Προς το περιεχόμενο

Κλοπή αυτοκινήτου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dimigo1991 είπε

Είναι το τιμολόγιο προϋπόθεση αποζημίωσης; Δεν νομίζω ότι το έχουμε... Η αξία του ήταν 11.950, α. Θυμάμαι καλά 

Άρα, δε χρειάζεται απαραιτήτως, έτσι;

Οχι , δεν ειναι απαραιτητο το τιμολογιο αγορας.Απλά λεω οτι αν το εχεις,  μπορεις να τους πεις, "εγω το πηρα 12,000€ πριν 4 μηνες, τοσα θελω για αποζημιωση" . "Κοιταξτε και το τιμολογιο μου"  

• Απαντ. 91
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 2MM είπε

Οχι , δεν ειναι απαραιτητο το τιμολογιο αγορας.Απλά λεω οτι αν το εχεις,  μπορεις να τους πεις, "εγω το πηρα 12,000€ πριν 4 μηνες, τοσα θελω για αποζημιωση" . "Κοιταξτε και το τιμολογιο μου"  

Τη Δευτέρα πρέπει να τηλεφωνήσω για να ανοίξει ο φάκελος στην interamerican και θα τα πω όλα αυτά... Μακάρι να μην αργήσει η εξέλιξη και να έχω κάτι στις 30 μέρες, όπως γράφουν οι όροι, γιατί δε θα ήθελα να γεννάω με το άγχος αυτό.

Δημοσ.

Κοιτα την εγκυμοσύνη σου και την ηρεμια σου και του παιδιου σου . Οτι ειναι να γινει με το αμαξι,  θα γινει . Αν σε αγχωνει το θεμα βαλε καποιον αλλον να ασχοληθει. 

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

H anytime συνήθως αποζημιώνει στην ώρα της χωρίς πολύ ταλαιπωρία. Τα χρήματα που θα σου δώσει είναι ψίχουλα για αυτούς σε σύγκριση με αυτά που δίνουν για σωματικές βλάβες π.χ, μην αγχώνεσαι.

Με το καλό εύχομαι!

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 2MM είπε

Κοιτα την εγκυμοσύνη σου και την ηρεμια σου και του παιδιου σου . Οτι ειναι να γινει με το αμαξι,  θα γινει . Αν σε αγχωνει το θεμα βαλε καποιον αλλον να ασχοληθει. 

Το έχει πάρει πολυυυυ βαριά ο άντρα μου και προσπαθώ να μαζέψω εγώ τις πληροφορίες... Έχω φτάσει να θέλω αυτό που έγραψε ένας κύριος παραπάνω,  να αποζημιωθούμε κάπως να μειωθεί η ζημία μας

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimigo1991 είπε

Το έχει πάρει πολυυυυ βαριά ο άντρα μου και προσπαθώ να μαζέψω εγώ τις πληροφορίες... Έχω φτάσει να θέλω αυτό που έγραψε ένας κύριος παραπάνω,  να αποζημιωθούμε κάπως να μειωθεί η ζημία μας

Αν δεν βρεθει το αμαξι , σιγουρα θα αποζημιωθειτε , αφου εχετε ασφαλιση κλοπης . Το "διαπραγματευσιμο" ειναι πόσα θα παρετε 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, liopyr είπε

H anytime συνήθως αποζημιώνει στην ώρα της χωρίς πολύ ταλαιπωρία. Τα χρήματα που θα σου δώσει είναι ψίχουλα για αυτούς σε σύγκριση με αυτά που δίνουν για σωματικές βλάβες π.χ, μην αγχώνεσαι.

Με το καλό εύχομαι!

Μακάρι, εμψυχωτικά αυτά που γράφετε, προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη μην πάθω και σωματικές βλάβες άνευ τρακαρίσματος...

4 λεπτά πριν, 2MM είπε

Αν δεν βρεθει το αμαξι , σιγουρα θα αποζημιωθειτε , αφου εχετε ασφαλιση κλοπης . Το "διαπραγματευσιμο" ειναι πόσα θα παρετε 

Ελπίζω να μην πέσουμε κάτω από τα 10.000... μέσα σε 4-5 μήνες που το έχουμε. Τι να πω

Δημοσ.

Aν υπάρχει  αποδεικτικό στοιχείο πόσο το αγοράσατε (αφού αυτό είναι πολύ πρόσφατο) θα αποζημιωθείτε ακριβώς με αυτό το ποσόν εφόσον είναι ίσο ή λίγο μικρότερο από την καλυπτόμενη ασφαλιστική αξία που αναφέρεται στο ασφαλιστήριο. Δεν θα δεχθείτε λιγότερο. Η πρόταση της ασφαλιστικής για λιγότερο δεν είναι υποχρεωτική για σας και μπορείτε να διεκδικήσετε ως την ασφαλιστική αξία εφόσον το αποδεικνύετε. Από την άλλη μικρές διαφορές 500-1000 ευρώ δεν αξίζουν τον κόπο για δικαστική διεκδίκηση και εκεί ποντάρουν οι ασφαλιστικές κόβοντας κάτι.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι το car έχει ενδεικτικές τιμές. 

Κοιτάνε όμως το φτηνότερο. 

Με επιφύλαξη αλλά νομίζω έχουν και δικούς τους πίνακες από την ένωση ασφαλιστικων εταιριών. 

Μέση τιμή κοιτάνε, όχι την χαμηλότερη. Προφανώς. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε

Μέση τιμή κοιτάνε, όχι την χαμηλότερη. Προφανώς. 

Το φθηνότερο στο car με τα δικά μας χαρακτηριστικά είναι στα 11.900, απ' ο,τι είδα.

Όπως καταλαβαίνετε έχω εγκαταλείψει την ελπίδα ανάκτησης. Απευθύνθηκα και σε μια γνωστή σελίδα ανεύρεσης κλεμμένων αλλά πραγματικά το θεωρώ απίθανο. Ποιος να βρει και τι να βρει τώρα...

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, 2MM είπε

Για την μεταβοβαση παντως του αυτοκινητου καπιοο  χαρτι εστω υπεθυνη δηλωση πρεπει να υπαρχει και να γραφει το ποσο μεταβιβασης 

Πολες φορες οι εμποροι εχουν αμαξια τριτων και τα πουλανε χωρις να τα εχουν αγορασει και η μεταβιβαση γινεται με ΥΔ του κατοχου που φαινεται στα χαρτια 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχει κανά 8μηνο που βίωσα το ίδιο έχω να πω πως όσο δύσκολο και να είναι αν έχει μόνο ολική και όχι και μερική κλόπη τότε σε περίπτωση που βρεθεί δεν νομίζω ότι θα αποζημειωθείς και πιο ποσό ανάλογα τι έχεις στο συμβόλαιο. Για να αποζημειωθείς κομμάτι κομμάτι για τυχόν ζημίες έπρεπε να είχες και μερική κάλυψη... Το αυτοκίνητο εν τέλη εγώ το βρήκα μετά από 3 μέρες τυχαία μόνος μου σε μια αλανα κοντα στο σπίτι μου παρατημένο. Γνώμη μου ψαξε όπου μπορείς μόνος σου καμία αστυνομία και καμιά σελίδα δεν ψάχνει πόσο μάλλον αυτός με τη σελίδα που σ ζητάει  50αρικο για να ανεβάσει αγγελία.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, georpapas είπε

Επειδή έχει κανά 8μηνο που βίωσα το ίδιο έχω να πω πως όσο δύσκολο και να είναι αν έχει μόνο ολική και όχι και μερική κλόπη τότε σε περίπτωση που βρεθεί δεν νομίζω ότι θα αποζημειωθείς και πιο ποσό ανάλογα τι έχεις στο συμβόλαιο. Για να αποζημειωθείς κομμάτι κομμάτι για τυχόν ζημίες έπρεπε να είχες και μερική κάλυψη... Το αυτοκίνητο εν τέλη εγώ το βρήκα μετά από 3 μέρες τυχαία μόνος μου σε μια αλανα κοντα στο σπίτι μου παρατημένο. Γνώμη μου ψαξε όπου μπορείς μόνος σου καμία αστυνομία και καμιά σελίδα δεν ψάχνει πόσο μάλλον αυτός με τη σελίδα που σ ζητάει  50αρικο για να ανεβάσει αγγελία.

Έχουμε μερική και ολική ταυτόχρονα.. οπότε βρεθεί δε βρεθεί, ελπίζω σε κάποια αποζημίωση 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimigo1991 είπε

Τη Δευτέρα πρέπει να τηλεφωνήσω για να ανοίξει ο φάκελος στην interamerican και θα τα πω όλα αυτά... Μακάρι να μην αργήσει η εξέλιξη και να έχω κάτι στις 30 μέρες, όπως γράφουν οι όροι, γιατί δε θα ήθελα να γεννάω με το άγχος αυτό.

Εγώ θα σου έλεγα να το είχες ήδη κάνει και να είχες καλέσει φροντίδα ατυχήματος 

Η anytime είναι καλή ασφαλιστικη. 

Νομίζω αυτή εννοείς. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Εγώ θα σου έλεγα να το είχες ήδη κάνει και να είχες καλέσει φροντίδα ατυχήματος 

Η anytime είναι καλή ασφαλιστικη. 

Νομίζω αυτή εννοείς. 

Ναι ναι την anytime εννοώ, έχω κάνει αυτές τις κινήσεις, κάλεσα φροντίδα ατυχήματος χθες βράδυ, έφτασε 3 η ώρα. Απλώς επειδή χθες το ανακαλύψαμε στις 10:30 το βράδυ, δεν λειτουργούσε το τμήμα ζημιών όπου πρέπει να ανοιχτεί ο φάκελος. 

Κάθε συμβουλή, καλοδεχούμενη 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...