείνη την ώρα δεν είχαμε λόγο να το ψάξουμε 1 λεπτό πριν, dimigo1991 είπε Για τρίκυκλο με βλέπω γιατί το πατίνι δεν ενδείκνυται στην κατάστασή μου. Τρολαρεις; Αν ναι , τοτε σταματα το γιατι υπαρχουν ανθρωποι με πραγματικο προβλημα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, runner69 είπε Τρολαρεις; Αν ναι , τοτε σταματα το γιατι υπαρχουν ανθρωποι με πραγματικο προβλημα. Όχι, απλώς ήθελα να ελαφρύνω για εμένα την κατάσταση γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Θέλω να παραμείνω ψύχραιμη όσο το δυνατόν ως 8 μηνών έγκυος και να πάρω παράλληλα όσες πληροφορίες μπορώ από τους ανθρώπους που προσπαθούν κάπως να βοηθήσουν. Μόλις τώρα, dimigo1991 είπε Όχι, απλώς ήθελα να ελαφρύνω για εμένα την κατάσταση γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Θέλω να παραμείνω ψύχραιμη όσο το δυνατόν ως 8 μηνών έγκυος και να πάρω παράλληλα όσες πληροφορίες μπορώ από τους ανθρώπους που προσπαθούν κάπως να βοηθήσουν. Αληθινοτατο είναι το πρόβλημα, πήγαμε πριν 4 μήνες να πάρουμε ένα ασφαλές αυτοκίνητο για το μωρό τώρα που ξεκινάμε οικογένεια και μας το πήραν. Έχοντας δώσει τις οικονομίες μας και με μισθούς που έχουμε ίσα ίσα τα βγάζουμε, πόσο μάλλον να κοιτάξουμε και για άλλο αυτοκίνητο.
Neptu Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, great είπε ισως βλεπω πολλες ταινιες αλλα για δες λιγο αυτον που στο πουλησε. Γιατι σε 4 μηνες νομιζω θα ξαναδεις αγγγελία. 8 λεπτά πριν, dimigo1991 είπε Το σκέφτηκα και αυτό, εννοείται. Την Τετάρτη που πέρασε κλείσαμε ραντεβού για σέρβις. Πέμπτη -παρασκευη έκανε φτερά. Μη κάνετε τέτοια σχόλια από τη στιγμή που έχει γραφτεί και το όνομα του εμπόρου. Εκτός αν θέλετε να αποκτήσετε κι άλλα προβλήματα
2MM Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, dimigo1991 είπε Όχι, απλώς ήθελα να ελαφρύνω για εμένα την κατάσταση γιατί κοντεύω να τρελαθώ. Θέλω να παραμείνω ψύχραιμη όσο το δυνατόν ως 8 μηνών έγκυος και να πάρω παράλληλα όσες πληροφορίες μπορώ από τους ανθρώπους που προσπαθούν κάπως να βοηθήσουν. Αληθινοτατο είναι το πρόβλημα, πήγαμε πριν 4 μήνες να πάρουμε ένα ασφαλές αυτοκίνητο για το μωρό τώρα που ξεκινάμε οικογένεια και μας το πήραν. Έχοντας δώσει τις οικονομίες μας και με μισθούς που έχουμε ίσα ίσα τα βγάζουμε, πόσο μάλλον να κοιτάξουμε και για άλλο αυτοκίνητο. Σιγα μην τρελαθεις για ενα αμαξι. Ετσι κι αλλιως τα λεφτα θα τα παρετε πισω απο την ασφαλιστικη . Απλά θελει λιγο χρονο και υπομονη. Κοιτα και το συμβολαιο σου αν δικαιουστε να νοικιασετε αμαξι ή δικαιολογουν ταξι για οταν το χρειαζεστε . Ουτε οι πρωτοι ειστε που σας κλεβουν, ουτε οι τελευταιοι . Παλι καλα που ειχατε ασφαλεια κλοπης. Ολα καλα θα πανε
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, great είπε ισως βλεπω πολλες ταινιες αλλα για δες λιγο αυτον που στο πουλησε. Γιατι σε 4 μηνες νομιζω θα ξαναδεις αγγγελία. Ανακαλώ 5 λεπτά πριν, Neptu είπε Μη κάνετε τέτοια σχόλια από τη στιγμή που έχει γραφτεί και το όνομα του εμπόρου. Εκτός αν θέλετε να αποκτήσετε κι άλλα προβλήματα Δίκιο έχετε, ευχαριστώ
2MM Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Neptu είπε Μη κάνετε τέτοια σχόλια από τη στιγμή που έχει γραφτεί και το όνομα του εμπόρου. Εκτός αν θέλετε να αποκτήσετε κι άλλα προβλήματα Ο εμπορος χλωμο το κοβω να κανει κατι τετοιο. Ο ιδιοκτητης που το ειχε πριν , μπορει
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, 2MM είπε Ο εμπορος χλωμο το κοβω να κανει κατι τετοιο. Ο ιδιοκτητης που το ειχε πριν , μπορει Συνεργάτης το είχε, ήταν εταιρικό αυτοκίνητο. Σχολίασα κι εγώ λόγω θυμού απερίσκεπτα ίσως.
2MM Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, dimigo1991 είπε Συνεργάτης το είχε, ήταν εταιρικό αυτοκίνητο. Σχολίασα κι εγώ λόγω θυμού απερίσκεπτα ίσως. Νομιζω μπορεις να πας στο ποστ που εγραψες το ονομα του εμπορου και να το σβησεις αν θες . Επεξεργασια στο ποστ
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ακόμα μια ερώτηση. Λένε οι ότι ότι μπορεί να ζητηθουν τα πληρωμένα τέλη ή να φαίνεται στη φορολογική μου. Εμείς το πήραμε Ιούλιο και είχε ήδη πληρωμένα τέλη, κι επίσης η φορολογική που έγινε νωρίτερα από την αγορά δεν μπορούσε να τι συμπεριλάβει. Είναι πρόβλημα αυτό; Επεξ/σία 10 Δεκεμβρίου 2024 από dimigo1991
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, dimigo1991 είπε Ακόμα μια ερώτηση. Λένε οι ότι ότι μπορεί να ζητηθουν τα πληρωμένα τέλη ή να φαίνεται στη φορολογική μου. Εμείς το πήραμε Ιούλιο από την αντιπροσωπεία και είχε ήδη πληρωμένα τέλη, κι επίσης η φορολογική που έγινε νωρίτερα από την αγορά δεν μπορούσε να τι συμπεριλάβει. Είναι πρόβλημα αυτό; Κανένα πρόβλημα Για τα τέλη ότι είναι πληρωμένα μπορείς να το εντυπώσεις από το Internet από το my car
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Κανένα πρόβλημα Για τα τέλη ότι είναι πληρωμένα μπορείς να το εντυπώσεις από το Internet από το my car Ευχαριστώ πολύ, ήταν μπροστά στα μάτια μου αλλά μόνη μου που το κοίταξα πριν δεν μπορούσα να βρω την εκτύπωση των παλαιότερων παρά μόνο των νέων. Όσο για τη φορολογική πάλι δεν εχω θέμα, έτσι; Αφού αφορούσε την προηγούμενη χρονιά και το αγοράσαμε 7/2024
imr Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, dimigo1991 said: Υπάρχει κάτι άλλο που να πρέπει να κάνω μέχρι τη Δευτέρα; Μου φαίνεται ότι δεν περνάει με τίποτα... Και μένω άπραγη Μου φαίνεται πώς κάτι πρέπει να κάνω, τώρα θα το ψάχνει η αστυνομία; Δεν ήρθε κανείς να δει πχ κάμερες από ένα μαγαζί που υπάρχει, ούτε και από το βενζινάδικο που ήταν πολύ κοντά παρκαρισμένο το αυτοκίνητο. Υπομονή και μην σκας ίσως είναι και καλύτερα να μην βρεθεί για να πάρεις όλη την αποζημίωση. Εφοσον το έχεις δηλώσει στην αστυνομία απλά περιμένεις.
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, dimigo1991 είπε Ευχαριστώ πολύ, ήταν μπροστά στα μάτια μου αλλά μόνη μου που το κοίταξα πριν δεν μπορούσα να βρω την εκτύπωση των παλαιότερων παρά μόνο των νέων. Όσο για τη φορολογική πάλι δεν εχω θέμα, έτσι; Αφού αφορούσε την προηγούμενη χρονιά και το αγοράσαμε 7/2024 Καλό όμως είναι να βρεις ένα χαρτί πως έγινε η αγορά του. Τιμολόγιο ή κάτι άλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα